|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Oddam profesjonalny zabieg wybielający zęby wzamian za...
Witam ! Mam do oddania profesjonalny wybielający zestaw do zębów. Są to paski Whitestrips Supreme z USA. Zawierają 14 % nadtlenku wodoru. Jest to największa dawka środka w zestawie do domowego wybielania. Ponieważ w gabinecie posiadam ogromne paczki pasków chętnie oddam zestaw na 14 dni wybielania - tj. 28 pasków, lub podzielę paski na dwa mniejsze zestawy na 7 dni wybielania. 7 dni w większości wypadków wystarcza do wybielenia, u niektórych osób trzeba czekać 14 dni, gdy szkliwo ma odcień niebieskawy, lub szarawy.
Więcej o wybielaniu w wątku w podpisie... DODATKOWO ODDAM JESZCZE : NOWY FABRYCNZIE OPAKOWANY Elegancki męski skórzany portfel firmy Wittchen Kolekcja Italy...Taki jak na zdjęciu tylko że kolor czarny. Miejsce na bilon, 2 kieszenie na banknoty, 11 miejsc na karty kredytowe, miejsce na dokumenty, 5 kieszeni w tym 3 przezroczyste, ukryty schowek zamykany na suwak. Wymiary: 110 x 125 [mm] Wartościowo ok 200 zł. Co bym chciała wzamian ?? -Poszukuję perfum Aquolina, lub Yves Rocher waniliowych, ogólnie ciekawią mnie zapachy czekoladowe i słodkie, ciasteczkowe... -Nowych podkładów do cery tłustej z wyższej półki...kolory bardzo jasne, czyste bez domieszki różu... -Wód perfumowanych Jessica Simpson... - Mikrodermabrazji domowych, - rózów...różów...różów dobrych firm do jasnej cery ![]() PODKREŚLAM, że będę bardzo wybredna, ponieważ nie muszę pozbywać się wybielacza. Jak nie wymienię to sprzedam pacjentom, także proszę o konkretne oferty ciekawych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Oddam profesjonalny zabieg wybielający zęby wzamian za...
Hej hej!
Interesują Cię może ciuszki i dodatki? Mam też zapachy (Lacoste Pour Femme 30 ml. z 90, moge też zrobić odlewkę Maitresse Agenta, Celine Dion). Pozdrawiam, V.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A jakie ciuszki Cię interesują? Może coś znajdę, zależy mi na tym wybielaczu
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hmmm...mogę Ci jeszcze zaproponować kosmetyki Tesori D'Oriente, a dokładniej Fluid do ciała o zapachu białego piżma (Opis producenta: Zmysłowo pachnący piżmem, luksusowy fluid do ciała, który znakomicie pielęgnuje skórę a pobudzający zmysły zapach dodaje energii całemu ciału i sprawia, że przez cały dzień czujesz się wyjątkowo świeżo. Fluid ma lekką, nietłustą konsystencję.) - zostało 1/3 z 300 ml. i Jedwabisty olejek Hammam (do masażu, do kąpieli, stosuje sie go również jako odżywkę do włosów) - trudno jest określić ile go zostało - conajmniej połowa ze 150 ml.).
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A może u mnie coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
a mam takie pyatnie- jaką wartość mają te paski?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
powiedz mi jeszcze taką rzecz- na ile jest pewne że zeby sie wybielą? i o ile tonów maksymalnie?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A jednak u mnie napisałaś że coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej!
Czyli Tesori d'Oriente też Cię nie interesują (pisałam o nich w poście nr 7)? Zrobiłam tez dokładkę ciuszków ![]() Pozdrawiam, V.
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Czekam na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.