![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Poszukuję Nuxe- olejku i preparatu antycellulitowego do oddania Chanel, Collistar
NIEAKTUALNE
Pilnie potrzebuję olejku Nuxe lub kremu antycellulitowego, może być błyszczyk ale raczej nowy. Mogę przygarnąć innych firm kremik do biustu, tusz do rzęs, puder w kamieniu lub sypki, profesjonalne kosmetyki do włosów ![]() Oddam: Chanel teint innocence w compakcie, rewelacyjne opinie na KWC (wkład z zamykanym pudełeczkiem i kartonikiem, zużycie widoczne na zdjęciu około 1/3) Collistar supermascara estremo, nowość- odbudowa hydrolipidowa. Wysoko zaawansowana technologia, innowacyjna konsystencja oraz genialnie zaprojektowana szczoteczka, nadają rzęsom wyjatkowej objętości, długości oraz efekt podkręcenia rzęs. Zakupiona dwa dni temu dwa razy wypróbowana. SVR Clairial- krem depigmentacyjny, usuwa wszelkie przebarwienia, tubka 30ml. zużyte około 40% CeCe spray volume- dodaje włosom więcej objętości,podnosi je u nasady, nadaje im kształt przy dowolnej technice układania. Naprawdę działa ![]() Kerastase serum nutri sculp, odżywczy preparat do wszystkich rodzajów włosów, szczególnie przesuszonych. Pięknie nabłyszcza, wygładza. Posiadam pudełeczko, zużycie widoczne na zdjęciu, troszkę więcej jak pół. Clarins Multi Active Night Lotion ,emulsja na noc. Jest lekka i ma specyficzny zapach. Wygładza skórę, działa przeciwzmarszczkowo. Doskonałe recenzje KWC. Zużycie 30- 40% Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2008-01-30 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Poszukuję Nuxe- olejku i preparatu antycellulitowego do oddania Chanel, Collist
Mam Lipo Phenol edycja na dzień i na noc z YR, oba maja po 100ml zuzycie: tego na dzien ok 80% na noc ok 60%. Kremy sa konsystencji galarety, dozuje się je takim dziubkiem wprost na cialo, intensywne uczucie zimna po zaaplikowaniu. Zawieraja 100% wyciag z kawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję Nuxe- olejku i preparatu antycellulitowego do oddania Chanel, Collist
Interesuje mnie Kerastase.Jaka to pojemność?Znajdziesz coś u mnie?Mam nowy błyszczyk w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Collistar supermascara estremo, nowość- odbudowa hydrolipidowa. Wysoko zaawansowana technologia, innowacyjna konsystencja oraz genialnie zaprojektowana szczoteczka, nadają rzęsom wyjatkowej objętości, długości oraz efekt podkręcenia rzęs. Zakupiona dwa dni temu dwa razy wypróbowana. ??
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Angel,
Moze za podkladzik w kompakcie chcialabys puder sypki Clinique, lub jasniejszy w odcieniu mieszanka Estee lauder i Chanel w pedzlu Sephory, mam takze czarny tusz wydluzajaco podkrecajacy YSL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
coś u mnie za cece i kerastese?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() jestem zainteresowana Kerastase serum nutri sculp Nie mam niestety poszukiwanych przez Ciebie preparatów Nuxe, ale moze cos inego z mojego kramiku wpadnie Ci w oko jako ewentualny zamiennik za to serum? Gdybyś cos znalazła, to prosiłabym od razu o podanie terminu przydatności serum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
podoba mi sie chanel,kerstese oto link do mojego starego watku,bo nie wsyztsko zdazylam dodac do nowego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=226100
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Nie, nic takiego nie ma
![]()
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co bys wiec chciala za chanel,cece,kerastese?
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
oto fotki pudru...aczkolwiek rozwazam wymienic go z kims innym...wiec jest tak na wpol zarezerwowany a blyszczyka nie mam fotki...kolorek jest czerwony z drobinkami aczkolwiek niekryjacy..a jedynie nadaje polysk i delikatnie czerwieni usta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Jest opisany u mnie w wątku
![]() - Nuxe Spa Tonific, Huile de massage corps - body massage oil, draining and refining, zostało mniej niż połowa ze 100 ml, bardzo fajnie pachnie ale ja nie mam czasu na masaże ![]() ![]() tu jest więcej: http://www.aptekaeskulap.pl/product_...oducts_id=1805
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Czy interesuje Cie odlewka szamponu odzywcze-regenerujacego Intense Repair Loreal Professinal? np.200 ml (jak standartowe opakowanie) w zamian za Oleo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.