![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Pierwszy wątek w 2008 roku. Zapraszam :)
Witam!
Znowu się tego nazbierało, więc zakładam nowy wątek ![]() Uwaga - mam wybitnie nieprzewidywalny zawód, więc może się zdarzyć, że na parę dni co jakiś czas zniknę z Wizażu i przestanę na chwilę odpisywać - proszę nie panikować, bo z wymianek wywiązuję się zawsze ![]() ![]() Wysyłam listem poleconym. Osoby poniżej 5 przekupek wysyłają jako pierwsze. W zamian poszukuję: - książek! posiadam obszerną listę poszukiwanych przeze mnie tytułów - napisz, to prześlę na priv żeby nie zaśmiecać forum - Boots, Botanics, Conditioning Clay Mask (Oczyszczajaca maseczka z glinki oceanicznej) - zapachów (perfumy, mgiełki) - biżuterii i dodatków (głównie na szyję lub na ręce) - kuferków lub ładnych pudełek na biżuterię/kosmetyki - olejków zapachowych - rzeczy ładnych i nietypowych ![]()
![]() Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2008-01-25 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy wątek w 2008 roku. Zapraszam :)
Pielęgnacja
1. ZIAJA Effectiv depile Balsam łagodzący po depilacji 200ml, na fotce zaznaczone ile zostało BIODERMA Sebium krem matujący miniprodukt w tubce 5ml La Roche-Posay ACTIVE C 2 próbki po 1,5ml NUXE Creme Fraiche krem nawilżający przez 24h 3 próbki po 2ml DERMAGLIN Maseczka przeciwtrądzikowa - zielona glinka kalambryjska + aloes + owies Produkt 100% naturalny, nieperfumowany saszetka 20g ZIAJA phytoaktiv kuracja wzmacniająca maseczka relaksująca saszetka 7ml 7. PULANNA Grape series ---> NIEAKTUALNE 8. PULANNA chińskie zioła ---> NIEAKTUALNE 9. AVON Naturals ---> NIEAKTUALNE 10. ANTHELIOS XL 50+ Krem tonujący ---> NIEAKTUALNE 11. ARGILETZ 100% ---> NIEAKTUALNE 12. TOŁPA Huminea Hydrativ ---> NIEAKTUALNE 13. AVON Solutions Cellu-Sculpt ---> NIEAKTUALNE 2. GARNIER Podstawa pielęgnacji - 4. SHAMTU Szampon zwiększający objętość włosów 6. KOLASTYNA Emulsja do opalania dla dzieci UVA+UVB 35 43 i 44. YVES ROCHER Jardins du monde ---> NIEAKTUALNE 45. ORIFLAME Fresh Cologne - NIEAKTUALNE 3. VICHY Normaderm ---> NIEAKTUALNE 5. ZIAJA Masło kakaowe do ciała - NIEAKTUALNE Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2008-01-29 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kolorówka
20. Margaret ASTOR szminka Soft Sensation Vitamin Care Kolor 488, nieużywana 26. YVES ROCHER Luminelle Crayon khol - NIEAKTUALNE 27. AVON Golden glimmer - berry gold Gruba kredka nadająca się do ust jako szminka oraz do oczu jako cień opalizująca, bardzo trwała 28. VOLLARE brillant eyeshadow nr 40 cień sypki, nieuzywany (tylko odkręcony żeby sprawdzić kolor) 31. INGLOT Sprint superstar - NIEAKTUALNE 21. Szminka EMANUELLE - NIEAKTUALNE 22. Pretty Girl (SEPHORA) - NIEAKTUALNE 23. FLOSLEK Anti Acne ideal skin - NIEAKTUALNE 29. VOLLARE brillant eyeshadow nr 7 30. INGLOT Profesjonalny cień do powiek MATRIX 24. HEAN Korektor pudrowy - NIEAKTUALNE 25. Max Factor Kohl Pencil 020 Black REZERWACJA Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2008-01-25 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dezodoranty
46. SHELLEY Memories flowers collection 75ml, nieużywany 47 i 48. ADIDAS women Action 3 - NIEAKTUALNE 14. AVON naturals Kokos i Papaya - NIEAKTUALNE 15. VICTORIA'S SECRET Pure seduction - NIEAKTUALNE 16. No-name - NIEAKTUALNE Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2008-01-25 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dodatki
17. Frotka CROPP Town srebrna, kudłata, z logo nieużywana 18. Naszyjnik z wielu sznurow czarnych koralikow nieużywany 19. H&M Opaska do włosów kolor różowy (ładniejszy niż wyszedł na foto) nieużywana Oddam za drobiazg lub gratis, najchętniej hurtem: NIEAKTUALNE 32. VOLLARE srebrny/biały opalizujący cień, nowy 33. EDITT paletka zieleni + pacynka, sprawdzone tylko 34. AVON Silver kremowe cienie, jaśniejsze i ciemniejsze srebro 35. MISS SPORTY eye gloss - cień/błyszczyk do powiek w kremie, kolor lilac 36. MINCER brokatowy żel do ciała, kolor jak na foto 37. EMMA cienie czarno-białe, brokatowe, muśnięte z wierzchu 38. CANTARE czarny cień do powiek, muśnięty 39. LOVELY cienie duo, różowy jasny i ciemny, trochę używane 40. ŻEL z brokatem do ciała, różowy mieniący się, ok połowa 41. Maseczka MINCER żeń-szeń regenerująca 42. BOURJOIS balsam ze srebrnym-opalizującym połyskiem do ciała Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2008-01-24 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Książki
Moja piękna pralnia Kureishi Hanif Moja piękna pralnia opowiada o zderzeniu obyczajowym pomiędzy Europą i Azją, chrześcijaństwem i islamem, ale przede wszystkim jest to liryczna opowieść o miłości Pakistańczyka Omara i Anglika Johnny'ego, zniszczonej przez skinów z południowego Londynu. Omar, bezrobotny chłopak mieszkający ze zniedołężnia-łym ojcem alkoholikiem, zostaje zatrudniony przez wuja w podupadającej pralni. Omar najmuje do pomocy John-ny'ego, przyjaciela z dzieciństwa, obecnie przynależącego do gangu skinów znęcających się nad londyńskimi Pakistańczykami. Udoskonalona pralnia zaczyna przynosić zyski, a Johnny i Omar nawiązują romans... Nowatorski scenariusz filmu Moja piękna pralnia zdobył w 1984 roku nominację do Oscara. Oprócz scenariusza w niniejszym tomie po raz pierwszy zebrano kilka najgłośniejszych szkiców Hanifa Kureishiego na tematy społeczne i obyczajowe. Perkusista Janina Zającówna Opis: Anna, młoda, piękna i wykształcona, na weselu poznaje Michała, perkusistę. Jedno spojrzenie, chwila rozmowy... Rodzi się między nimi miłość, której nie można się oprzeć, która za nic ma konwenanse i przeszkody, która każe Annie postępować wbrew rozsądkowi i ślepo ufać ukochanemu. Perkusista jest nie tylko klasycznym romansem z wartką akcją i galerią niebanalnych postaci, lecz także powieścią o naszych czasach. Anna działa w Solidarności, redaguje czasopisma i książki drugiego obiegu, jest inwigilowana i szykanowana przez milicję, ale z trudnych prób wychodzi zwycięsko. Doskonale radzi sobie też w nowej rzeczywistości po 1989 roku. Chłopcy Sławomir Łuczak Książka opowiada o trzydziestoletnich chłopcach, od których społeczeństwo wraz ze swoimi surowymi normami wymagają więcej niż chłopcy potrafią zaoferować. W tym konflikcie nie ma zwycięzców i przegranych, jest wyłącznie koegzystencja oraz wzajemne próby zwrócenia na siebie uwagi. Szatańskie podniety - NIEAKTUALNE Eugeniusz Priwiezieńcew Koniec niewinności - NIEAKTUALNE Ami Sakurai Byłem księdzem - NIEAKTUALNE Owoce zła Kotliński(Jonasz)Roman Politycznie poprawne bajki na dobranoc Garner Finn James z okładki: "Trudno uwierzyć, że absolutną doskonałość można ulepszyć, lecz James Finn Garner właśnie tego dokonał!" (Hans Christian Andersen) "Pobiliśmy się o to, który z nas będzie czytał pierwszy" (Bracia Grimm) "Te opowiastki to bajki naszych czasów" (Ezop) Harry Potter i okultyzm Aleksander Posacki Autor dokonuje szczegółowej analizy obecności okultyzmu i magii w kulturze, szczególnie w literaturze. Zasadnicza jej część dotyczy Harry'ego Pottera J. K. Rowling, zwłaszcza zawartych tam tematów okultystycznych, ezoterycznych, inicjacyjnych, a nawet satanistycznych. Śrubziemie, czyli totalnie zakręcony świat Chris Riddell, Paul Stewart Klub niepalących - NIEAKTUALNE Anna Mentlewicz Izabela Filipiak ---> NIEAKTUALNE Alma ARTUR TAUBER - NIEAKTUALNE ULTIMATUM ROCKANDROLLOWA HISTORIA MIŁOSNA Z TRZEMA ZAKOŃCZENIAMI do wyboru Patty Diphusa Almodovar Pedro TERRY PRATCHETT - Świat Dysku - Wiedźmikołaj - Straż! Straż! - Blask fantastyczny Tylko za coś superrrrr ![]()
![]() Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2008-02-13 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje dezodorant IR ,zel i dezodorant adidasa ,szukasz moze cos z kolorowki?I wysli mi liste poszukiwanych ksiazek na email ewapaw5@gazeta.pl to moze cos bede miala
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
25. Max Factor Kohl Pencil 020 Black
czarna kredka do oczu pełna długość, jeszcze nie strugana http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znalazłabyś coś u mnie?
u Ciebie podoba mi sie dużo ![]() 5. ZIAJA Masło kakaowe do ciała 10. ANTHELIOS XL 50+ Krem tonujący 11. ARGILETZ 100% naturalna maseczka z glinki zielonej HEAN Korektor pudrowy z alantoiną 31. INGLOT Sprint superstar 47 i 48. ADIDAS women Action 3 - Intensive 24-godzinny antyperspirant wchłaniający pot mniejszy 150ml, wiekszy 200ml, oba nieuzywane i podeślij listę książek, sama mam dużo, więc może a nuż ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
czy w takim razie do kredki mogłabyś dołożyć jeden z dezodorantów adidas?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Póki co niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
wiec tak mis ie podoba tyyyyyle :
7. PULANNA Grape series maseczka oczyszczająca peel-off 125g, na fotce zaznaczone ile zostało 8. PULANNA chińskie zioła maseczka peel-off z żeńszenia 90g, nieużywana 9. AVON Naturals głęboko oczyszczająca maseczka peel-off tea tree&grapefruit 75ml, nieużywana 43 i 44. YVES ROCHER Jardins du monde antyperspirant w kulce i żel pod prysznic o zapachu kwiatu Lotosu z Laos najchętniej oddam obie rzeczy razem, raczej za coś fajnego dezodorant ma 50ml a płyn 200ml, oba nieużywane 27. AVON Golden glimmer - berry gold Gruba kredka nadająca się do ust jako szminka oraz do oczu jako cień opalizująca, bardzo trwała LA MAJJ 18:50:01 47 i 48. ADIDAS women Action 3 - Intensive 24-godzinny antyperspirant wchłaniający pot mniejszy 150ml, wiekszy 200ml, oba nieuzywane jeden dezodorant w REZERWACJI LA MAJJ 18:50:52 30. INGLOT Profesjonalny cień do powiek MATRIX kolor niebieski ale intensywniejszy i trochę ciemniejszy niż wyszedł na fotce dodam ze pasek jest nowy i z checia sie wymienie jak chcesz mi oddac wszystko za costam jeszcze niepogardze ;D
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hey! Spodobały ci sie u mnie miniaturki amfor, moglabym sie wyzmienic za 20. Margaret ASTOR szminke. Masz troche fajnych kosmetykow wiec jesli by ci taka wymianka nie odpowiadala to moge znalezs cos innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej u Ciebie zainteresowało mnie 11,27,28,29,45
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Co do Twojej propozycji....
Czy te rzeczy są już na 100% niedostępne? - Max Factor Kohl Pencil 020 czarna kredka - INGLOT Sprint superstar grafitowy - ZIAJA Masło kakaowe do ciała Gdyby były dostępne mogłybyśmy się jakoś dogadać co do większej wymiany. Z rzeczy dostępnych podoba mi się jedynie mgiełka VICTORIA'S SECRET Pure seduction za którą mogłabym oddać tylko jedną bransoletę - numer 3 lub 4 (numeru 5 niestety nie wymienię na mgiełkę, bo był znacznie droższy - oddałabym, gdyby były dostępne jakieś rzeczy, które mi się spodobały z tych na szaro, lub ew. gdybyś miała poza wątkiem coś z mojej wishlisty). Czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się
15. VICTORIA'S SECRET Pure seduction wygładzająca mgiełka do ciała 236ml, zużycie widać na foto ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie:
11. ARGILETZ 100% naturalna maseczka z glinki zielonej 100g, zostało ok 2/3 12. TOŁPA Huminea Hydrativ krem bogaty do skóry odwodnionej i podrażnionej, normalnej i suchej 3 tubki po 5ml, jedna odrobinkę przetestowana 15. VICTORIA'S SECRET Pure seduction wygładzająca mgiełka do ciała 47 i 48. ADIDAS women Action 3 - Intensive 17. Frotka CROPP Town srebrna, kudłata, z logo nieużywana znajdziesz cos u mnie za cos z tych rzeczy? zapraszam ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Chętnie bym wymieniła te wszystkie rzeczy, które wymieniłaś za 43 i 44. YVES ROCHER Jardins du monde, ale to już zależy od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Sorki za zdublowanie postu - internet mi padał (patrz post #20).
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2008-01-25 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
moglabys opisac mi zapach
15. VICTORIA'S SECRET Pure seduction wygładzająca mgiełka do ciała 236ml, zużycie widać na foto czy to zapach bardziej swiezy, czy moze kwiatowy? mam szanse go gdzies powachac? dlugo utrzymuje sie na skorze ta mgielka?
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
To jest zdecydowanie owocowy i kwiatowy zapach, słodki. Utrzymuje się bardzo długo (przynajmniej w moim przypadku), nie wiem czy gdzieś w Polsce można go przetestować niestety.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.