|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nowy Wątek Qrczaczka :) Dużo nowych rzeczy, bombka, rurki, longi
1. Czarna sukienka taka jak z obrazka, rozmiar S/M stan idealny
2. Nowiuśka prześliczna koszula retro z paskiem w talii jeszcze z metkami wygląda przepięknie, rozmiar S będę bardzo wybredna ponieważ jest wspaniała <---nie ma wymieniona ![]() 3. Rurki HYDRAULIC rozmiar 7/8 USA w stanie idealnym miałam tylko kilka razy na sobie tak więc oddam TYLKO za inne rurki... 4. Wspaniała spódniczka bombka rozmiar idealny, kolor ciemnozielony, bardziej zielonkawy niż na zdjęciu - jest w stanie idealnym - założona może 1 raz, będzie pasowała na rozmiar S-M 5. Bluzeczka long w kropki rozmiar M, ale na S też będzie Ok, stan idealny, miałam 1 raz na sobie 6. Wspaniały sweterek nietoperz będzie pasował na S/M stan idealny Edytowane przez QrCze_PiEcZoNe Czas edycji: 2007-10-09 o 11:56 |
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
1. Long rozpinany z kapturem AMERICANOS rozmiar M, stan idealny - miałam na sobie 1 raz
2. Bolerko AMERICANOS rozmiar M 3. Long z bufkami w kwiatki rozmiar M 4. Nowiuśki top z metkami czerwony z kwiatuszkiem 5. super bluzeczka imprezowa brązowa i czarna obydwie w stanie idealnym i rozmiar M - na S też będą OK, czarną nosiłam kilka razy, brązowa nigdy nie zakładana <--- BRĄZOWA wymieniona Edytowane przez QrCze_PiEcZoNe Czas edycji: 2007-10-09 o 11:57 |
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
1. Rurki PARISIAN rozmiar 28 - bardzo fajne oddam za inne rurki lub za fajne buty, stan idealny <---- juz nie ma
![]() 2. Bolerko ze stójką przepiękne !!! rozmiar M oddam za coś fajnego <--- nie ma, wymienione 3. Nowe spodnie 3/4 do kozaczków. Rozmiar 36 POSIADAM 2 PARY !!! Druga w brązową kratkę - kolor taki jak pokazuje zdjęcie koloru niżej....Oddam za coś fajnego, ponieważ to jest NAJNOWSZA KOLEKCJA JESIENNO ZIMOWA. Oddaję z bólem serca, ponieważ są za małe ![]() 4. Nowiuśke szorty rozmiar 7 USA nowe z metkami 5. Wspaniała kurteczka moro nowa z metkami - oddam za coś super, ponieważ nie jest mi niezbędna, mam dużo kurtek. Edytowane przez QrCze_PiEcZoNe Czas edycji: 2007-10-10 o 16:29 |
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
1. Sweterek lazurowy Q&A z USA - stan idealny, ubrany może 1-2 razy,
2.Kurteczka ze skóry ekologicznej króciutka rozmiar S/M stan idealny 3. Nowa long bluzeczka kremowa z metką ze ślicznymi koralikami 4. Nowa z metkami bluzeczka na ramiączkach dodatkowo wiązana na szyi przeszywana złotą niteczką. <---- niestety juz wymieniona 5. Dwie fajne pojemne torby - pierwsza w stanie idealnym (juz wymieniona) a druga (WŁOSKA) w stanie bardzo dobrym. Edytowane przez QrCze_PiEcZoNe Czas edycji: 2007-10-10 o 16:29 |
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
1. szara tuniczka SEDUCE rozmar S, ale na M też pasuje, raczej luźniejsza, podobnie jak te H&Mowskie, stan idealny, ubrana tylko 1 raz. Oto wymiary
długość całkowita - 60 cm, szerokość w biuście 48 cm talia 40 cm Ma tasiemkę do związywania w pasie gdyby coś <----juz wymieniona 2. Super zestaw włoska torebka i pasek do talii (bardzo gruby) z motywem w panterkę, NOWE !!! <--- pasek wymieniony, torba została 3. Balerinki rozmiar 39 4. Staniczek różowy nowy rozmiar 75 B (36) 5. Staniczek nowy zielony rozmiar 34/75 6. Czerwony satynowy komplet NOWY Z METKAMI !!!! biust rozmiar 75 B, majteczki M... Edytowane przez QrCze_PiEcZoNe Czas edycji: 2007-10-17 o 21:55 |
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
1. Strój kąpielowy super naprawdę !! idealny stan - majteczki rozmiar S, natomiast góra będzie pasowała na małe B.
2. Tuniczka wiązana z tyłu rozmiar M stan idealny bo miałam na sobie tylko 1 raz ! <--- juz wymieniona 3. Tong czarny rozmiar M/L stan bardzo dobry 4. Long turkusowy ( pod spodem materiał imitujący stanik także nie trzeba zakładac pod niego stanika) rozmiar M 5. Tuba z New Yorkera stan idealny, rozmiar M Edytowane przez QrCze_PiEcZoNe Czas edycji: 2007-10-10 o 16:30 |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
hej podoa mi sie u ciebie :
1. Czarna sukienka taka jak z obrazka, rozmiar S/M stan idealny i ta kurteczka krociutka jeansowa ![]() znajdziesz cos w zamian?
|
#9 |
|
BAN stały
|
1. Super tunika z tyłu wycięcie rozmiar będzie dobry na S/M/L bo bardzo się rozciąga, stan idealny !! Oddam tylko za coś super
![]() UWAGA UWAGA !! !UPRZEJMIE OGŁASZAM ŻE PONIŻSZE 2 RZECZY ODDDAM TYLKO za RURKI rozmiar 38 - nic innego nie wchodzi w rachubę 2. Tunika w krateczkę biało - czerwoną idealna do getrów rozmiar M, ale na S też będzie pasowała - stan idealny, założyłam może ok 2 razy 3. Szmizjerka żółta ze złotą niteczką rozmiar M/S, nowa !!! Tylko przymierzałam, nie odważyłam się w niej wyjść, bo chyba nie pasuje do mojego typu urody. <---niestety nie ma, opchnęłam na allegro
Edytowane przez QrCze_PiEcZoNe Czas edycji: 2007-10-08 o 12:19 |
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
6
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
czy znalazłabyś coś u mnie za to:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5470948 |
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Zajrzyj do mnie, moze cos znajdziesz. Ubranka sa na str 1-3. ![]()
|
#17 |
|
JESTEM ONA
|
hey
![]() Ciekawe sa spodnie w kratkę, kurtka moro i stanik zielony ![]() zapraszam do siebie ![]() Może jeszcze bolerko Americanos.
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok
![]() Zaraz zrobie fotki. A ja poprosze zdjecia czarnej bluzki w biale kropki, rozowego nietoperza, zielonego longa w zolte kwiatuszki i szarego bezrekawnika dlugiego na suwak z kapturem. ![]()
|
#19 |
|
JESTEM ONA
|
Mam- niebieski , raz go tylko miałam na basenie- zrobie fotkę . Z miseczkami. Tylko,ze skracałam troszke paseczki na ramionach. Ale to jest niewidoczne. W ogole go nie uzywam
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
czy u mnie nadal nic?
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiec prosilabym dokladne wymiarki (nie chce mi sie czekac
): szer pod pachami, dl rekawow po wew i zew stronie, szerokosc na dole, dlugosc od pachy w dol i dl calkowita A oto fotki na mnie (niestety nie odzwierciedlaja uroku sczzegolnie kolorowej tuniczki. jest pikena i kosztowala ponad 120zl a mialam ja na sobie 2 razy a jesli chodzi o brazowa, to w realu jest ciemniejsza i bardziej stonowana):
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja niestety nie mam dobrej figury, wiec na mnie wygladja kiepsko.
Jak je sobie wyobrazalas?
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze takie cosie:
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze bardzo
To sa firmowki przerobione na rurki. Tylko nie pamietam czy to levis czy lee bo mam zwyczaj odpruwac te skorzane znaczki co sa z tylu spodni ![]()
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Więc może chciałabyś wymienić wszystko co Ci się u mnie spodobało, oprócz szamponu (bo jest już prawie nieaktualny) za
1. Sweterek lazurowy Q&A z USA - stan idealny, ubrany może 1-2 razy. ?
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Ups, sorki :P
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

wymieniona 

bo mam zwyczaj odpruwac te skorzane znaczki co sa z tylu spodni