|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja lista poszukiwań ;)
NIEKTUALNE
Jeśli znajdziecie u siebie coś z poniższych rzeczy, zapraszam na moje wątki: Coś super, czyli... -ciuszki w stylu Rachel Bilson(zdjęcia 1-3) -jednokolorowy, dłuższy kardigan (najlepiej fioletowy, niebieski, szary, żółty lub czerwony; kolory intensywne, zdjęcia 4-6) -granatowe rurki -bolerka - grzybki i sweterkowe bolerka (zdjęcia 7-9) -beret (najlepiej czerwony, niebieski lub fioletowy; zdjęcia 10-12) -torebki (nie umiem określić, jakie dokładnie; kocham torebki i każdą chętnie obejrzę) -czarne, brązowe lub karmelowe saszki rozmiar 37 -long Tally Weijl, w kratę, z falbankami na dole -kolorowy szalik -kolczyki hand-made Przykładowe zdjęcia (niektóre zapożyczone z Allegro): Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2008-11-05 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja lista poszukiwań ;)
Inne, którymi możecie mnie kusić:
-jednokolorowe bluzeczki z większym dekoltem -dłuższe T-shirty w jakieś fajne wzorki lub z nadrukiem, ale nie z napisami -dosyć obcisłe bluzy w jasnych kolorach -wisiory i długie korale -czerwony, skórzany pasek (raczej bez ćwieków) -ciuszki w żeglarskim stylu (biel, błękit, granat, motywy kotwic, lin itd.) -proste, granatowe dżinsy, w zależności od wymiarów rozmiar 27-28 (damskie np. z Reserved, a nie młodzieżowe z Croppa, bo w takie się nie mieszczę ![]() -wszystkiego w odcieniach żółtym, bordowym, granatowym -elementów wystroju pokoju z motywami kotwic, lin, ryb itd. -przezroczystych lakierów do paznokci -kremu brązującego do twarzy -gry The Sims 2 -książek Meg Cabot/Jenny Carol "Nawiedzony" i "Czwarty wymiar" -różnych kosmetyków z kolorówki Acha, bluzeczki mają być w rozmiarze XS, S. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2008-09-29 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.