|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiana zimowa - Weleda, MF, TBS i inne.
Zapraszam
![]() Będę wybrzydzać, uprasza się o cierpliwość Wymiana wyłącznie w postaci przesyłek rejestrowanych. Z wizażankami z Wawy chętnie wymienię się osobiście. Nie reaguję na prośby: "odpisz w moim wątku".Wizażanki z liczbą przekupek pozytywnych mniejszą niż 5 wysyłają kosmetyki jako pierwsze. Kolorówka: * Revlon, Lip Gloss Super Lustrous, odcień 04 Nude Lustre – zostało ok. 1/3, nie da się określić dokładnie * APC, puder i róż w kulkach nr 13 – małe opakowanie (chyba 9g) – użyty parę razy, opakowanie lekko sfatygowane (ryski + starty złoty pasek przy zakrętce) * Max Factor, Miracle Touch – odcień 45 Warm Almond – użyty 4 razy na całą twarz Paznokcie: * Inglot, Cuticle Removing Gel – żel do usuwania skórek, zużyte może 1/10 z 16 ml * Joko, Ideal Color & Perfect Gloss, nr 16 – lakier do paznokci, użyty raz na wszystkie paznokcie, świeży; kolor to fiolet/bakłażan * Sephora, Nourishing Cuticle Oil – olejek do skórek w pisaku – użyty parę razy, nie więcej niż 3 Pielęgnacja – twarz: * Weleda, Mandel Feuchtigkeitscreme – krem nawilżający z olejkiem migdałowym do skóry wrażliwej – użyty raz, 30 ml * Paula's Choice, Essential Non-Greasy Sunscreen SPF15 – filtr do twarzy z antyoksydantami – z tuby 177ml zostało sporo ponad pół, chyba 2/3 Pielęgnacja – ciało: * The Body Shop, Cranberry Shimmer Body Lotion – nabłyszczający balsam do ciała z żurawiną, zostało ok. 1/5 opakowania 250 ml, na wypróbowanie (balsam ma lekko pościerane złote napisy na papierowej etykiecie) * Yves Rocher, balsam do ciała waniliowy – nieużywana miniaturka 50 ml * Miraculum, Termiczne SPA – krem do rąk rozgrzewająco-odżywczy – użyty 2 razy, nie ten zapach * Freeman, Bare Foot, Orzeźwiający balsam do stóp z ekstraktem ze śliwek i mięty pieprzowej – zostało ok. 1/3 opakowania Brązujące: * Eris, Lirene - mus samoopalający do twarzy i ciała (jasna i ciemna karnacja) - użyty raz na całe ciało * Bielenda, Turbo przyspieszacz opalania przeciwzmarszczkowy SPF 6 – zupełnie nietrafiony prezent, użyty parę razy na ręce, może komuś przyda się np. do solarium ![]() Inne: *Olimp, MSM – 2 opakowania, jedno jeszcze nieotwarte (ma srebrną folię pod wieczkiem), w drugim 36/120 kapsułek Szukam: * nabłyszczaczy, wygładzaczy do włosów długich * innej pielęgnacji pro do włosów długich/suchych, choćby do wypróbowania * ciekawych żeli do mycia ciała, maseł do ciała (głównie zapachy jadalne) * wybranych pędzli Sephora/Inglot * Effaclaru A.I. * ładnego jasnego błyszczyka z drobinkami (jasny/średni róż) * czarnego tuszu do rzęs – tylko świeży i wydłużająco-podkręcający * nieużywanego antyperspirantu w kulce (ostrzegam, że wybrzydzam tutaj) * peelingów do ciała (takich łagodniejszych) * wybranych cieni do powiek, ale będę wybrzydzać, bo nie wiem jakich kolorów potrzebuję ![]() * wybranych kosmetyków antycellulitowych * fajnego płynu do kąpieli i pewnie innych rzeczy, o których teraz nie myślę.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana zimowa - Weleda, MF, TBS i inne.
hejj! interesuja mnie:
* Inglot, Cuticle Removing Gel – żel do usuwania skórek, zużyte może 1/10 z 16 ml * Sephora, Nourishing Cuticle Oil – olejek do skórek w pisaku – użyty parę razy, nie więcej niż 3 * Miraculum, Termiczne SPA – krem do rąk rozgrzewająco-odżywczy – użyty 2 razy, nie ten zapach i ewentualnie * Yves Rocher, balsam do ciała waniliowy – nieużywana miniaturka 50 ml znajdziesz cos glownie za te kosmetyki do rak/paznokci? zapraszam
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
MissSunshine, niestety nic nie znalazłam.
Nulko, to co mnie interesowało, już wymienione może następnym razem.
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuja mnie,w kolejnosci:
* Max Factor, Miracle Touch – odcień 45 Warm Almond – użyty 4 razy na całą twarz * Yves Rocher, balsam do ciała waniliowy – nieużywana miniaturka 50 ml
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nic nie obiecuję.Up!
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mam maselko Bath& body works o zapachu cherry blossom, prawie nowe, zdazylam raz uzyc
u Ciebie interesuje mnie krem weledy |
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A za co?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej, poczytalam troche o tym kremiku i jednak nie bedzie dobry dla mnie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
* Max Factor, Miracle Touch – odcień 45 Warm Almond – użyty 4 razy na całą twarz
* The Body Shop, Cranberry Shimmer Body Lotion – nabłyszczający balsam do ciała z żurawiną, zostało ok. 1/5 opakowania 250 ml, na wypróbowanie (balsam ma lekko pościerane złote napisy na papierowej etykiecie) * Bielenda, Turbo przyspieszacz opalania przeciwzmarszczkowy SPF 6 – zupełnie nietrafiony prezent, użyty parę razy na ręce, może komuś przyda się np. do solarium *Olimp, MSM – 2 opakowania, jedno jeszcze nieotwarte (ma srebrną folię pod wieczkiem), w drugim 36/120 kapsułek cos z tego bym chetnie wziela
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Po zastanowieniu znalazłam tylko to:
avon foot works zluszczajacy krem do stop zawierajacy naturalny pumeks,75ml,zuzycie 5% Up ![]()
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie w nowym roku
, usmiecham się w kierunku MSM, z uwagi na twoją listę potrzeb do wątku dołączyłam dwa masła Apis i Farmona.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Iwciu, muszę się zastanowić; mam oko na Paulę, chciałabym używać do dekoltu... ale muszę pomyśleć. No i hydrolat oczarowy - ile oferujesz?
![]() Cytat:
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn nie wiem ile kosztowała Cię Paula, mnie Weleda niestety 60 zł (mam tam metkę z ceną) - ale upierać się nie będę, najwyżej wezmę samą Paulę
A najfajniej by było, gdybyś mogła mi zrobić taką 10ml próbkę hydrolatu o ile masz w czym... i o ile możesz.Albo może coś jeszcze innego wymyślę do wieczora
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
A czym zainteresowana ?
Jeśli masłami winna jestem wkleić foto, co by widziała stobień ubytku. |
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, miałam egzamin, o którym nie wiedziałam wcześniej:/
Iwciu, a może hydrolat, serum Bandi i próbkę Lieraca za Weledę? ![]() Cytat:
Chyba, że dałabym radę namówić Cię na oddanie np. Rosaliaca? wiem, że szukasz za niego czego innego, wiem![]() Myślę trochę nad żelem Dermeny; ogólnie miewasz też fajne dokładki, muszę się zastanowić
Signature deleted. Edytowane przez Rayne Czas edycji: 2008-01-07 o 00:05 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
* Max Factor, Miracle Touch – odcień 45 Warm Almond – użyty 4 razy na całą twarz
czy on jest bardzo ciemny? * Eris, Lirene - mus samoopalający do twarzy i ciała (jasna i ciemna karnacja) - użyty raz na całe ciało te dwie rzeczy znalazłam u Ciebie, coś u mnie? |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Witaj znajdziesz cos u mnie? odp prosze u mnie.
pozdrawiam Ola
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U Ciebie niezmiennie podoba mi się mleczko Voglia di. A to masło waniliowe to jakiej jest firmy? Olu, nic nie znalazłam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

Wymiana wyłącznie w postaci przesyłek rejestrowanych. Z wizażankami z Wawy chętnie wymienię się osobiście. Nie reaguję na prośby: "odpisz w moim wątku".

In love...
może następnym razem.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55