![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
JESIEŃ / ZIMA U SAWB - super ciuszki, dodatki, kosmetyki, biżu i inne !!!PROSZĘ PRZECZYTAĆ UWAŻNIE, CO NAPISAŁAM PONIŻEJ, UNIKNIEMY W TEN SPOSÓB NIEPOTRZEBNYCH PYTAŃ! DOKŁADKA (23.11) - str.1, post #10 DOKŁADKA (3.11) - str.1, posty #11, #16, #17, #18 WYMIANA: 1. Wymienię się przede wszystkim na rzeczy, które szukam! Nie chcę się wymieniać na coś, co potem będzie sobie tylko leżało w szafie. 2. "Kto pierwszy, ten lepszy" (niektórym z Was podobają się te same rzeczy, która dogada się ze mną pierwsza, do tej idą rzeczy). 2. Jeśli się z którąś wizażanką dogadam, to od razu zaznaczam na moim wątku, że rzecz do kogoś idzie/będzie szła/jest niedostępna (dlatego proszę nie pytać o rzeczy już wymienione!). 3. Po otrzymaniu ode mnie paczki proszę o wystawianie przekupki! Każda jest dla mnie ważna, a zdarzyło mi się już, że zapomniano mi jej wystawić! 4. Preferuję większe wymiany. 5. Przy wymianie niektórych rzeczy będę wybredna, zaznaczam to w opisie rzeczy. 6. Zdjęcia i wymiary podane są w opisach, czasem także materiał – innych zdjęć, wymiarów itd. nie podaję (nie będę miała jak, więc proszę nie prosić o nie)! 7. Rzeczy wymienię na inne o podobnej wartości! Proszę mi nie proponować np. drobiazgów za droższe rzeczy. SZUKAM (MOJA WISH-LISTA): UBRAŃ I DODATKÓW: - satynowej bluzeczki kobaltowej (niebieski) lub w innym kolorze, ale gładkiej (nie w kropki itd.), z krótkim lub długim rękawem (r. M lub M/L), - spódniczki ołówkowej do lub za kolana - najlepiej szarej, brązowej lub czarnej (r. L), - spodenek do kolan (r. L), - spodnie dresowe czarne lub szare, najlepiej welurowe (r. L), - etol/szaliczków z liska/futerka/kożuszka, - kaszkietów w pepitke, jodełkę, itp., - kamizelki lub gorsetu eleganckiego - czarny, szary lub brąz, - grubych rajstop w różnych kolorach, tylko nowych! (r. 3), - dużych toreb - musztardowej, kobaltowej (niebieskiej), fioletowej, zielonej lub czarnej, - modnych golfów (fioletowy, kobaltowy, szary, zielony), także z bufkami. KOSMETYKÓW: - kosmetyków do twarzy OLAY Skin Adapt, oraz NIVEA VISAGE (skóra normalna i mieszana), - lokówki o szerokiej średnicy (najlepiej ze spiralna nakładką), - kulki do kąpieli. KSIĄŻEK: - Coelho, - Kinga, - Koontza, - Mastertona. GIER: - Jungle Speed (pl lub ang), - Jenga. Proszę o odpisywanie w moim wątku i podawanie linków do swoich! Odpowiadam zawsze w Waszych wątkach! Inaczej niż tak nie odpisuję! Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-12-16 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: JESIEŃ / ZIMA U SAWB - super ciuszki, dodatki, kosmetyki, biżu i inne !!!
SUPER MODNE!
Bluzka-tunika nietoperz TYLKO ZA COŚ Z WISH-LISTY!!! Czarny, z półgolfikiem, rękawy ma zakończone tiulem z cekinami. Zdjęcie słabe (te kropeczki i przebarwienia to wina aparatu), bo zrobione "na szybko". Stan: nowy, niechodzony, kosztował 120zł Rozmiar: uniwersalny (S/M/L). Materiał: bawełna, akryl, lycra. Czarne rękawki Stan: nowe, niechodzone Rozmiar: uniwersalny (S/M/L) NIE MA! (EmptySkies) Czarna, sexy bluzeczka TYLKO ZA COŚ EXTRA! Czarna elastyczna bluzeczka z bolerkiem (to całość, nie 2 części!), wycięcie na plecach. Stan: nowa, niechodzona, sporo kosztowała. Rozmiar: uniwersalny (S/M/L) NIE AKTUALNA! W dokładce podobna bluzeczka tylko szara! . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-20 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
TUNIKI, LONGI
Musztardowo-żółta tunika rozmiar z metki: L (w rzeczywistości duże M) wymiary na zdjęciu UWAGA! bluzka ma małe plamki na dole z przodu z prawej strony, nie są za bardzo widoczne, prawdopodobnie da się bez problemu sprać Kawowa tunika Śliczna tunika, z haftowanym przodem i troczkami, wiązana w pasie, rozcięcia po bokach. Rozmiar: M (długość 70cm, szer. w biuście 46cm, rozcięcia po bokach: 19cm od dołu, rękaw od pachy 52cm) Stan: nowa . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-10-22 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
SPÓDNICZKI
Spódniczka Orsay mini, biodrówka, zapinana po boku na 3 guziczki, była zwężana rozmiar: M (pas: 43cm, biodra: 48cm, dół: 53cm, długość: 38cm) stan: ubrana raz Czarna spódniczka Sissy mam z wymianki rozmiar: L (pas: 40cm, długość: 60cm) stan: bdb . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-10-22 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
SUKIENKI NA ANDRZEJKI/SYLWESTRA
Sukienka z koronką TYLKO ZA COŚ EXTRA! materiał - miękki i elastyczny: poliester, wiskoza i lycra, u dołu sukienka zdobiona koronką wymiary: biust 88-96cm, talia 68-76cm, biodra 96-102cm, długość 95cm stan: nowa, niechodzona! Sukienka z brokatem Accolade (mam z wymianki, niestety okazała się za duża) materiał - poliester, zdobiona brokatem, spódnica z koła rozmiar: L stan: bdb wymiary: biust 43cm, pas 39cm, biodra 51cm, wycięcie na plecach 24 cm, długość części z brokatem 70cm, długość spódnicy 36cm . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-26 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
SWETRY, SWETERKI
Czarny sweterek Terranova niski dekolt ze ściągaczem rozmiar: M (biust: 43cm, długość od pachy: 39cm, rękaw od pachy: 53cm) stan: bdb Różowy sweterek rozmiar: M (biust: 42cm, długość: 54cm, rękaw od pachy: 50cm) stan: db/bdb . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-01 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
BLUZKI, BLUZECZKI, T-SHIRTY
Bluzeczka czarna babydoll mam z wymianki (okazała się ciut za duża) plisowana z cienkiego tiulu, na podszewce, z kokardką rozmiar: M/L (szerokość nad biustem: 43cm, długość od biustu: 46cm) stan: bdb Bluzeczka czekoladowa Trend Station rozmiar: S/M (biust: 42cm, długość: 52cm) stan: nowa, niechodzona Bluzeczka czerwona VERTUS unikatowa, z nadrukiem zrobionym z małych kropek (z bliska niesamowity efekt) rozmiar: S (biust: 40cm, długość: 50cm) stan: db/bdb Bluzeczka zielona Greenpoint rozmiar: M/L (biust: 37cm, długość: 56cm) stan: nowa, niechodzona Bluzeczka biała z motylkami zdobiona brokatem rozmiar: M (biust: 38cm, długość: 49cm) stan: db/bdb Bluzeczka biała Troll z przodu złoty nadruk ślicznego pieska, dekolt na plecach z paseczkiem rozmiar: S/M (biust: 39cm, długość: 52cm) stan: nowa, niechodzona . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-10-22 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bolerko Tally Weijl
granatowe w kwiatuszki, mam z wymianki rozmiar: S/M, wymiary: dł. od ramienia 44cm, dł. od pachy 19cm, szer. pod pachami 47cm DODATKI Szaliczek/apaszka Wymiary: długość (z frędzelkami): 160cm, szerokość 34cm Był drogi, więc to wezmę pod uwagę przy wymianie. . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-10-22 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
MODNE TORBY, TOREBKI!
CZARNA TORBA-WOREK H&M TYLKO ZA COŚ EXTRA! w rzeczywistości ładniejsza, niż na zdjęciu... stan idealny skórkopodobna, zapinana na zatrzask, w środku 3 kieszonki (w tym jedna na komórkę, a jedna zapinana na zamek) wysokość (bez paska) 35cm, szerokość 30 cm, szerokie dno (ok 10-12cm), regulowany pasek CZERWONA TORBA ciemniejsza, ładna czerwień (na niektórych zdjęciach wyszła pomarańczowo trochę, ale to wina aparatu), złote wykończenia, porządnie wykonana (to porzadna torebka, nie "z targu") na zewnątrz: kieszeń z przodu, zapinana kieszonka z tyłu, w środku: dwie komory i zapinana na zamek przegródka, kieszonka mała, kieszonka na komórkę, kieszonka zapinana wymiary oraz kolor i faktura na zdjęciu . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-10-22 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA! 23.11
NOWE EXTRA CZARNE OFICERKI ROZM. 38! Kupiłam na Allegro, niestety okazały się za ciasne w łydce. Wymienię TYLKO na coś z listy poszukiwań! Opis: Buty wykonane ze skóry ekologicznej. Ocieplane - środku wyściełane "misiem". Cholewka idealnie wyprofilowana. Stabilny obcas. Rozmiar 38 (standardowa numeracja!) - długość wkładki wew. 24,5 cm Wysokość cholewki - 36 cm Szerokość cholewki w łydce - 37 cm Szerokość buta w kostce - 29 cm Wysokość obcasa - 4 cm Buty oryginalnie zapakowane. Uwaga! Moje nie posiadają górnej klamry. Jest tylko boczna (ta niższa). NIE AKTUALNE! Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-29 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA! 3.11
Spódnica mini w pepitkę (rozm. M-38) na podszewce stan: bdb ZA COŚ EXTRA! (nie wiem czy chcę oddać) Czarna spódnica Orsay (rozm. L-40) na podszewce, długość 3/4 stan: bdb Rybaczki jeansowe (rozm. L-40) kolor: ciemny granat stan: bdb Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-09 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
KOSMETYKI
(zdjęcia poglądowe) Hugo Boss Deep Red (for woman) próbka Tusz Manhattan Maximum Volume kolor: oliwkowy (ciemno zielono-złoty), ponad 80% NIE MA! (Susanna) Tusz MAYBELLINE XXL Volume and Lenght Microfibre tusz pogrubiająco-wydłużający, 2w1, zostało ok. 30% L'Oreal Studio Line Utrwalenie i Blask lakier do włosów (mocny) zostało ok. 75-80% VitaSlim system plastrów wyszczuplających opis, zostało 8szt. . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-23 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
BIŻU
1. Korale Bijou Bridget dł. 120cm, róż-fiolet-biały, NOWE! mam 2 sztuki identyczne 2. Perełki dł. 36cm, kremowe, mają zapięcie 3. Korale dł. 140cm, biel-złoto 4. Spinki ozdobne różyczki średnica różyczki ok. 2cm, świetne jako ozdoba do koka, kolor ecrie, komplet 3 szt., NOWE! 5. Branzoletka z pereł Bijou Bridget dł. 18cm, mają zapięcie, białe, NOWE! 6. Branzoletka drewniana średnica ok. 9cm, kolor morska zieleń + ciemny brąz 7. Kolczyki EMO wielkość ok. 5cm, grubość ok. 0,5cm, NOWE! 8. Kolczyki długie dł. 6cm, perłowo-białe, NOWE! 9. Branzoletka w stylu Gothic dł. 16cm + 5cm zapięcia, zdobiony środek 4cm, nie jest srebrna 10. Zawieszka serduszko wielkość 3cm, nie jest srebrna . Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-10-22 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
INNE
Ramka na zdjęcia (firmy designerskiej Flo) stojąca, na 26 zdjęć NOWA! Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-10-22 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA! 3.11
Bluzka biała w stylu retro (rozm. na metce L-40, ale jest to zdecydowanie M-38, patrz wymiary) NOWA!, niechodzona na sójce, zapinana z przodu na guziczki, dekolt z uroczymi zakladkami wykończony bawelnianą koronką, stójka wykończona delikatną falbaneczką kolor: biały skład: 97% bawełna, 3% spandex - material nieco się naddaje wymiary: dł. 60cm, pachy 45cm, pas 38cm NIE MA! (Kimberley) Bluzeczka z bolerkiem sweterkowym (rozmiar uniwersalny, ale tylko na S-36 lub M-38) NOWA!, niechodzona to jest jedna bluzeczka - efekt 2w1 kolor: szary ZA COŚ EXTRA! Sweterek w stylu militarnym Terranova (rozm. S-36 na metce, ale na prawdę rozm. M-38) leciutkie zmechacenia (od nowości - zamierzony efekt), satynowe wstawki, łatki na łokciach, na ramionach patki stan: bdb kolor: ciemna zieleń Sweterek Ecrie (rozm. M-38) stan: bdb (raz założony!) bardzo miły w dotyku materiał! Tunika Dorothy Perkins (rozm. M-38) materiał: misiowaty (atłas) kolor: granatowy stan: bdb (kilka razy założona, ma wyciętą boczna metkę, bo mnie "gryzła") Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-09 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA! 3.11
Zestaw ziomowy Troll szalik Troll + rękawiczki kolor: jak na zdjęciu Włoskie szpilki (rozm. 38) rudo-brązowe, stan: bdb (raz założone) - bez otarć, rys, obcasy w stanie idealnym, kosztowały naprawdę sporo! ZA COŚ EXTRA! (nie wiem czy chcę oddawać!) Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-09 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA! 3.11
Kozaki na szpilce (rozm. 39, na bucie 40, ale numeracja jest zawyżona) kolor miodowy brąz, ciekawe zdobienia, ocieplane (!), wysoka szpilka stan: db+ (mają lekkie otarcia, ale da się to doczyścić zwykłą gumką do mazania - mi brakło cierpliwości) są super, nie oddawałabym ich, niestety okazały się rozmiar za duże, ale wyszłam w nich raz Edytowane przez sawb Czas edycji: 2007-11-09 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej
I jak z nasza wymianka? ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie
![]() Tuniczka jest wolna, ale ja mowilam, oddam ja za cos super ![]() U Ciebie w tym momencie podoba mi sie: -rekawki -czarny nietoperz -musztardowa tunika -platsry wyszczuplajace -ramka na zdjecia -czarna torba-worek ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Długość spódnicy 59cm, pas 40cm, biodra 52cm
![]() Zdjęcie: http://img81.imageshack.us/img81/5493/dsc00597fo2.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, nie odpowiada mi taka wymianka. Nie e wzgledow cenowych, ale dlatego, ze podobnie jak Ty, chcialaby wymienic tunike za cos super.
Nic innego Ci sie u mnie nie podoba?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za: CZERWONA TORBA Biustonosz koktajlowy firmy GORSENIA ????????????????????????? ??????????
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Z białym. Za spódnicę i marynarkę raczej nic nie znajdę, ew. za sweter, wstępnie podoba mi się spódniczka Orsay.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.