![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Ciekawe rzeczy :) Srednia półka plus selektywne
NIEAKTUALNE - nowy watekn
MAM DO WYMIANY, w nawiasie stopień zużycia: 1. cień Lancome color focus mono nr 210 couleur cafe (20%) - leci do kateriny 2.roż do policzków M.A.C - leci do małej krówki 3.brązowozłota kredke lancome z kolekcji mystery game (20%) 4.pigment inglot nr 61 brudny perłowy róż (20%) Biguine paletka cieni -nie ma leci do gothic daisy 5.Paletę Chanel Contraste Lumiere w kolorze Aquarelles z kolekcji wiosna lato 2007 - 4 błyszcyki i 2 cienie w niej są (10%) - nieaktualne 6. Avene zielony korektor (10%) - leci do krówki 7. Paletę inglot pro-8 z cieniami: perła 06 - biały perłowy matrix 801 - bazowy beż matriz 888 - ciepły pastelowy róż perła 46 - ciepły złoty brąz matrix 839 - dośc intensywna chłodna zieleń perła 29 - ciemna chłodna zielen opalizująca matrix 856 - popielaty szary z delikatnym złotym połyskiem perła 652 - dość ciemny szary ( zużycie każdego max 5%) 8. cień pojedyńczy Givenchy kolor Fashion Fuchsia 04 - testerek w plastiku ubytek minimalny 9. Róże do policzków Blush Delicieux: nr 02 Ciepły żywy róż ze złoty połyskiem i nr 07 morelowy lekko rdzawy ze złotym połyskiem, w każdym ubytek 20% - nie aktualne Dokładka: Extra ![]() ![]() 10. Cienie Deborah Trio nr2 Truly Diva (15%) 11. Cien Bourjois Beige Delicat nr 56 - kremowy satynowy i transparentny beż (3-5%) ja kto bourjois jest dość twardy - leci do kateriny 12. Cień Bourjois nr 49 Blue iridescent - perłowy morski lekko wysrebrzony (20%)cień ma około 3lat ale nic u się nie dzieje, jakto bourois jest dość twardy 13. Inglot cień mapka - perłowe brązy (10%) 14. Sztyft rozswietlajacy Cynthia Rowley dla Avon - daje delikatne satynowe rozświetlenie a nie o to mi chodziło (10%) 15. Cień pdwójny Mary Kay kolor Jungle piękne oliwki (dwa razy mażnięty) 16. Pomadka Bourjois Lovely Rouge kolor 04 Sable unique (15%) - leci do małej krówki 17. Trwała konturówka do ust Sephora Maniac Liner nr 12 Miel dement bardzo fajny cielisto różowy beż - nowa kupiona miesiąc temu, nie temperowana, raz użyta - leci do małej krówki 18. Art deco Eye liner waterproof nr 15 - bardzo trwała kredka, nie do zdarcia ![]() 19. Kredka Kryolan w kolorze kremowego beżu - raz temperowana 20. trzy kredki Sephora kolory pastelowe, fakrura matowa - żółta, seledyn i błekit - do oddania za drobiazg - nie ma Dokładka: 21. Podwójny cień Estee Lauder biały perłowy i ciemnoszary prawie czarny matowy, raz mażnietę palcem, wersja testerowa niestety bez opakowania 22. Testerek cienia Color Design Lancome nr 406 piekna intensywna pełowa fuksja, cząsteczki perły są w kolorze cienia co daje ładna głębie, raz mazniety pędzlem, kolorek niedostępny w polsce - nieaktualne 23.Róż do policzków Dior kolor numer 943 - ładny naturalny róż dający efekt zdrowego policzka, raz mażnięty pędzlem, jest do niego plastikowa dość solidna osłonka, więc nadaje się do kosmetyczki 24. pedzel do brązera nr 3 -sephora z klasycznej linii z czarnymi trzonkami Wymyty i wydezynfekowany, stan idealny - nie ma 25. Peeling enzymatyczny Calma HCL - zuzyte 1/3 z 60 ml, kupiony na początku grudnia Szukam: Pudru pryzmowego Shiseido L1, Highlighterów, raczej nie kosmetyki masowej Wole większe wymianki, wysyłanie listem czegoś za 10-15zł kompletnie się nie opłca ze wzgledu na koszt wysyłki Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2007-12-26 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciekawe rzeczy :)
Konkretnie pytam o MACa i paletke Biguine
![]() co poszukujesz? Prosze o połączenie-czasem komp mi plata figla
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciekawe rzeczy :) Srednia półka plus selektywne
link do różu m.a.c
http://www.maccosmetics.com/template...0&sortby=alpha
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciekawe rzeczy :) Srednia półka plus selektywne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za paletę Inglot?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyjaciółka KWC
|
Czy za róż MAC coś u mnie znajdziesz?
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
kryolan cienie sypkie interesują cie?
Odcien khaki oraz bezowy lekko iskrzący oraz róż opalizujący na zloto
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za MACa i paletkę inglot?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety lea nic nie znalazłem
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Contax mam bardzo cielistą trwała konturówke sephory Maniac liner nr 12 miel dement, kupiona we wrześniu pare razy użyta, nie temperowana, link do francuskiej strony sephory bo na polskiej jej nie ma:
http://www.sephora.fr/browse/product...ategoryId=C373 Może zestaw róż MAC, kredka sephora i kredka lancome za Baby doll co ty na to?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kamisio, kredek od oczu nie uzywam
![]() Mam jeszcze pytanie odnosnie rozu ![]() ![]() ![]() ![]() Masz moze fotke tego rozu, bo te odcienie na ich stronie firmowej sa na pewno przeklamane. On wpada bardziej w roz, czy "fiolet".
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
jest zwarty, ale nie twardy jak np: bourjois, a kolor to dość ciemny intensywny brudny róż, jest matowy, fotke może w czwartek wrzucę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie wiesz, czy te róże są dostępne u nas w sprzedaży ?
Piszesz, że jest dość intensywny brudny róż, czy przypadkiem wpadajacy w fuksję ![]() A czy MAC + paletka cieni Biguine to byłoby za dużo ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Róż jest dostepny w polsce, w fukcje to on nie wpaada, poprostu brudny róż ale nie blady tylko ciemniejszy.
Róż plus cienie były by ok ale o cienie piersza zapytała gothic-daisy więc ma pierwszeństwo jakby co ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.