![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kerastase, Tigi, Furterer, Shiseido, Clinique, Lancome, Kanebo, E. Lauder H.R.
cos za:
5. LIP INJECTION- blyszczyk powiekszajacy usta ( firma TOO FACED)kolor Techno Kiss lekko rozowy(ubytek widoczny na zdjęciu ) 8.SMACERS waniliowy, użyty kilka razy, ubytku nie widać 14. REVLON śliwkowy cień do powiek lekkie wgłębienie (ubytek widoczny na zdjęciu ) 5. NU SKIN Polishing peel (peeling wygładzający ) zostało ok.40% z 50ml lub cokolwiek z tego? odpisz prosze u mnie albo daj znac ze odpisalas u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kerastase, Tigi, Furterer, Shiseido, Clinique, Lancome, Kanebo, E. Lauder H.R.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czy u mnie coś by Cię zainteresowało ?
Z rzeczy, których poszukujesz mam poza wątkiem; Grubą szczotkę do modelowania - kupioną w profesjonalnym sklepie dla fryzjerów - brązowa drewniana rączka. Tusz wydłużający Loreal - 2 fazowy, głęboki brąz, 2-faza z grzebyczkiem - 2-3 razy użyty Tusz Maybelline - pogrubiający (w tej chwili zapomniałam nazwę) w grubym niebieskim opakowaniu - również kilkakrotnie użyty, świeży, mokry róż Estee Lauder - Rapsberry 04 (dojrzała wiśnia) - nor for sale- duży, max 10 razy użyty Mogłabym się trochę podzielić korektorem pod oczy Collistar nr 02 - tydzień temu kupiłam w Douglasie, bo chętnie bym wypróbowała ten Lancome ![]() U Ciebie podoba mi się to: 2. RENE FURTERER Fioravanti- lekka odżywka w sprayu nadająca połysk i ułatwiająca rozczesywanie, ubytek ok.1cm 3. THICKER FULLER serum do włosów cienkich,nadaje objetość, 100ml, ubytek ok 0,5mm 4. COLLISTAR płynne kryształy uzostało ok.20ml z 50ml/ dosypałam do niego trochę srebrnego rozświetlacza,ładnie się mieni 5. KERASTASE Bain Mirror nr.2 (szampon do włosów farbowanych ) ok.1/2 z 250ml, odlewka w butelece po Bain satin 6. KERASTASE REFLECTION maska Chroma Reflect miniatura 30ml 10. LANCOME RENERGIE LIFT DUO CONCEALER Korektor rozświetlająco-liftingujący pod oczy z bazą kolor 01 ( kartonik) uzyty 2 razy. Za jasny dla mnie (ubytek widoczny na zdjęciu )
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos za te rzeczy?
1. DIOR SkinFlash korektor kolor 002 użyty ok.10 razy VICHY FlexLift podkład nr.15 opal 3X1.5ml (saszetka)
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie parę kosmetyków. Czy interesują Cię może ciuszki i dodatki? Jeśli tak, zajrzyj proszę do mnie ![]() Link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202768
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
czy cos z tego ew. interesowało by Cię:
blyszczyk Clarins Color Quench Lip Balm (mam ich kilka wiec kolory podam w razie zainteresowania) JT 34 Marshmallow krem pod oczy Kinerase troche trudno mi ocenic zucycie ale powinno zostac jakaś 1/3 korektor clarins Instant Light pod oczy najjasniejszy odcien 00, nowy tylko sprobowany (masz korektor lancome ktory znam i ktory mnie interesuje, no wiec wlasnie ten instant light jest od niego ciemniejszy i stad chetnie bym go wymienila) 1/3 Clinique Turnaround concentrate visible skin renewer mam tez dwie tubki po 5ml Fluide Lift Anti-Reides Jour Clarinsa i jeszcze słoiczek 15 ml Clinique superdefense nieuzywany Edytowane przez drei Czas edycji: 2007-09-30 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Clarins Color Quench Lip Balm 14 korektor clarins Instant Light pod oczy najjasniejszy odcien 00 1/3 Clinique Turnaround concentrate visible skin renewer i jakiego koloru są podkłady Clarinsa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
akurat 14 blyszczyka clarins nie posiadam
chodzi Ci o te dwie tubeczki? to jest kremik raczej, choc nie otwieralam ich, ale to nie sa podklady. u Ciebie kuszą mnie korektory zarowno ten lancome jak i diora. bede jeszcze szperac w swoich rzeczach, czy interesuja Cie cienie do oczu? bo tego mam na pęczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fluide Lift Anti-Reides Jour Clarinsa zmylił mnie fluide ![]() Ach, muszę aktualizować swoją liste Wanted |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie kilka rzeczy, moze cos u mie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a 1/3 turnarounda, jednak nie? bo mam tez buteleczke miniaturke najnowszego idealista EL |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
choc mam problem na ktory korektor u Ciebie sie decydowac dlatego fajnie by bylo gdybys ew. jeszcze na cos sie zdecydowala. jeszcze podalabym Ci numery blyszczykow clarinsa tylko akurat zostawilam je w mieszkaniu swojego faceta wiec moglabym napisac tak jutro na buteleczce idealista jest napisane 15ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.