|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() kolorowe soczewki pod okulary?
Witam! Niedawno wróciłam od okulistki,która miała mi przepisać soczewki. Niestety nie mogę nosić samych soczewek,bo ponoć w nich zaczyna mi jedno oko uciekać,a okulary zapobiegają temu.Myślałam o zwykłych soczewkach kosmetycznych.. tak tylko,żeby zmienić kolor oczu.Czy mogłabym kolorowe soczewki nosić pod okularami? Wiem,że na pewno soczewki można nosić pod okularami słonecznymi,jeśli chodzi o korygujące.Wiadomo,że gdybym miała korygujące to pod zwykłymi okularami bym ich już nie nosiła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorowe soczewki pod okulary?
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;5740611]Witam! Niedawno wróciłam od okulistki,która miała mi przepisać soczewki. Niestety nie mogę nosić samych soczewek,bo ponoć w nich zaczyna mi jedno oko uciekać,a okulary zapobiegają temu.Myślałam o zwykłych soczewkach kosmetycznych.. tak tylko,żeby zmienić kolor oczu.Czy mogłabym kolorowe soczewki nosić pod okularami? Wiem,że na pewno soczewki można nosić pod okularami słonecznymi,jeśli chodzi o korygujące.Wiadomo,że gdybym miała korygujące to pod zwykłymi okularami bym ich już nie nosiła
![]() ![]() ![]() ![]() Myslę, że powinnać zapytać o to okulistkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
są dostępne soczewki 0 które nie korygują wzroku, możesz takie bez obaw zakładać pod okulary
co do tego, czy wtedy bedzie ci oczko uciekać musisz dowiedzieć się u okulisty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
dziękuję bardzo za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.