![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::..Kramik jesienny - różności, dokładki..::..
!!!!!WąTEK NIEAKTUALNY!!!!
Ponownie otwieram kramik ![]() Chętnie wymienię na cokolwiek dla mnie pożytecznego - przeglądnę wszystkie propozycje ![]() Dokładka z 2 stycznia - ostatnia dokładka w tym wątku ![]() Przesyłki mogę wysyłać do 8 stycznia, potem wyjeżdżam. Po powrocie będzie nowy wątek ![]() * błyszczyk Helena Rubinstein w kolorze 07 Paradise, pojemność 4 ml - jest to chłodny różofiolet z niebieskawym połyskiem, zostało ok 80% * błyszczyk Dior 488 Lychee Rose - chłodny ciemny róż, trochę fioletu, jeżynowy (?) zapach, próbka dołączona do zestawu, pojemność 8 ml, dwa razy wypróbowany * DKNY Be Delicious - bezbarwny zapachowy błyszczyk, 4 ml, zostało ok 80%, z wymianki Dokładka z 16 grudnia: * GUERLAIN DIVINORA cień mono w kolorze GRENAT TAFFETAS 04 - głębokie bordo ze srebrnymi drobinkami, raz maźnięty na rękę, więc praktycznie nowy. W pudełeczku. Dokładka z 12 grudnia! * Chanel, Lumieres magiques de Chanel - trójkolorowy róż, limitowanka, zostało ok 80-90%, bez pędzelka http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13768 mimo żywych kolorów efekt jest bardzo naturalny - dlatego jednak się z nim rozstaję. Chętnie wymieniłabym na inny róż, ale niekoniecznie. * Givenchy pryzmy Sparkling Dentelle - cudna rozświetlająca limitowanka, zużycie max5%, wymienię na coś super ![]() Dokładka z 27 listopada - część na zdjeciu !! * GUERLAIN Issima Stick Hydramythic Cell - sztyft nawilżający, zostało ok 80% * lakier Sally Hansen - kilka razy użyty * MAC - szminka kolor Dolce NOWA!!! * Inglot puder prasowany mozaika nr 22 zostało ok 90% Megadokładka z 24 listopada!!! Zdjęcie z cieniami: * Bourjois - niebieski cień, kilka razy maźnięty * Pupa - czarny z brokatem - NOWY!! * YSL - końcówka brązera * Sephora - rozświetlacz i brązer Zdjęcie ze szminkami: * Chanel Ipanema końcówka * Victoria's Secret - błyszczyk powiększający, niby róż, ale praktycznie transparentny * Sephora - róż z drobinkami * Estee Lauder - matowa, Mad Love * Dior - tester, Trendy Brown, końcówka * Isadora - Metalic Lilac Niektóre z tych rzeczy oddam naprawdę za niewiele - waciki, żel do kąpieli czy tego typu rzeczy ![]() Dokładka z 23 listopada: * Tigi BedHead - wielka paleta, 8 kolorów, 36gramów!!!! zużycie pewnie nie przekracza 10%, widać na zdjęciu. Wymienię na coś wyjątkowego, bo nie muszę się z nią rozstawać, ale cieni mam już trochę za dużo ![]() * cienie ArtDeco: - dwa rózne niebieskie 75, 394 - srebrny 360 - różowy 398 cienie kilka razy maźnięte Dokładka z 20 listopada !!! - Guerlain szminka nr 460 matowy, jasny cielisty róż, zostało ok 80% I całość uporządkowana: * mnostwo lakierów - prosze pytać o konkrety ![]() * Kryolan Dermacolor sypki puder do utrwalania makijażu w kolorze P3 jasny beż - mam duuze opakowanie 60g, więc mogę odsypać ![]() pigmenty MAC raczej tylko na wymianę na pigmenty MAC ![]() Kolory: 39 czarny glitter 42 fucchsia glitter A13 błyszczący perłowy ciepłe bordo Sunpepper A04 iskrzący opalizujący róż Pink Source A07 matowy mocny róż Pink [color=Red]zdjecia na życzenie, więc proszę pytać ![]() (te rzeczy są też wystawione gdzie indziej, więc mogą zniknąć stąd w każdej chwili) * * Christian Dior - Duo Liner - Eyeliner Compact - Cake Eyeliner nr 840 Poupre Carmin / Violet Cerise * BOBBI BROWN czarny tusz do rzęs - nowiutki, raz użyty. Na moich rzęsach daje zbyt delikatny efekt (bo ja lubię teatralny efekt), dlatego muszę się z nim rozstać. Ale powiedziałabym, że jest wielofunkcyjny - bo zarówno wydłuża jak i pogrubia. * ARTLINER Lancome, czarny, niewiele używany, jeszcze mokry, super do kresek ![]() Najchętniej wymienię na liner Diora (Diorliner) czarny, ale nie tylko. Raczej na jedną rzecz o podobnej wartości niż kilka. * kredka DEBBY w kolorze opalizującego fioletu, wielofunkcyjna, do oczu, twarzy, ciała. * błyszczyk miss sporty owocowy * Avon - szminka Lavender Frost - róż opalizujący na szaro, niestety może być przeterminowana, więc do czegoś mogę dorzucić. Pachnie w porządku. * korektor Inglot w ołówku jasnobeżowy A tu mogę być bardziej wybredna (ale też nie szukam niczego konkretnego): * ARTDECO - szminka w kolorze nr 73, piękna głęboka czerwień, NOWA, raz maźnięta na dłoni. * SEPHORA cień chrome no 05 - rożowy opalizujący na złoto, używany, delikatne wglębienie - chętnie zamieniłabym na podobny cień w innym kolorze * paletka Estee Lauder - Ravishing auburn, kilka razy maźnięta * Bielenda, seria róża i jedwab, 2-fazowy płyn do demakijażu oczu - zostało ok 70-80% Wysyłka: polecony priorytet. Zapraszam ![]() Nieaktualne: 1. AVON - potrójne cienie, dwa odcienie niebieskiego i złoty, kilka razy użyte, ważne do 2008. 2. AVON - Arabian Glow, wielofunkcyjny rozświetlający sztyft, zostało ok 80% 3. końcówka tuszu niebieskiego z bazą Coupe de Theatre Bourjois. 8. Maybeline COlorama, lakier w kolorze Redcurrent jelly - chłodne bordo z fioletem, ciemny, zostało 90% 10. Bourjois - krem do ciała ze srebrnymi drobinkami, zostało ok 60% * cień MAC matowy w kolorze DOVE FEATHER, kilka razu użyty, nawet nie ma wgłębienia. * BOBBI BROWN kremowy cień w sztyfcie w kolorze Iced Plum * BOBBI BROWN cień pojedynczy, niestety ukruszony, ale zostało na pewno ok 80%, kolor grey, świetny do delikatnego przydymionego oka. * fioletowy cień YSL - zużycie na zdjęciu * Loreal - cień złoty Lancome Magie Blush,* khol tunezyjski, nieużywany * Rival de Loop - różowy sypki cień * Avon - różowo-fioletowy sypki cień * Copines - potrójne cienie, raz-dwa maźnięte * Loreal - cień fioletowy Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-01-20 o 13:01 Powód: kolejna dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::..Kramik jesienny - różności, dokładki..::..
Coś u mnie za 7. korektor Inglot w ołówku jasnobeżowy
8. Estee Lauder - lakier Cristal Citrine, pomarańczowy, zostało ok 70% 9. Maybeline COlorama, lakier w kolorze Redcurrent jelly - chłodne bordo z fioletem, ciemny, zostało 90% Bielenda, seria róża i jedwab, 2-fazowy płyn do demakijażu oczu - zostało ok 70-80%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Anitka, na razie nic nie wypatrzyłam w żadnym z wątków - ale jak nikt inny się na te rzeczy nie zgłosi, to przeglądnę jeszcze ponownie
![]() Emi - ten dermacol to jest jasny / ciemny i jak z datą ważności? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. AVON - potrójne cienie, dwa odcienie niebieskiego i złoty, kilka razy użyte, ważne do 2008.
2. AVON - Arabian Glow, wielofunkcyjny rozświetlający sztyft, zostało ok 80% 7. korektor Inglot w ołówku jasnobeżowy cos u mnie ? zapraszam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za
0. Bourjois - krem do ciała ze srebrnymi drobinkami, zostało ok 60% 2. AVON - Arabian Glow, wielofunkcyjny rozświetlający sztyft, zostało ok 80%
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
hmm, to na razie nic nie widzę
![]() Jak nie będzie innych propozycji, to jeszcze wrócę do Twojego wątku i ponownie przeglądnę. Cytat:
![]() Jak nie będzie innych propozycji, to jeszcze wrócę do Twojego wątku i ponownie przeglądnę. Cytat:
Eva natura zioła polskie sól do kąpieli o zapachu jodły ilość widoczna na foto avon naturals body spray regenerujacy czeresnia i galka muszkatolowa, zostalo 3/4 - jak z datą ważności? yves rocher gel bain douche 20ml - czy był używany czy nie? Lakier miss sporty niebieski z brokatem raz uzyty - jak z datą ważności? Cien do powiek Yves Rocher odc brun roche 02 jasnego zostalo malutko, czekoladowy prawie caly - czy jest matowy czy ma jakiś połysk? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lady of Harley-Davidson
|
spray czeresnia wazny do 12.2008
yr gel bain douche byl otwarty i odrobina wylana na reke, jest na pewno 95%, moze nawet wiecej. jak chodzi o lakier to naklejka z dolu sie odlepila ale raczej jest ok, kupowalam go przed wakacjami, to nie moj kolor po prostu. konsystencja jak najbardziej ok, uzylam raz na jeden paznokiec ![]() cien yr raczej matowy, ale musze wprowadzic poprawke bo uzywalam troche czekoladowego wiec widac ze byl uzywany - ale i tak jest go b. duzo ![]()
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
raczej duze. lakier jest prawie przezroczysty, a drobinki sa raczej duze, bardzo ozdobne. raczej sie nie nadaje jako lakier - baza. lepiej pomalowac paznokcie na jakis kolor np czarny i na to warstwa tego dla ozdoby jako sam brokat. wyglada swietnie na innym lakierze
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
aha, rozumiem
![]() to raczej odpada, bo nigdy nie mam czasu, aby tak bawić się z pazurkami, żeby aż dwa lakiery nakładać ![]() to ja jeszcze pomyślę i dam wkrótce znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a jak z naszą wymianką ?
![]() 1. AVON - potrójne cienie, dwa odcienie niebieskiego i złoty, kilka razy użyte, ważne do 2008. 2. AVON - Arabian Glow, wielofunkcyjny rozświetlający sztyft, zostało ok 80% 7. korektor Inglot w ołówku jasnobeżowy - to mnie interesowało ![]() zajrzyj do mnie może raz jeszcze - miałam dokładki ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
10. Bourjois - krem do ciała ze srebrnymi drobinkami, zostało ok 60%
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
- BIELENDA Żel do mycia twarzy dodający blasku - ZIAJA Aquina - Aromaterapia ANTY-STRES żel pod prysznic Fioletowa Aquina ANTY - STRES? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę tylko powiedzieć, że pachnie tak samo i konsystencji nie zmienił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ok, zaryzykuję ;-) Jeśli pasuje Ci wymiana to proszę o adres na PW (mogę wysłać przesyłkę pod koniec tygodnia dopiero).
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Agniesia, krem Bourjois jednak poszedł za coś mi bardziej potrzebnego, interesował Cię jeszcze sztyft Avonu - czy nadal jesteś zainteresowana tylko tym, czy coś jeszcze byś sobie dobrała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.