![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Apteczna pielęgnacja, troche kolorówki, dużo nowości :)
NIEAKTUALNE
szukam: -fajnej kolorówki -miceli LRP effaclar lub sensibio biodermy -wody termalnej LRP lub Avene -Effaclaru H -Effaclaru matującego -Xerand do rąk -Xerial 50 -Balsam do ust ochronno-odżywczy Nuxe SPF15 -próbek filtra Avene clearance -kosmetyków do włosów Federic Fekkai -sprayu Farouk CHI Volume Booster -bromelainy z mazideł -sypkich pryzm -kremu antycelluliowego z Avonu(ten filoetowy) -Unifiance 02 zapachy: -nowy Diesel -Be Delicious EDP -Hypnose EDP -Kate Moss -Sunflowers -Dianne Brill EDP Oto co mam na wymiane: WŁOSY: -spray John Frieda Glatt Stylen (spray wygładzający do włosów) 180/200 ml -Berywell odżywka z wyciągiem z kopyt końskich -zostało ok 2/3 z 250 ml (naprawde dobra odżywka, wymienie tylko za coś specjalnego) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8154 -Pianka do włosów Taft dodająca objętości -użyta około 5-6 razy -Jedwab Biosilk -farouk, odlewka 30 ml (za cos z listy) -Spray do prostowania włosów Babyliss Liss Up -prawie cały, psiknęłam tylko raz na włosy PIELĘGNACJA: -Labolatories Bordes France Lait Bi-Actif -delikatane mleczko do demakijażu do skóry normalnej i suchej, niedostępne w Polsce. Przywiezione z Paryża, kosmetyk NOWY, nieotwierany, mam kartonik i ulotke -Escipial Pommade Spring Dermatologie Krem (przywieziony z Paryża, niedostępny w Polsce) tuba 50 g Skłąd INCI Petrolatum, PEG-40 Sorbitan Peroleate, PEG-40 Stearat, Polysorbate 80 Krem dla cer suchych, bardzo suchych i odwodnionych, dobry dla wrazliwcow - nie zawiera zadnych sbstancji drazniacych, dobry do nawilzania skory w trakcie roznych kuracji derm. albo po zabiegach. Uzyty raz na całą twarz, posiadam kartonik -Atoderm Biodermy (wersja Francuska), duża butla 500ml z pompką, zostało ok 350 ml (za cos fajnego, bo nie musze wymieniać) -Mleczko oczyszczające Loreal równoważące TWARZ I OCZY 150/200 ml -Hydraphase tonik nawilżający z wodą termalną z La Roche-Posay 160/200ml -LysaSkin Labolatories XEROlys+ emulsja do ciała do skór suchych i bardzo suchych, przywiezina z Paryża, niedostępna w Polsce, zostało 250ml z 500ml -Maska Zepter Swiss nature Clay Mask do cery tłustej i mieszanej -zostało ok 60% z 50ml (za coś z listy) Oczyszcza, wygładza i odżywia skórę. Pochłania nadmiar wydzieliny gruczołów łojowych. Zawiera glinkę mineralną, olejek ze słodkich migdałów i uodparniający wyciąg z echinacei. Opinie o masce: http://serwisy.gazeta.pl/avanti/1,52894,2476175.html -krem do pielegnacjii biustu (ujędrniający) Avon Solution NOWY!!!! polecam dobre opinie na KWC -Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką 200ml, użyłam raz na jedną noge -Krem samoopalający do twarzy Sublime Bronze z pompką 30 ml (kremu użyłam dwa razy na całą twarz, wiec ubytek minimalny). Polecam, świetne opinie na KWC, oddam tylko za coś fajnego) -Maseczka Avon Japanese sake and rice - 75 ml, użyta dwa razy na całą twarz -Biotherm Homme nawilżający zel przeciw zmęczeniu o podwójnym działaniu 1ml, saszetka -YR Inositol krem pod oczy 1ml saszetka -YR Inositol Krem do twarzy 1ml saszetka -DR Irena Eris seria sin skin HYDRAprovokeD krem na dzien SPF 15, saszetka 2 ml (za coś fajnego) -DR Irena Eris seria sin skin HYDRAprovokeD krem na noc, saszetka 2 ml (za coś fajnego) -zachwalany na wizazu Krem pielęgnacyjny do twarzy Doliva z toskańską oliwą z oliwek, 4ml saszetka -Vichy Aqualia Thermal, 1,5 ml saszetka -Krem Zepter Swisso Logical Hydro-Lifting cream NOWY!!! 2x 5ml (oba kremiki w tubce) Hydro Lifting Krem Swisso Logical jest polecany zarówno na dzień, jak i na noc. Ma działanie nawilżające i pielęgnacyjne. Zawiera filtry UV-A i UV-B. Odżywczy, silnie nawilżający dzięki ekstraktom z alg morskich. Preparat został wzbogacony kompozycją GLA (gamma linolenic acid) otrzymywaną z olejku różanego oraz witaminę C poprawiającą ogólny stan skóry. KOLORÓWKA: -Kedka do oczu Christian Dior, piękny zielony kolorek, z gąbeczką do rozcierania, użyta 3 razy, orginalna, kupiona w Douglasie -Paleta do brwi Sephora, zachwalana na wizazu, kolor 02, ubytek minimalny, użyłam tylko raz do brwi -Podkład Toleriane La Roche-Posay, kolor 13 Beige Sable -zostało 70% z 30ml -Podkład Unifiance Cream Powder La Roche-Posay do cery mieszanej -zostało 95% z 30ml Oba podkłady wymieniam tylko dlatego że skóra rozjaśniła mi się od stosowania kwasów, teraz są niestety dla mnie za ciemne. podkłady są świetne,mają rewelacyjny skład, zresztą zerknijcie na KWC. Za coś fajnego -Morski eyeliner Joko -użyty ok 5 razy (ma fajny pędzelek, dobry dla "niewprawionych" w robieniu cieńkich kresek) -błyszczyk w szmice Avon kolorek Pink Kiss-zsotało ok 50% -Kredka do oczu Avon (po jednej stronie biała, po drugiej stronie turkusowa), zostalo 12 cm -cienie Inglot-5 odcieni (od białego po czarny), kila razy mazniete pedzelkiem, zdjęcie nie oddaje w pełni kolorków, na życzenie moge zrobić dokładniejsze ![]() ZAPACHY: -Coty Pret a Porter EDT ubytek 10 ml ze 100ml (posiadam kartonik) -Coty Chanson d Eau EDT ubytek ok 10ml z 50 ml AKCESORIA: -śliczna srebrna kosmetyczka (zmiesci lusterko, szminke i puder) błagam nie piszcie postów w stylu "coś u mnie?" bo nie wiem za co mam szukać... nie reaguje równiez na posty w stylu odpisz u mnie-odpisuje tylko i wyłacznie w tym wątku osoby z małą iloscią przekupek będą wysyłały jako pierwsze swoje kosmetyki Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-12-28 o 00:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apteczna pielęgnacja, troche kolorówki, dużo nowości :)
zdjecia
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-12-09 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-12-09 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
podobaja mi sie podklady apteczne, zajrzyj
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten puder mineralny masz w jasnym kolorku?? niestety nic Madlaine to chyba numer odcienia 473 Vert Emeraude Emerald ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-12-09 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tomamo podaj mi prosze link do Twojego akutualnego kramiku, bo ten co masz w podpisie chyba nieaktualny
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
masz jakies kosmetyki na wymiane? Nie szukam ciuchów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Witchdoctor
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223227
faktycznie nie wiem dlaczego link w podpisie nie działa ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
widzę nowości, więc sieodzywam, czy nadal jesteś zaintereswoawana czymś z mojego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zerknij do mnie...
tak poza watkiem mam niecala polowe podkladu unifiance nr 22 do skory suchej U ciebie cos z pielegnacji aptecznej najchetniej ![]() ale tez np. kredka do oczu abo paletka z sephory czy cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mozesz to napisz jeszcze cos o tej masce Rene Furterer – Okara Masz "moje" zapachy w wątku ale nie wiem czy chcesz je wymieniać na coś innego niz zapachy ![]() przykro mi, narazie nic ![]() wstepnie interesuja mnie cienie ID sand sky, ale pozwól że przetestuje jutro kolorek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
* Kerastase Bain Age Recharge, duża butla zostało ok 850/1000 ml, oddam całość albo część |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nie napisałaś co Cię u mnie interesuje
![]() zapraszam na dokładke- maseczka avon ryzowa i oliwka hipp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
ZNajdziesz cos u mnie? w moim kregu zainteresowan sa:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
czym jestes u mnie zainteresowana? nie wiem za co mam szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Marsylio, narazie nic, daj znać jak bedziesz miała jakąś dokłądeczke
![]() phdwao jutro wieczorem dam znać czy się decyduje na puderek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
mnie u ciebie podoba się:
Hydraphase tonik nawilżający z wodą termalną z La Roche-Posay 160/200ml Odlewka jedwabiu Hydraphase tonik nawilżający z wodą termalną z La Roche-Posay 160/200ml Może byłabyś skołonna wymienić te rzeczy za cienie ID i pędzel wema bo pudru, wcześniej tez byłaś nim zainteresowna, nie wiem, czy nadal jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
oddam wiele za
-Paleta do brwi Sephora, zachwalana na wizazu, kolor 02, ubytek minimalny, użyłam tylko raz do brwi -Podkład Unifiance Cream Powder La Roche-Posay do cery mieszanej -zostało 95% z 30ml -Hydraphase tonik nawilżający z wodą termalną z La Roche-Posay 160/200ml
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okara - to maska do wlosow zniszczonych zabiegami chemicznymi. Ja ja kupilam jak zrobilam sobie trwala, zuzylam jedno opakowanie ale jakos zarzucilam "terapie" ;-) co do unifiance- to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9663 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za podkład LRP. Poza wątkiem mam superstay silky odcien ivory. Ubytek ok 10%.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.