![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: górna półka i apteczne :)
Cytat:
pozdrawiAM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Estee Lauder - Lash XL; wydłużający tusz do rzęs; nowy, nie odkręcany, świeży; miniatura, relatywnie duża pojemność: 3,5 ml; kolor czarny
Avene Cleanance; emulsja nawilżająco-matująca; 2 tubki o pojemności 5 ml każda tubka; nowe, nieużywane, w kartonikach LRP - Effaclar tonik - 2 buteleczki po 15 ml każda buteleczka; nowe, nie otwierane, świeże znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=640850 kosmetyki i ciuchy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post39170241 kozaki Puma Edytowane przez Mary_Q Czas edycji: 2007-10-15 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o ile dobrze kojarzę, to niedawno miałaś Magentism Escady ![]() czy masz go jeszcze? w Twoim aktualnym wątku chyba nic dla siebie nie widzę tzn. widzę: pryzmy ![]() no ale to nie za te kosmetyki, które Tobie spodobaly sie u mnie, bo ich wartość jest o wiele mniejsza niż pryzm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a mnie podoba sie tusz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Clinique - Rinse off foaming cleanser; pianka do demakijażu; 4 tubki po 30 ml każda tuba; nowe, nieodkręcane, świeże
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Estee Lauder - Lash XL; wydłużający tusz do rzęs; nowy, nie odkręcany, świeży; miniatura, relatywnie duża pojemność: 3,5 ml; kolor czarny
Braun – Big Curls Ultra; suszarko-lokówka do wygładzania/prostowania półdługich/długich włosów oraz do tworzenia fal i dużych loków; ceramiczna szczotka; średnica szczotki: 38 mm; mało używana, w dobrym stanie KARITE Creme revitalisante intense Rene Furterer. Jest to bogata maska do włosów suchych i bardzo suchych, przeznaczona do stosowania raz w tygodniu. Odżywia i regeneruje zniszczone włosy dzięki zawartości masła karite, pektyn roślin dyniowatych oraz witamin. Ułatwia rozczesywanie bardzo suchych włosów. Na KWC opinii na temat tego preparatu jest niewiele, ale maska ma naprawdę świetne recenzje w zagranicznych rankingach kosmetyków pielęgnacyjnych do włosów. Wyjściowa pojemność słoika z maską to 200 ml. Ja zużyłam cztery płaskie łyżeczki od herbaty (czyli jakieś 20 ml). Nie dotykałam preparatu paluchami; wspominam o tym, ponieważ może to być dla kogoś istotne (dla mniej jest). Maksymalny termin przydatności maski to wrzesień 2009. Jednak od momentu otwarcia produkt należy zużyć w przeciągu 12 miesięcy. Maskę otworzyłam 2 tygodnie temu, a zatem termin, kiedy zachowuje ona pełnię swoich właściwości to wrzesień 2008. Opakowanie (słoik, dwa kartoniki) - w stanie idealnym; jest ulotka. Cena w Sephorze - około 150 zł cos za to?
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem wprawdzie, co Tobie spodobało się u mnie, ale moją uwagę w twoim wątku zwróciły następujące pozycje:
Gdybyś w ogóle rozważała wymianę to może poprosłabym o obadanie pachnideł pod kątem znalezienia jakichś kodów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Przepraszam bardzo, ale na resztę wpisów odpowiem jutro
![]() Dzisiaj już padam nosem na klawiaturę ze zmęczenia, a wątki Wizażanek, które wyraziły zainteresowanie moimi kosmetykami, są dość rozbudowane. Nie chciałabym przelądać ich pobieżnie ![]() Jutro postaram się pojawić na Targowisku z samego rana i na spokojnie poprzeglądać wszystkie propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tomama ![]() a orientujesz się, czy Wizażanka, od której otrzymałaś miniaturkę była jej pierwszą właścicielką? Pytam, bo jeśli to zapach, który wielokrotnie przechodził z rąk do rąk, to ustalenie jego „wieku”, jak również faktu, czy flakonik faktycznie nie był otwierany, może być trudne ![]() Wybacz, że tak drążę temat, ale już dwa razy „nacięłam się” na Targowisku na miniaturki, które były kompletnie nie do użycia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w Twoim podpisie są aż trzy wątki wymiankowe – trochę mnie to zdezorientowało ![]() Może po prostu napisz, jakie kosmetyki z mojej wish-listy posiadasz (oczywiście o wartości zbliżonej do wartości tego, co Tobie spodobało się u mnie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Tak, dziewczyna była pierwszą właścicielką, miała cały zestaw miniaturek w ozdobnym kartoniku, podzieliła je na Targowisku pomiędzy kilka chętnych ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tomama ![]() przezorność pomaga uniknąć nieprzyjemnych sytuacji, roztrząsanych później na Blacklist ![]() Jakiś czas temu - pod wplywem lektury tego wątku - stwierdziłam, że wolę już czuć się cokolwiek niezręcznie pytając (i to "bez owijania w bawełnę")o wszystko, co chcę wiedzieć już na etapie etapie negocjowania warunków ewentualnej wymiany, aniżeli być rozczarowaną po sfinalizowaniu transakcji ![]() A że kwestii, które mogą stać się zarzewiem późniejszego konfliktu, jest całkiem sporo (oryginalność i "świeżość" kosmetyku, stopień zużycia, stan opakowania, termin i sposób wysyłki, nawet forma opakowania), tak więc i moich pytań robi się sporo ![]() Ale wracając do rzeczy ... Prosiłabym o info, które miniaturki pielęgnacyjne z mojego kramiku wpadły Ci w oko. Jutro wracając z pracy zajrzę do perfumerii i przypomnę sobie klasyczną wersję CH 212. Odeszłam od niej jakiś czas temu na rzecz wersji sexy, której słodycz troszkę bardziej odpowiada moim aktualnym upodobaniom. Zgłoszę się jutro po powrocie z perfumerii. Jeżeli to nie problem, to byłabym wdzięczna za info, od kogo przyleciała do Ciebie ta miniaturka (może być na PW). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo mam kosmetyki,ciuszki i gazetki ![]() moze sama przejrzyj ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() wydaje mi się, że gdzieś pytałaś o czarną kredkę Lancome - mam taką w wersji miniaturowej - 0,7 g, raz użyta, nie temperowana, kod CC081S - może Cię zainteresuje?
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Interesują mnie w zasadzie tylko konkretne kosmetyki górnopółkowe i apteczne. Niestety w Twoim wątku kosmetycznym nie znalazlam niczego, co mogłoby mi się przydać, tymczasem mMaskę i suszarko-lokówkę Brauna jako przedmioty o relatywnie sporej wartości jestem zdecydowana oddać tylko za właśnie takie (tj. naprawdę przydatne) rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Teraz muszę odejść od kompa, zgłoszę się wieczorkiem, to bedziemy kontynuować negocjacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A czego szukasz za to:
Clinique - Rinse off foaming cleanser; pianka do demakijażu; 4 tubki po 30 ml każda tuba; nowe, nieodkręcane, świeże ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.