|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
nowy wątek --> Zapraszam!! :)
Mój sromny nowy wątek. Nie wymieniam się na siłę, z chęcią zamienię się na kosmetyki, biżuterię, ale oczywiście ciuchy również
![]() Przepraszam za jakość zdjęć (słońce mi świeciło i nijak nie mogłam sobie poradzić...), oraz za to, że ciuchy nie są wyprasowane, ale przeleżały ostatnio w szafie długi czas. Dokładne wymiary jeśli będzie ktoś zainteresowany. Zaczynamy... ![]() . 1. bluzeczka dla dziewczynki jest to rozmiar hmm... jakies 34? Nie ma metki, a samej ciezko mi określać rozmiary dziecięce, więc wszystko wyjaśnią wymiary - tak jak napisałam dla zainteresowanych pomierzę. Posiada przyszyte 3 urocze różyczki, kołnierzyk zakończony falbanką. Jest w bardzo dobrym stanie!! 2. jeansowa spódniczka - a właściwie pseudojeansowa. Wykonana z lekko rozciągliwego materiału. Zapinana na wewnętrzny guziczek. Rzemyki spokojnie można wyciągnąć. Rozmiar 34. 3. elegancka spódniczkaz delikatnym wytłaczanym motywem roślinnym. rozmiar 34, zapinana na zameczek, z przodu małe rozcięcie. 4. biało czarna bluzka lekko odkrywająca ramiona rozmiar S https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=2833205 (zdjęcie na mnie ze starego wątku) 5. białe sportowe spodnie, z czerwonymi lampasami , wykonane z cienkiego, lekko przeswitujacego materialu. Z przodu zapinane na zamek i rzep (niestety ten juz się lekko 'zurzył' i marnie chwyta, ale spokojnie można wszyć nowy) rozmiar 36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy wątek --> Zapraszam!! :)
6.beżowo czerwona bluza rozmiar S. Zaliczyłabym ją raczej do tych cieńszych bluz.
7. cienki bordowy sweterek z milutkimi w dotyku 'naszywkami' na łokciach i z przodu. Ładnie prezentuje się na osobie, zwłaszcza gdy sznureczki zawiązane są estetycznie w kokardkę. Rozmiar 36 8. pleciona torebeczka 9. Jasnożółta krotka bluzeczka szerokosc (od pachy do pachy) 35cm dł od ramienia - 36 cm dł od pachy - 21,5 cm Narazie chyba tyle. Czekam na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ewentualna dokładka 1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ewentualna dokładka 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
czy Twoj watek kosmetyczny jest aktualny/?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Twoje kosmetyki nie są już aktualne, tak? Bo w ubraniach nic nie znalazłam niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Jesli perfumy sie nie sprzedadza na allegro (zostało 5dni do konca aukcji) to chetnie sie za nie wymienie
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.