|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nowy Lancome Cils Design Pro :)
Mam do oddania nowiutki tusz Lancome Cils Design Pro - kolor czarny. Tusz kupilam 26.10 i od tego czasu uzylam doslownie 3 razy. Tusz jest w 100% oryginalny, nowy (data produkcji - CC338, czyli 338 dzien 2006 roku; rozejrzalam sie po perfumeriach i zazwyczaj wiekszosc tuszy ma wczesniejsza date produkcji
![]() Tusz nie posiada pudelka, wyrzucilam, bo myslalam, ze zachowam go dla siebie ![]() Najchetniej wymienie sie na : Lierac Nightpeel, lub inny produkt tej firmy wszelkiego rodzaju kwasy ![]() maseczke oczyszczajaca Guerlaina perfumy, raczej slodkie (lolita lempicka, dior addict....itp itd) cos co mi wpadnie w oko ![]() Nie interesuja mnie balsamy, kremy nawilzajace/matujace/zadne inne tez nie, inne maseczki, cienie, kredki, blyszczyki, szminki, lakiery itp itd. Zalaczam fotke tuszu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy Lancome Cils Design Pro :)
moze u mnie cos ci sie spodoba?
![]() |
#6 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
używam od wakacji, data ważności 24 miesiace od otwarcia, mogę dorzucić Effaclar w próbkach ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Vilandro, Lalicjo, niestety nie znalazlam nic co by mnie zainteresowalo.
Tomama - czy to jedyna data waznosci? (a czy jest podana np data produkcji?) Jesli jestes zainteresowana, to mysle ze mozemy juz realizowac nasza wymianke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.