![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kolorówka, prefumy, biżuteria
NIEAKTUALNE
Zapraszam do nowej wymianki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post6176762 Puder prasowany Wibo Your Fantasy (15g) "trójkolorowy" - jak na zdjęciu ![]() azużycie - wypróbowanie, czyli 1 muśnięcie ---> ivanna Podkład Eveline Finish Show kolor: beżowy (zdjęcie post #29) niewielkie zużycie Puder kompaktowy w kamieniu Manhattan kolor: naturalny raz maźnięty ---> pigheadedmonkey Puder Sypki APC nr 2 ---> ivanna Podkład L'Oreal Paris Alliance Perfect - kolor R5 (saszetka) Helena Rubinstein Róż nr 02 Wake In Woodrose tester z tym, że róż jest normalnej wielkości, tylko opakowanie takie plastikowe parę razy użyty, ale nawet nie widać Tusz do rzęs Estee Lauder More Than Mascara nr 22 More Black miniaturka 2.8ml Podwójne cienie Avon (jeszcze chyba w starym opakowaniu, bo jest napisane Avon Cosmetics) pudełeczko z lusterkiem kolor Wild Ginger/Taupe (taki łososiowy i oliwkowy - zdjęcie nie oddaje koloru) ze 2 razy maźnięte ---> sweetmadijka Podwójne cienie Avon kolor Sienna (jaśniejszy i ciemniejszy róż, lekko rdzawy - ciężko opisać ![]() ze dwa razy maźnięte Potrójne cienie Joko kolor: żółty, jasny i ciemniejszy beż raz się nimi wymalowałam ---> sweetmadijka Bourjois Secret d'initiees Duo Lipstick - Lipstick, Lip liner (szminka i konturówka w kredce) nr 11 Concentre de cassis (fiolet coś w śliwkę ![]() tester, normalnych rozmiarów, z tym, że zatyczki ma przeźroczyste raz strugana ---> ivanna Diamentowy błyszczyk do ust Delia Glamour nowy, nieużywany Błyszczyk do ust Sephora Plumping lip gloss powiększający, z papryczką chilli kolor nr 07 (brudny róż, wpadający w brąz - bardziej brąz niż róż) zostało ok. 1/3 pojemności troszkę popękane opakowanie Sally Hansen Thin Lip Collagen Boost (błyszczyk powiekszający usta) 8,5g. zostało jakies 50% Sephora lakier do paznokci, klasyczna czerwień (nr518) , zostało jakieś 80% z 10ml SVR Lysanel Active krem miniaturka ---> Sasetka86 Lancaster Mature Skin SPF 30 próbka 5ml nieużywana Clinique Liquid Facial Soap (Oily Skin Formula) - 4 "tabletki" - 4 takie małe próbeczki każda po 2 ml (zdjęcie post #29) Garnier mleczko do ciała przeciw wysuszaniu skóry zostało jakieś 70% z 250ml. Fa Shower Cream Lemongrass & Olive Milk 60% z 250ml L'Oreal Happyderm krem supernawilżający (skóra sucha i wrażliwa) 50 ml, w słoiczku, nowy - z kartonikiem, zafoliowany Iris Noir Secrets D'Essences Yves Rocher Parfums próbka (taka nawilżona chusteczka) 0,7ml PRÓBKI ZAPACHÓW: Chopard Happy Spirit próbka z atomizerem 1,2ml ---> katka79 Salvador Dali Eau De Rubylips próbka z atomizerem coś koło 1,5ml ---> katka79 Roberto Cavalli Black bez atomizera ok. 1ml ---> ivanna Davidoff Cool Water bez atomizera ok. 1 ml Hugo Boss Essence de femme bez atomizera 2ml Hugo Boss Woman bez atomizera 2ml Masaki/Masaki bez atomizera 1ml Guerlain Insolence z atomizerem 1ml Estee Lauder Pure White Linen z atomizerem 1,5 ml Estee Lauder Pure White Linen z atomizerem 1,5 ml ---> ivanna Estee Lauder Intuition ok. 1 ml Clinique Simply ok. 1 - 1,5 ml SZUKAM: *Brązowego tuszu do rzęs *paletek do brwi/ kredek do brwi *peelingów do ciała *brązowych cieni Edytowane przez Klaudiii aka Słońce Czas edycji: 2008-01-02 o 00:43 Powód: dokł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kolorówka, prefumy, biżuteria
- 2 plastikowe fioletowe bransoletki H&M
- drewniana lakierowana na szaro bransoletka ---> katka79 - krótkie niebieskie korale New Yorker ---> Sasetka86 - drewniane brązowe kolczyki ---> katka79 - metalowe bransoletki 25 sztuk (granatowe i srebrne) H&M --- maja_g17 - bransoletka zielono-srebrna (była dołączana do czegoś w Sephorze tylko nie pamiętam, do czego ![]() - brązowa bransoletka Avon Edytowane przez Klaudiii aka Słońce Czas edycji: 2008-01-01 o 01:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie:
-Helena Rubinstein Róż nr 02 Wake In Woodrose tester z tym, że róż jest normalnej wielkości, tylko opakowanie takie plastikowe parę razy użyty, ale nawet nie widać -SVR Lysanel Active krem miniaturka
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Halo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Balsam i eyeliner stawiają się do dyspozycji
![]() Mnie interesują (z grubsza ![]() - brązowa bransoletka Avon - Puder prasowany Wibo Your Fantasy (15g) - drewniane brązowe kolczyki. Proszę o jakieś sugestie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się.
- brązowa bransoletka Avon - Puder prasowany Wibo Your Fantasy (15g) - drewniane brązowe kolczyki za: 41. AVON Senses zmysłowy balsam do ciała 45. Manhattan dip Eyeliner Waterproof, kolor – 2 anthracite (popielaty) Oriflame krem na noc z kwiatem szarotki Oriflame – Rose Face Mask. A mam jeszcze szanse ![]() miniaturka 5/30ml ? Ps. Jaką szerokość ma bransoletka? Tzn. jest na cieniutką rękę czy raczej masywniejszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Szampon L'Oreal Professionnel Expert Lumino Contrast - nadający blask włosom (miniaturka 20ml)
Szampon L'Oreal Professionnel Expert Sensi Balance - kojąco-ochronny (miniaturka 20ml - użyty raz) L'Oreal Expert Absolut Repair ( maska regenerująca włosy bardzo wrażliwe) miniaturka 5/30ml coś u mnie?
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
chetnie bym wymienila podklad sephory na korale NY i miniaturke lysanel(to jest 5ml?)
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Więc znalazłam u ciebie szarą bransoletkę i kolczyki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5968998
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A jaką średnicę mają kolczyki?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie u ciebie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6043726
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Bransoletkę na pewno wezmę a nad kolczykami jeszcze sie zastanawiam. A może masz jeszcze coś z biżuterii poza wątkiem?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A mogłabyś mi dorzucić do bransoletki i kolczyków Chopard Happy Spirit.A w jakim stanie są obie rzeczy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Czy mogę jeszcze poprosić o zmierzenie obwodu wewnątrz bransoletki...? Nie chciałabym wymienić się i potem jej nie nosić... Oczywiście nadal jestem zainteresowana wymianką zgodnie z naszymi ustaleniami: - brązowa bransoletka Avon - Puder prasowany Wibo Your Fantasy (15g) - drewniane brązowe kolczyki za: 41. AVON Senses zmysłowy balsam do ciała 45. Manhattan dip Eyeliner Waterproof, kolor – 2 anthracite (popielaty), Oriflame krem na noc z kwiatem szarotki Oriflame – Rose Face Mask. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej dzis najprawdopodobniej bedzie nowy watek z nowymi ciuszkami wiec zajrzyj tam i przypomnij sie a przejze Twoje ciuszki bo niestety ale teraz jestem tak zabiegana ze nie mam czasu
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
U ciebie podobaja mi sie :
Puder prasowany Wibo L'Oreal Expert Absolut Repair
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.