|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Gucci, Dior, Agoulina,kenzo, Lacoste,cacharel, Clarins
WITAM!
ODDAM:
50 ml, zużyłam max 10-12 ml - wymiana tylko na inne perfumy z tej samej polki cenowej * CLARINS PAR AMOUR TOUJOURS- sliczna miniaturka 4,5 ml-nowa, ale bez pudełka *BIAGIOTTI UOMO EDT- męska miniaturka o poj.5 ml *AQOULINA BIALA CZEKOLADA EDT- ODLEWKA-ok 2,5 ml *DIOR ADDICT EDP- mogę zrobic próbkę, ew.większą odlewkę tylko za cos pachnącego ![]() *KEZNO JUNGLE ELEPHANT EDP-mogę zrobic próbkę, ew.większą odlewkę tylko za cos pachnącego ![]() *YVES ROCHER NEONATURA COCON-mogę zrobic próbkę, ew.większą odlewkę tylko za cos pachnącego ![]() *LACOSTE INSPIRATION EDP - mogę zrobic próbkę, mam dziwny zwyczaj zachowywania paru ostatnich ml na "wszelki wypadek" dlatego wolalabym sie nie rozstawac do konca, chyba ze ktos tez mialby taką koncowke czegos co mnie zainteresuje![]() *CACHAREL AMOR AMOR EDT-mogę zrobic próbkę, mam dziwny zwyczaj zachowywania paru ostatnich ml na "wszelki wypadek" dlatego wolalabym sie nie rozstawac do konca, chyba ze ktos tez mialby taką koncowke czegos co mnie zainteresuje![]() DOKLADKA: *PACO RABANNE ULTRAVIOLET EDP- 1-2 ML/50 ML RESZTKA NA WYPROBOWANIE I FLAKONIK DO KOLEKCJI ( KOLOR WODY JAKBY SIE ODBARWIL ALE WLASCIWOSCI NIE ZMIENILY SIE I SAM ZAPACH TEZ NIE) *PACO RABANNE ULTRAVIOLET SUMMER POP-WERSJA LIMITOWANA(2007) mogę zrobic próbkę, ew.większą odlewkę tylko za cos pachnącego ![]() POSZUKUJE (odlewki, "koncowki" EDT/EDP, balsamy z linii zapachowej jakichs perfum, probki-za probki/odlewki, pojemnosciowo tak samo, ew.podobnie)): *L'OR DE TORRENTE-bardzo mile widziane *FLOWERBOMB V&R-bardzo mile widziane *LIBERTY CACHAREL-bardzo mile widziane *WISH CHOPARD- bardzo, bardzo mile widziane ![]() *HYPNOSE LANCOME *ANGEL TM *INNOCENT TM-bardzo, bardzo mile widziane ![]() *LOLITA LEMPICKA-bardzo, bardzo mile widziane ![]() *L DE LOLITA -bardzo, bardzo mile widziane ![]() *I WSZYSTKO CO SKOJARZY WAM SIE Z CZEKOLADĄ, KARMELEM ETC BO SŁODKOSCI TERAZ KUSZĄ JESZCZE BARDZIEJ![]() POZDROWIONKA ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2008-01-11 o 20:41 |
|
|
|
|
#2 |
|
JESTEM ONA
|
Dot.: Gucci, Dior, Agoulina,kenzo, Lacoste,cacharel, Clarins
CLARINS PAR AMOUR TOUJOURS- sliczna miniaturka 4,5 ml-nowa, ale bez pudełka
zapraszam moze cos znajdziesz dla siebie...
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Mam Neonature Cocon ok. 15/50 - interesuje mnie Amorek.
![]() Oj - dopiero teraz zauważyłam,że masz ten zapach.... |
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrowionka o milego ostatniego dnia tygodnia (pracującego):p
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnych końcówek. Tylko Sensi -ale bardzo je lubie.A może chcialbys odlewkę NU edp bo mam sporo i moge odpsikać w butelke z atomizerem .
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
NU chętnie bym poznala ale raczej w malej ilosci , bo zdaje sie ze to kadzidlany zapach
ale jesli jest w klimacie Clach Cashmere to podziękuje bo jakos mi nie podchodzi, sama ostatnio takich ocieplaczy szukam na zime
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Clach Cashmere - nie znam tego zapachu...Dla mnie NU nie jest jakies bardzo ciężkie ani baaardzo kadzidlane. A le możesz oddać Amorka?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
to miał byc Black Cashmere
tylko mi sie literki pomyliły z tego odpisywania w pospiechu jako ze zbieram koncówki perfum-chyba dla senstymentu i mozliwosci wyprobowania ich jak najdzie mnie ochota wolalabym zostawic je dla siebie, ew. mogę oddac ale tylko za cos z listy i nie za odlewke a raczej koncowke z flakonem pozdorionka
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
zaglądnij do moich dwóch wątków (szukam i oddam), mam tam wypisane zapachy, interesowałaby mnie bardzo odlewka Addict
.
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
tak okolo 5-6ml by mnie interesowala, ten Addict 2 to tylko w zestawie wiec nie bardzo oplacalaby mi sie taka wymiana. Do miniaturki Very Valentino moglabym dorzucic jakies probki zapachow, np Flowerbomb
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i gdybys miala wiecej to chetnie zamienilabym sie za niego.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz pamietam, ze kiedys mialam pol fabrycznej probeczki, sprawdze potem i dam znac. A w ogole pasowalaby Ci taka wymiana
?edit: nie zauwazylam poprzedniego posta. Co do opisu Very Valentino polecam KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=488 Flowerbomba moge tylko probke zrobic.
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
no ciagle sie zastanawiam, ilosciowo tak, tylko chodzi o to ze chcialabym na cos co znam i lubie, Very absolutnie nie znam, KWC przewertowalam , ale jakos nic mi to nie mowi:/ pomysle jeszcze,ok?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Ok
Pomoglabym gdybym mogla z tym Valentino, ale ja zapachu nie lubie i nie bede zbyt obiektywna w opisie (wole ciezkie zapachy). edit: mam na pewno jeszcze probke Euphorii Blossom
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, wiec sprobujmy
najwyzej wystawie Vary spowrotem Mam atomizerek z Nicole pusty-bo mial sluzyc mi na slonika do torebki-bo gdzie nosic 100ml mozna kogos zabic na miejsu taka torebka, ale wkoncu nie wykorzystalam. A zapach delikatniejszy mi sie przyda bo jak widzisz oblozylam sie cięzkimi a nie zawsze mi pasują Gdybys mogla to chętnie przygarnęlabym euphorie blosom i OI-jesli masz lub probeczke flowerbomb podaj mi adres na PW
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaa atomizerek 7 ml. Czy moglabys mi do tego dorzucic e.blossom i albo OI-jesli masz, albo flowerbomb? Moglybysmy zrobic tak ze wyslemy paczki w jednym dniu? wiem ze jestem tu nowa ale juz zostalam poniekad oszukana, wyslalam addicta-oryginalnego oczywiscie a dostalam manie podrobkowa- nawet nie wiem czy to podrobka, bo wg mnie podrobka w naturze za 20 zl pachnie bardziej jak mania niz to co ja dostalam
ale nie robilam juz szumu bo dziewczyna upierala sie , a moze ty znasz biala manie to podeslalabym ci do weryfikacji?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Napisze PW to wszystko uzgodnimy ok?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

ale jesli jest w klimacie Clach Cashmere to podziękuje
bo jakos mi nie podchodzi, sama ostatnio takich ocieplaczy szukam na zime
tylko mi sie literki pomyliły z tego odpisywania w pospiechu

.
mozna kogos zabic na miejsu taka torebka, ale wkoncu nie wykorzystalam. A zapach delikatniejszy mi sie przyda bo jak widzisz oblozylam sie cięzkimi a nie zawsze mi pasują