![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana: kolorówka, zapachy, kremy, biżu-ciągle dokładki!
Witam!
Na początek mam : Kurs wizażu na DVD (przegrany) PODKREŚL SWOJE NATURALNE PIĘKNO !!! Kurs zawiera sposoby wykonania makijażu na każdą okazję, podział na typy kolorystyczne, szczegóły dotyczące kształtu twarzy, oczu, brwi i ust. Ponadto prezentujemy grupy kosmetyków i narzędzi niezbędnych do wykonania profesjonalnego makijażu na bazie produktów firmy kosmetycznej KRYOLAN. Materiał zawarty w kursie został dobrany pod kątem szybkiej i samodzielnej nauki, jak również w pełni samodzielnej praktyki. Tajniki wizażu odkrywa przed Państwem Wioletta Uzarowicz ? wizażystka, stylistka wizerunku biznesowego. Wykładowca w szkołach wizażu, makijażystka Miss Word 2006, reklam TV, teledysków oraz sesji zdjęciowych. Specjalistka w dziedzinie makijażu fotograficznego oraz sesji metamorfozy. Absolwentka Akademii Sztuk Artystycznych i wielu kursów zawodowych. Włosy: *Dove : Intense Care, Szampon regenerujący do włosów suchych lub zniszczonych, 250 ml -została 1/3 opakowania . Do szamponu resztki odżywki gratis Kolorówka : cienie, kredki i inne *Kryolan, cień satin powder, kolor turkusowy, odsypka ok. 1 łyżeczki *Glazel, satynowy cień, rudy brąz, odsypka ok. 1 łyżeczki *Nee make up(włoska firma) , niebieski cień w kredce nr 003, nie używana, rysy na zakręce *Innoxa(francuska firma), podwójny cień różowy i liliowy w kredce, tester, nie używana *Lovely, potrójny rozświetlający cień do powiek, brązy nr 52 (rysy na zakręce), zużycie ok.10% *Lovely, potrójny rozświetlający cień do powiek, zielenie nr 60 (rysy na zakręce),zużycie ok.10% *Rival de Loop, jasny korektor nr 1, zostało 3/4 *Rossman, Lip Balm, kolor perłowy, zostało 3/4 Zapachy : *Yves Saint Laurent, odlewka perfum Baby Doll, ok. 2 ml *Cacharel, odlewka perfum Amor Amor Elizir, mogę odlać maks. 20 ml *Chanel nr 19, odlewka, ok. 2ml *Gucci nr 3, odlewka, ok. 2 ml Pielęgnacja: *Dermika, mus poziomkowy odżywczo nawilżający do ciała, zostało 1/3, zaznaczam, że teorytycznie kosmetyk jest ważny do 05/07 ale nie czuję i nie widzę żeby był zważony Paznokcie : *Mavala : lakier do paznokci, nowy, 5ml, kolor śliwkowy *Hologramy, złote gwiazdeczki, ok. 40 sztuk w opakowaniu Próbki: *Vichy, Dermablend corrective foundation, próbka 1,5 ml, odcień 35 Sand *Rimmel, próbka podkładu, Natural sensation, odcień 202 Light Beige, 1,5ml *Dermika, 2 próbki kremu, krem matujący Mat-B Complex *Dermika, 2 próbki kremu, krem nawilżający z filtrem UV Variete *Soraya, próbka kremu, krem na dzień kuracja dotleniająca, 2 ml *Soraya, próbka kremu, krem na dzień cera naczynkowa, 2 ml *La Roche-Posay Effaclar, próbka kremu, nawilżający matujący, 2ml *Sunsilk, próbka kremu wygładzającego włosy, 10 ml Inne: *Garnier, pędzel do nakładania farby, nie używany Unikalne nowe kolczyki hand-made : 1. posrebrzane kolczyki z drewnianych koralików 2. posrebrzane kolczyki z różnych koralików Bransoletki : tak jak na zdjęciu, w dobrym stanie Wisiorki : tak jak na zdjęciu, nie noszone oprócz ludzika Książki (wszystkie w dobrym stanie jak nowe) : "Niezawodny Plan"-Sidney Sheldon "Samotny Dom"-Agatha Christie "Obietnica"-Danielle Steel "Modesty blaise" 1-Peter O'donnell "Modesty blaise" 2- Peter O'donell Ciuszki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193189 Mam też jedną ładowarkę do siemensa a drugą do motoroli, może komuś się przyda (: Pozdrawiam i zapraszam do wymiany! Angelika (Warszawa) Edytowane przez rose bakara Czas edycji: 2007-07-20 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana, Włosy suche i zniszczone-Kerastase, Garnier, Dove, Avon, Joanna
czesc
znajdziesz cos u mnie za kerastase http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172460 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za oba produkty Kerastase
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
kerastase odzywka i szampon i szamon dove |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no tak z tym ze podklad kosztuje ok 130zl a sam cien ok 80zl
fajkt ja ma niepelne opakowania ale ty tez to moze oddam ci podklad + np tubke alfaparfu albo cos jeszcze innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może cos u mnie za kerastase ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168644 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Przykro mi, interesują mnie tylko kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
*Kerastase: Odżywka z serii Resistance,vita-ciement 2600 ppm, Cement odbudowujący i wygładzający do włosów osłabionych, 200 ml- została 1,5/4 opakowania
!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Może cos u mnie za kerastase
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168767 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
mam podwójny tusz Bourjois brazowy, interesuje mnie odzywka ciment Kerastase
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dzięki, ale podkład chcę wymienić tylko na inny, zresztą cenowo tez by mi się to nie opłacało, mój podkład normalnie kosztuje ok. 160 zł, więc nawet z ubytkiem jest sam wart więcej niż oba produkty kerastase, gdybys znalazła coś innego, daj znać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() poza wątkiem mogłabym mieć jeszcze tonik i mleczko do demakijażu Tilia. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się: (w tej kolejności)
*Avon : Advance Techniques, Nawilżająca odżywka bez spłukiwania do zniszczonych włosów, 150 ml-została 1/2 opakowania *Kerastase : Szampon z serii Resistance, vita-ciment 500 ppm , kąpiel wzmacniająca do włosów osłabionych, 250 ml- została 3/4 opakowania *Kerastase: Odżywka z serii Resistance,vita-ciement 2600 ppm, Cement odbudowujący i wygładzający do włosów osłabionych, 200 ml- została 1,5/4 opakowania *Dove : Intense Care,Szampon regenerujący do włosów suchych lub zniszczonych, 250 ml -została 1/3 opakowania . Do szamponu resztki odżywki gratis Które z tych rzeczy mogłabyś oddać za tonik i mleczko? No i jak z ważnością kosmetyków? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ok może być ![]() angela522@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
W zamian za tonik i mleczko mogłabym oddać Avon, Dove i dużo gratisów
Szczerze mowiąc na opakowaniu szamponu nie widzę daty, ale był kupowany z rok temu. Avon lepiej zużyć przed upływem 25.03.07 Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
oki-ciesze sie
tylko jeszcze jedna sprwa-ty sie jeszcze nie wymieniłas i wg tutejszych przepisów musisz wyslac paczke pierwsza-zgadzaszz się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nie boj sieja cie na pewno nie oszukam-juz jestem dośc długo na wizażu
![]() wysylam ci adres na emial a ty mi napisz twoj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tonik i mleczko są ważne do 2008 i 2009, więc jeszcze mogą poczekać ![]() Wobec tego na razie rezygnuję i do następnego razu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Niestety nic u Ciebie nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.