![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Do wymianki-duża ilość próbek i miniaturki
Witam!
Mam dużą ilość próbek i kilka miniaturek do wymiany. Oto lista: Perfumy: Neonatura Cocoon Yves Rocher-12ml/15ml-bez kartonika-nieaktualne-wymiana z chamelieu Miniaturki: 2x Organza Indecence Givenchy-5 ml-z jednej zostało ok.3ml,druga jest pełna-nieaktualne- wymiana z MAMAANTOSIA Hot Couture-Givenchy-2,5 ml/5ml Flowerbomb-V&R-7ml-nieaktualne-wymiana z MAMAANTOSIA Wish Chopard-5ml Wszystkie miniaturki mają kartoniki. Próbki-wszystkie mają od 1-1,5 ml Oryginalne: Histoire d'eau-Mauboussin-nieaktualne-wymiana z chamelieu Histoire d'eau Amethyste-Mauboussin-nieaktualne-wymiana z chamelieu Amarige Mariage-Givenchy,z atomizerem Charles Jourdan-The Parfum Allesandro dell'Acqua Serge Lutens-Datura Noir,z atomizerem-nieaktualne-wymiana z chamelieu Serge Lutens-Douce Amere,z atomizerem Robione: Serge Lutens-Un Bois Vanille Maroussia-Slava Zaitsev Madness-Chopard-nieaktualne-wymiana z chamelieu Mira Bai-Chopard Theorema-Fendi Nina Ricci-Belle de Minuit Vanille Canelle-CSP-nieaktualne-wymiana z chamelieu Gloria-Cacharel Tumulte-Christian Lacroix Wood Cofee-CdG-nieaktualne-wymiana z chamelieu Pink Sugar-Aquolina Vanille Chocolate-Sephora Light Blue-D&G Najchętniej wyminiłabym całość na JPG Le Male lub Fleur de Male-min.20ml ![]() Edytowane przez lady Vader Czas edycji: 2008-01-27 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wymianki-duża ilość próbek i miniaturki
Byłabys ewentualnie zainteresowana Aubussonem z mojego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za Neonature i OI?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka próbek, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
zapraszam na mój wątek: książki i kosmetyki
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231327 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a zinteresowalby cie miniaturki insolence i ANGE OU DEMON, olejek rycynowy i odsypki Mac`ów za Flowerbomb-V&R-7ml
Wish Chopard-5ml iOrganza Indecence Givenchy 3 ml???
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To może odlewka ok 30ml w butelce z atomizerkiem Czarnej Mani Armaniego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie OI (3ml) i Floverbomb......?
MOJE KOSMETYKI http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233115 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chamelieu-a za co mogłabyś się wymienić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Witam,
może u mnie coś za miniaturki? Poza wątkiem z zapachów mam Gucci EDT II (18/30 ml, jest oryginalny kartonik) i Narciso Rodriguez EDT w ilości testowej, jakieś 5 ml we flakoniku o wyjściowej pojemności 50 ml (brak kartonika, flakonika troszeczke już porysowany) Ewentualnie mogę zrobić odlewkę (powiedzmy 10-mililitrową) klasycznego Aniołka z flakonu-zapasu do szklanego flakonika z atomizerem. Mam też parę oryginalnych probek, które chętnie wymieniłabym na inne próbki. Z takich trudniej dostępnych Ellen Tracy Linda Allard, Ghost Anticipation, Arrogance Mix Schiaparelli Pikenz. Z łatwiej dostępnych: Nina NR, najnowsza Escada, Ange ou Demon, L'Instant klasyk, HB Intense, DK Be Delicius Red. Moje zapachy nie pochodzą z Allegro, ani z perfumeryjnych dyskontów. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2008-01-27 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Witam. Interesuje mnie OI i Flowerbomb. Mam około 26ml Casmiru w buteleczce 50ml. Jeżeli jesteś zainteresowana to zaraz postaram się załączyć zdjęcia (?).
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Z twoich to
![]() Neonatura Cocoon Yves Rocher-12ml/15ml-bez kartonika 2x Organza Indecence Givenchy-5 ml-z jednej zostało ok.3ml,druga jest pełna Flowerbomb-V&R-7ml Histoire d'eau Amethyste-Mauboussin Serge Lutens-Datura Noir,z atomizerem Madness-Chopard Vanille Canelle-CSP Wood Cofee-CdG tak myślałam, że ewentualnie może byśmy mogły się wymienić próbkami, podesłałabym linka z moimi ![]() Oj, dopiero doczytałam, ze nie chcesz się wymieniać na próbki, sorry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Chamelieu nie ukrywam,że bardziej zależy mi na Casmirze,który proponuje mi MAMAANTOSIA,więc miniaturki pójdą do niej-ale jeśli chcesz to chętnie wymienię się próbkami.Mogę dorzucić też Neonaturę-może masz jakieś resztki perfum,które mogłabyś mi zaoferować w zamian.
Jeśli nie to z chęcią wymienię się próbkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
O, to ja przyznam, ze najbardziej mi zależało na Kokonie
![]() Jeśli nic z powyższych propozycji cie nie zainteresowało, to mam jeszcze In Love Again YSL, ok 15/100ml. Poza tym już nic, robiłam ostatnio przegląd szafek i to wszystko czego mogę się bez żalu pozbyć Aha, i jeszcze ok 5ml Winter Delice w atomizerku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie może Ci się spodoba za kilka próbek m.in. za Organza Indecence.
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze jedno-Neonature mam nie w klasycznym "jajku"tylko w małej prostej buteleczce-w grudniu w sklepach Yves Rocher były takie małe wersje flakonów i wtedy je kupiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.