|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Extra ciuszki - stan celujacy: S/M
WATEK NIEAKTUALNY!
Witam, oto rzeczy sliczne ciusz, ktore czekaja na wymiane :1. Szara bokserka z kolorowa aplikacja - REPORTER - S 2. Biała bokderka z zebra - TROLL - S 3. Koszulka na ramiaczkach, z aplikacja na piersi - niestety aplikacja uszkodzona - MONALISA TEENAGERS - rozmiar z metki to L, ale jak dla mnie jest to stanowcze S 4. Koszulka z krotkim rekawkiem zapinana na zatrzaski, stan perfekcyjny - RESERVED - S 5. Niebieska bluza zapinana na zamek, z kaputrem i krotkim rekawem, z przodu dwie kieszonki - YADOU- rozmiar z metki to XS, ale na S tez na pewno bedzie dobre. Polecam. Edytowane przez adagdansk Czas edycji: 2007-12-01 o 14:15 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Extra ciuszki - stan celujacy: S/M
6. Czerwony golfik, z chinskim znaczkiem z przodu, ani razxu nie ubrany, bez metek - FUNKY DIVA - S/M
7. Biała bluzka z niebieskimi rekawami i czerwonym kolniezykiem, z przody niebieski napis: N.Y.C. - REPORTER - S 8. Czarno - niebiesko- granatowo-bialy golfik. Zalozony zaledwie raz. Dostalam go w prezencie, wiec nie wiem jakiej jest firmy, metki brak. roz. S/M 9. Bezowa bluza - roz. XS/S 10. Sliczny bezramienny golfik - niebiesko-bezowo-czerwony, przeplatany zlota nicia - BEAUTY PAMELA - S/M Pozostalych rzeczy widocznych na zdjeciu nie posiadam. W razie zainteresowania chetnie zrobie dodstkowe zdjecia i podam wymiary. Polecam. |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za koszulkę z zebrą??
W jakim ona jest stanie? Proszę, odpowiedz u mnie |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ojej,akurat pomarańczową bluzeczkę mam w rezerwcji-ale nie zdążyłam tego zaznaczyć
kolczyki są wolne a inna bluzeczka nie wpadła Ci w oko??
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
byłabyś skłonna na wymianę:
okulary+kolczyki za koszulkę z zebrą???? mogłabym prosić o dokładniejszą fotkę?
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jestem zainteresowana nią ![]() (ale radzę Ci,żebyś w jednym z wątków napisała "nieaktualne", bo regulamin zabrania zakładania dwóch wątków jednocześnie- chyba że jeden watek jest na wymianę, a drugi tytułujesz "szukam") |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Okey, wielkie dzieki.
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
znajdizesz cos za czerwony golfik i
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5917358 odp u mnie |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

: