|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Virtual zmienia image, sweterki S/M, levisy 30/30 i baleriny na koturnie 38
nieaktualne
Opisy ogólne: -niebieski sweterek z wymianki S/M (dla mnie za krótki) -czarny z kołnierzem typu long Sisters Point -jasny turkus Geogre M typu long -kremowy (kupiony w Ryłko) S golf rozszerzane rękawy -spodnie levis 30/30 ciemny granat, proste nogawki, biodrówki -sportowa kurtka czarno czerwona 40 -butki zamszowe czarne 38 na koturnie, z wymianki -spodniczka NEXT 40 plisowana, granatowa w białe groszki P.S. Wybaczcie rozmazane fotki, moj aparat nie radzi sobie z takim oświetleniem. Czego szukam! -sweterki i bluzki z długim rekawem w kolorach: czarne, brąz, zielen, bordo -czarne dzinsy proste, biodrowki 30/32 -szpilki 40 (czarne, braz) rózne fasony ![]() -srebrna biżu (mam osobliwy gust ![]() z kosmetyków: -peeling enzymatyczny (najlepiej dax lub norel) -pędzle do cieni -pomadki raczej matowe rózne kolory (szukam swojego) Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-03-23 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Virtual zmienia image, sweterki S/M, levisy 30/30 i baleriny na koturnie 38
podoba mi sie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6319621
prosilabym o wymiary - dl. i szerokosc bluzka ma dl 48-9 spodnie z przodu dol nogawek ciemniejszy, z tylu pupa jasniejsza ale nie jest to rzucajace sie w oczy wytarcie takie subtelne raczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: Virtual zmienia image, sweterki S/M, levisy 30/30 i baleriny na koturnie 38
a ile masz wzrostu? to nie wiem co teraz w takim razie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ok wiec jutro poszukaj czegos, chyba ze bedziesz miala jakas dokladke to bym cos dobrala do sweterka i spodnie moglabym oddac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
i jak znalazlas cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
a co do levisow powiedz jakie maja wymiary?? bo przyznam ze one mnie interesuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Hehe ja tez mam spore
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.