|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani Chanel Clarins MAC i więcej
czy znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Czy cos Cię u mnie interesuje?
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie
?
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Aniu,
zglaszam sie z zainteresowaniem na: - Chanel Precision Beaute Initiale - probki podkladow Armani ( o ile sa jasne, musialabym jeszcze je sprawdzic na stronie), - MAC cień podwójny kolor Gondola / Silversmith - Clarins Eau Lactee 125 ml - Chanel Hydramax + Teinte SPF 15 kolor 10 Sable - Vichy Oligo 25 rozświetlająca baza pod makijaż Glowing Peach Zaraz zobacze co bede miala z rzeczy na wymiane ![]() Pozdrawiam
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Veet krem do depilacji do skóry normalnej.
Veet krem do depilacji do skóry suchej. Veet krem do depilacji do skóry wrażliwej. Interesują mnie te trzy kremy. Znajdziesz coś u mnie w zamian?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej!widzisz coś u mnie?ja nie piszę co wpadło miw oko u Ciebie bo jest tego sporo
daj znać:-Dlink w podpisie
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Aniu z Twojej listy mam:
DKNY Be Delicious, jest go polowa z 30 ml Body Shop Shea Butter / Nowe La-Roche Posay Lipikar Podologics / Nowe ale to w dalszym ciagu za malo ze Twoje rzeczy, wiec musze jeszcze pomyslec i jutro napisze co moglabym dolozyc ![]() Co do wysylki to jade za niedlugo do Polski wiec wymiana bylaby na terenie Polski (jezeli Tobie bedzie tak pasowalo) Jezeli chodzi o Chanel Hydramax + Teinte SPF 15 kolor 10 Sable to do jakiej o niej karnacji? Mam w domu probke ale nie ma na niej opisu jaki to kolor :-(
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Aniu, Sable jest mimo wszystko dość ciemny, co najmniej do średniej karnacji. Te masła do ciała to chyba już trzeci raz od Ciebie biorę, ale zużywam każdą ilość
pomyśl co tam byś jeszcze miała, chętnie się wymienię. Tak, w Polsce będzie pewnie szybciej
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Tak tez myslalam
Mam w domu probke i wlasnie dla mnie jest za ciemna. A ten krem wyszedl o ile sie nie myle w dwoch odcieniach sand i sable. W takim razie z niego zrezygnuje.Ja tez te masla musze miec na zapasie bo one mi najbardziej odpowiadaja.....aa i jeszcze Cacao lubie.
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Witam, może coś u mnie?
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Aniu ogladnalam odcienie podkladow i dla mnie moglby byc Armani Luminous Silk Foundation nr 5, za to Fluid Sheer kolor 10 bedzie dla mnie za ciemny.
Fluid Master Primer rowniez bym wziela.
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Droga A - niestety, przykro mi, nic.
Aniu - ok, za to, co proponujesz (DKNY, masło BS, Lipikar) oddam Ci to, co wymieniłaś, minus krem Beaute Initiale Chanel. Czy jak na razie to się nam równoważy? O tym Chanelu pomyślimy, ja wolę jego wersję w emulsji z samoopalaczem (stąd wydawanie Clarinsa), ale mam już zapas, więc tego nie szukam. |
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
anexxo, jesli zainteresuje cie cos u mnie, daj znac.
u ciebie duzo slodkosci, takze nawet nie wymieniam .http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216813 |
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Mysle ze krem Beaute Initiale Chanel jest drozszy i wolisz go wymienic na cos innego co calkowicie rozumiem
Wiec nie bede nalegac ![]() Aniu, z wymianionych przeze mnie rzeczy najbardziej potrzebowalabym teraz Clarins Eau Lactee 125 ml ....moje pytanie....czy oplacaloby Ci sie wymianic go na DKNY 15 / 30 lub maslo TBS?
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Aniu (Femme) - Clarins za TBS będzie w sam raz. W sumie to tego BD chyba nie potrzebuję aż tak, sama wiesz, że mam od Ciebie "zielone" Lancome, poza tym jeszcze pełno innych perfum i dziś doszłam do wniosku, że chyba muszę przystopować
![]() Tomama, 1stLady, Paula_D - niestety, nic. |
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Super, mi taka wymiana pasuje
![]() Zatem czekamy jak bede jechala do rodzicow czy wysylamy teraz? Z mojej strony mozemy zaczekac. Mam jeszcze od Ciebie lotion brazujacy Lancome.
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
Burt’s Bees almond milk besswax hand creme 57g, ubytek 15% ?
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Z Twojej listy mogłabym mieć błyszczyk DKNY Be Delicious pojemność 4ml, zostało pewnie 3, bo rzadko używany, bezbarwny.
A do demakijażu oczu - dwufazowy płyn Bielenda, zostalo ok 70% Może byłabyś zainteresowana. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

?

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55