|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pamplelune Guerlain.
przy zakupie damskiej wody diora j'adore moja dziewczyna dostala probki pierwsza wypubowalismy gurlain aqua allegoria pamplelune i prawie zwymiotowalem boze kto to wymyslil jako perfum ciekawe czy ktos tego uzywa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pamplelune Guerlain - koszmar!
Uff! Złapałam parę głębokich oddechów
![]() Zmieniłam tytuł wątku, jednak mam gorącą prośbę do Wszystkich Użytkowników naszego forum, by sprawdzali pisownię marek / nazw perfum, gdyż w przyszłości ułatwi to nam wszystkim wyszukiwanie informacji. Literówki robi każdy, ja również, ale nagminne przekręcanie nazw czy ignorowanie interpunkcji jest po prostu niechlujstwem. Zapraszam do dyskusji nt. Pamplelune (które ja akurat bardzo lubię ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja nie przepadam, ale też nic strasznego w nich nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja Pamplelune uwielbiam, a po J'adore chce mi się właśnie wymiotować, nie czuje w nich nic poza ogórkami kiszonymi ![]() Ile gustów tyle perfum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ile nosów, tyle sądów, mnie akurat Pampelune nie przyprawia o mdłości, jest ciekawe i ożywcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w Pamplelune nic strasznego nie widzę, nie zachwyca mnie a jednocześnie jest ciekawy ![]()
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2006-11-16 o 05:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mnie się też Pamlelune bardzo podoba i prędzij czy później go sobie sprawię. Co więcej, nie widzę w nim nic kontrowersyjnego; rześki zapach na lato, no chyba, że ktoś nie lubi grapefruita, bo tego tam pełno.
Gdyby Twoja dziewczyna chciała się pozbyć tej próbki, to ja się chętnie ną zaopiekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
drogie panie rozne sa gusta ale ja jako facet bym niepozwolil mojej kobiecie tak pachniec bo musialbym rozmawiac z nia na odleglosc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jak cos kupujemy to ona pyta sie mnie o zdanie a ten zapach jest straszny wiec go nie kupi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Nooo,to chyba jednak nie z nami(bo ja także zaliczam się do wielbicielek tego cudownego zapachu, latem szczególnie,choć czasem i zimą w domowym zaciszu lubię się nią otulić wspominając gorące lato).
Opinia tomha jest moim zdaniem nieco przesadzona,delikatnie mówiąc. Nie twierdzę,że wszystkim dany zapach musi przypaść do gustu,ale byłabym daleka od stwierdzenia,iż jakiś zapach wywołuje ww odruchy.To tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja rowniez nienawidze tego zapachu, co ciekawe, w ogole nie czuje grapefruita, tylko kocie siuski. Zreszta z tego co wiem, wiele osob ma takie skojarzenia.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
chociaz jedna osoba mnie poparla mam przed soba ten biloterek z tym koszmarem i co go przykladam do nosa to #### mam nadzieje ze meskich wod takich koszmarow niema
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jest masa koszmarów, tylko że dla każdego koszmarem jest co innego. Też nie chciałabym, żeby mój ukochany pachniał czymś, co wywołuje we mnie odruch wymiotny. Tutaj już potrzebny jest pewien kompromis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Lubię Pampelune, natomiast coraz bardziej zaciekawiają mnie te porównania do "kocich sików". W końcu dojdzie do tego, że zacznę "polować" na kota żeby skonfrontować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobre, dobre ![]() Usiłuję wyobrazić sobie sytuację, w której mój TŻ NIE POZWALA mi czegoś nosić i - z "przykrością" stwierdzam - nie zostałam chyba obdarzona wystarczajaco bujną imaginacją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Porównałam kiedyś(mocno zdziwiona,iż komuś mogą się tak skojarzć,no,ale różnie bywa) i WOGÓLE te zapachy nie są zbieżne,na szczęście! Na mnie pamplelune pachną bosko i baardzo się z tego faktu cieszę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
tak masz racje ze ile zapachow tyle gustow, cale szczescie ze mojej kobiecie sie niepodoba ten guerlain chcialem zeby sobie kupila black cashmere ale jej niepodpasowal powiedziala ze za mocny zbyt agresywny mi sie podoba ale to ona by go nosila
A jaki meski nielubicie od ktorego uciekacie gdzie pieprz rosnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Czuję idiosynkrazję do Hugo Energise, które POZWALAM używać mojemu TŻ, mało tego osobiście mu kupuję - skoro mu się podobają. Większość dnia spędzamy oddzielnie, "nakłada" go w pracy. Nie ma problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ile nosów tyle opinii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Z meskich to ogolnie nie lubie wszystkich Bossów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Niestety na mnie Pamplelune też śmierdzi kocimi siuśkami..i wiem o czym mówię bo mam w domu kocura
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Lubię Pamplelune zwłaszcza na lato, jest fajna, taka cierpka. Z kocim siusiem mi się nie kojarzy, a kotka też mam w domu
![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Pampelune nie kojrzę z kocimi sikami, raczej z owocami, wakacjami czyli przyjemnie
![]() Z linii AA Guerlaina nie posiadam niczego mimo że lubię te zapachy...ale nie na sobie. Podobaja mi sie ale nie wyobrażam sobie nimi pachnieć. Ostatnio powąchałam Grosselinę - porzeczki z ich cierpkością i słodyczą. Mogłabym mieć jako...spray do pomieszczeń, ale nie nosić ![]() Tak jest u mnie za całą linią poza Winter Delice...ich bym nie śmiała potraktować jako spray'u ale nosić...też nie ![]() Zaczynam mieć alergię na wyraz Nivea.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Mam dwa koty i popieram - Pamplelune "pachnie" jak kocie siuśki. Fuj.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Na szczęście nie mam kota w domu
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
NIestety, musze przylaczyc sie do grona osob nielubiachch Pamplelune
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety Pampelune nie jest dla mnie nad czym ubolewam.Początkowe grejpfrutowe nuty szybko przechodzą a koci moczyk(powiedziała posiadaczka 3 kotów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.