|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
nowy wątek --> Zapraszam!! :)
Mój sromny nowy wątek. Nie wymieniam się na siłę, z chęcią zamienię się na kosmetyki, biżuterię, ale oczywiście ciuchy również
![]() Przepraszam za jakość zdjęć (słońce mi świeciło i nijak nie mogłam sobie poradzić...), oraz za to, że ciuchy nie są wyprasowane, ale przeleżały ostatnio w szafie długi czas. Dokładne wymiary jeśli będzie ktoś zainteresowany. Zaczynamy... ![]() . 1. bluzeczka dla dziewczynki jest to rozmiar hmm... jakies 34? Nie ma metki, a samej ciezko mi określać rozmiary dziecięce, więc wszystko wyjaśnią wymiary - tak jak napisałam dla zainteresowanych pomierzę. Posiada przyszyte 3 urocze różyczki, kołnierzyk zakończony falbanką. Jest w bardzo dobrym stanie!! 2. jeansowa spódniczka - a właściwie pseudojeansowa. Wykonana z lekko rozciągliwego materiału. Zapinana na wewnętrzny guziczek. Rzemyki spokojnie można wyciągnąć. Rozmiar 34. 3. elegancka spódniczkaz delikatnym wytłaczanym motywem roślinnym. rozmiar 34, zapinana na zameczek, z przodu małe rozcięcie. 4. biało czarna bluzka lekko odkrywająca ramiona rozmiar S https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=2833205 (zdjęcie na mnie ze starego wątku) 5. białe sportowe spodnie, z czerwonymi lampasami , wykonane z cienkiego, lekko przeswitujacego materialu. Z przodu zapinane na zamek i rzep (niestety ten juz się lekko 'zurzył' i marnie chwyta, ale spokojnie można wszyć nowy) rozmiar 36 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy wątek --> Zapraszam!! :)
6.beżowo czerwona bluza rozmiar S. Zaliczyłabym ją raczej do tych cieńszych bluz.
7. cienki bordowy sweterek z milutkimi w dotyku 'naszywkami' na łokciach i z przodu. Ładnie prezentuje się na osobie, zwłaszcza gdy sznureczki zawiązane są estetycznie w kokardkę. Rozmiar 36 8. pleciona torebeczka 9. Jasnożółta krotka bluzeczka szerokosc (od pachy do pachy) 35cm dł od ramienia - 36 cm dł od pachy - 21,5 cm Narazie chyba tyle. Czekam na propozycje
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ewentualna dokładka 1
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ewentualna dokładka 2
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
up!
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
czy Twoj watek kosmetyczny jest aktualny/?
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
Tak, to jest 50ml.Twoje kosmetyki nie są już aktualne, tak? Bo w ubraniach nic nie znalazłam niestety
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli perfumy sie nie sprzedadza na allegro (zostało 5dni do konca aukcji) to chetnie sie za nie wymienie
powącham dzis Celin Dion, tylko one maja jakas nazwe czy po prostu Celin Dion? i to sa perfumy, woda toaletowa czy co? A i jeszcze - jaka pojemnosc? ![]() pozdrawiam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.