![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: CH 212 Sexy, ESCADA Magnetic Beat, L`OREAL Silver, JOICKO, ZIAJA PRO, LANCOME i
Vilandro
![]() wpadła mi u Ciebie w oko mini woda termalna LRP. Może dorzucisz mi ją do maski Ziai za 30ml Farouka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CH 212 Sexy, ESCADA Magnetic Beat, L`OREAL Silver, JOICKO, ZIAJA PRO, LANCOME i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
1. L'Oreal Professionnel, Silver, Szampon do włosów rozjaśnianych, siwych - z 250ml zostało ok. 100ml 3. L`OREAL serum nakładane przed farbowaniem 2szt 5. L`OREAL odżywka z kompleksem ceramidy + proteiny ( od farby ) ?? Zapraszam do moich kramików ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam to,co w wątku + lash primer EL niewiele używany.
może coś Ci wpadnie w oko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za odżywkę Lancome do rzęs oraz serum na końcówki Joanny
![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za:
CATRICE GLAMOROUS Powder Brush ZALOTKA DOUGLAS złota LRP SUBSTIANE krem p.zmarszczkowy z Pro-Xylane 5% , 2ml x2szt, saszetak
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety z listy mam tylko nokię jednak ją wolałabym wymienić na coś innego niż kosmetyki ![]() a prawie z listy tylko miniaturę vichy ![]() z podkładów bardzo jaśniutki Mac ale jest go dosłownie na kilka razy na wypróbowanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
to czekam na PW
![]() Cytat:
![]() Oczywiście żartuje i rozumiem, że Nokie chcesz za jakiś konkret ![]() ![]() Z ciuszków, rozm.34. Aktualnie poszukuje klasycznych koszul, najchetniej białe, ecru, spódnic prostych i żakietów. No i torby też szukam, tylko nie ZE SKÓRY!! ![]() A nie napisałaś, co chcesz ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Ziaja leci do Jolandy
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Vilandro
![]() z koszul mam czarną (włscieie same czarne jak większość rzeczy) ![]() ![]() żakiety powydawałam ![]() ![]() co do odlewek w tej chwili jeśli chodzi o włosy niestety nie posiadam. Jestem po 2 wizycie reanimacyjnej u fryzjera (ampułka) i używam profesjonalnego loreala którego w tym momencie mam jeszcze na 3 -4 razy i tak obok stoi zwykły dove wiec czekam co mi doradzi teraz ![]() Z kosmetyków do ciała mam jeszcze zestaw ze spa-pełnowymiarowy zakupiony podczas pobytu , też sprawdzę daty i ile tych kosmetyków zostało - jest to zestaw anty celulitowy, ujędrniający. wszystko opiszę po pracy. pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
myślę, że coś znajdę, bo sporo rzeczy mi się podoba i muszę się zastanowić, co wybrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo chetnie przyjmę coś na skutki grawitacji. Ino ( wiem, marudna jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się Tusz YSL Volume Effet Faux Cils [efekt sztucznych rzęs] zużycie mniej niż 10% Miniaturka Miss Dior Cherie edp 5 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ok,ok z tym ze miniaturka kosztowała trochę wiecej niz serum babci
![]() Co moglabym Ci dorzucic do tuszu zeby wyrownac to serum?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
U mnie po powrocie na wizaż w szafie czarno
![]() zresztą jakoś tak zawsze miałam że mimo iż kolorów chwilami było dużo to tylko bezuzytecznie zajmowały miejsce w szafie ![]() wklejam foto czarnej koszuli nie jest dokońca klasyczna ![]() wklejam też fotę kolorowej torebki mieszczącej format A4 i tak z przypadku wklejam sukienkę XS/S czarno białą ![]() anty grawity nie posiadam, narazie wydałam wszystkie "anty" w rodzince. Po wizycie u kosmetyczki musiałam nawet sprezentować osławioną na wizażu dustopniwą mikrodermabrazje avonowską i dostałam prikaz "Tylko nawilżać" więc nawilżam nawilżam a mimczne zaczynają żyć swoim życiem ![]() no nic jak ci nic z tego w oczko nie wpadnie to nie ma problemu ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.