|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pachnidła Zamienię:p:d Zapraszam!! PUMA,VERSACE
DOKŁADKA W POŚCIE 13!!! ZAPRASZAM
Witam, z chęcią zamienię PUMĘ FLOWING[SIZE=2] deodorant natural spray 75ml (nietrafiony prezent:/) z malutkim ubytkiem (psiknięte dwa razy) na jakieś inne pachnidełko. - nie ma Oraz Versace Crystal NOIR 50ml, ubytek to maksymalnie 2ml, posiadam kartonik. Zamienię najchętniej na: -- nie ma -GUERLAIN INSOLENCE -ESCADA Signature -JEAN PAUL GAULTIER CLASSIQUE -HUGO BOSS FEMME -GUCCI Eau de Parfum II Edytowane przez _Agnieszka88 Czas edycji: 2008-01-14 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnidła Zamienię:p:d Zapraszam!!
tak, jestem dalej chetna
![]() Napisz mi jeszcze, jak tam ze zuzyciem? Dalej takie samo? Tzn oczywiscie jesli sie zwiekszylo to nic sie nie dzieje, bo mojej Celine tez jest mniej, chce tylko wiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
to co, wysylam PW z adresem?
![]() Tylko nie wiem czy sie zgodzisz - widze, ze nie masz zadnych komentarzy (przekupek), ja mam juz kilka wymian za soba, a jest taka nieformalna zasada, ze osoba ktora ma ich wiecej moze prosic kontrahenta o wyslanie przesylki w pierwszej kolejnosci. Rozumiesz, w Internecie nie wiadomo z kim ma sie do czynienia, a przezorny zawsze zabezpieczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wiec mam juz odpowiedz
![]() Siostra wolalaby zamienic blyszczyk na cos innego np. tusz, a nie jako dodatek do czegos. Wiec nie wiem, czy wybierzesz cos z tego co jeszcze jest w watku? Ewentualnie znalazlam jeszcze gdyby Cie zainteresowaly probki: 3 probki kremu antybakteryjnego nuno z Ziaji (cera zanieczyszczona i sklonna do wypryskow) 1 probeczka antytradzikowego kremu tonizujacego z tej samej serii (odcien opalony) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
może pola elizejskie za versace, plus sobie coś dobierzesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
DOKŁADKA
![]() - koh samui illa- eau de toilette- 50ml- ubytek widoczny na zdjęciu - MADONNA Jean's- eau de parfum- 50ml- ubytek widoczny na zdjęciu ZAPRASZAM!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.