![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Malutki wątek kosmetyczny
1.NOWY! Clean&Clear- GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY TONIK (O łagodnej formulacji, skutecznie oczyszcza skórę i pomaga zapobiegać powstawaniu pryszczy <zdjęcie>
2. Pantene Pro-v- odżywka bez spłukiwania do włosów prostych i gładkich. Pomaga ułożyć fryzure, działa przez cały dzień. ładnie i długo pachnie (połowa) <zdjęcie> 3.Perfecta AgeControl 35+ krem pod oczy, na powieki i w okolice ust. Przeciw zmarszczką mimicznym, korygujący zmarszczki. (sporo ponad połowe) 4. NOWE! H-Pantoten- odżywka przed myciem włosów, w oryginalnym opakowaniu. (kosmetyczce) <zdjęcie> 5.PRÓBKI VICHY- Thermal S2. (1,5 ml) Ziaja- krem do rąk i paznokci- kozie mleko (2ml) Garnier- Mleczko do ciała zapobiegające wysuszaniu skóry (8ml) Garnier- synergie stop. (z witaminą C, krem na dzień, regenerujący) 2ml 6. EXCLUSIVE- Chusteczka do galanterii skórzanej (nowa) 7. Cążki do paznokci <zdjęcie> 8. Dwie maszynki GILLETTE <zdjęcie> 9. Polerka do paznokci, trzy etapy+pilniczek
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Malutki wątek kosmetyczny
.NOWY! Clean&Clear- GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY TONIK (O łagodnej formulacji, skutecznie oczyszcza skórę i pomaga zapobiegać powstawaniu pryszczy <zdjęcie>
VICHY- Thermal S2. (1,5 ml) Garnier- Mleczko do ciała zapobiegające wysuszaniu skóry (8ml) Garnier- synergie stop. (z witaminą C, krem na dzień, regenerujący) 2ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
U Ciebie
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
u Ciebie
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Up
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA!
Kosmetyczka
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Up
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dokładka
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To zbierzmy to do calosci bo juz sie zaczynam gubic
![]() VICHY- Thermal S2. (1,5 ml) Garnier- Mleczko do ciała zapobiegające wysuszaniu skóry (8ml) Garnier- synergie stop. (z witaminą C, krem na dzień, regenerujący) 2ml za moje: - podklad AA - kredke brązowa do oczu - probke podkladu clinique - balsam euro profit Tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
u Ciebie
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hop
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Up!
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam też u siebie w wątku, ale piszę też u Ciebie:
Czy te rzeczy które chcesz mogłabym mieć za tę połowę odżywki pantene i ewentualnie tonik clear&clear czy nie bardzo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej
pisałaś u mnie w wątku jakiś czas temu, jak możesz to zajrzyj do mnie jeszcze raz ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171184 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej,interesuje mnie nr. 1 i 3 pisałaś u mnie że podoba ci sie kilka rzeczy zajrzyj jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
masz zdjecie tego kremu??
3.Perfecta AgeControl 35+ krem pod oczy, na powieki i w okolice ust. Przeciw zmarszczką mimicznym, korygujący zmarszczki. (sporo ponad połowe) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
znalazlam u ciebie
1.NOWY! Clean&Clear- GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY TONIK (O łagodnej formulacji, skutecznie oczyszcza skórę i pomaga zapobiegać powstawaniu pryszczy <zdjęcie> 2. Pantene Pro-v- odżywka bez spłukiwania do włosów prostych i gładkich. Pomaga ułożyć fryzure, działa przez cały dzień. ładnie i długo pachnie (połowa) oraz H-Pantoten- odżywka przed myciem włosów - moglabys mi cos o tym napisac jak sie uzywa itp bo nigdzie nie ma w KWC o tym napisane prosze odp u mnie ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
U was
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
bluzeczka jest przywieziona z USA jest nieuzywana .... chcialabym te kosmetyki ale moze masz cos z mojej listy szukam??
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Up!
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
kochana fotke pierscionka i łancuszka na noge zrobie i ci tutaj jutro wkleje oki? tylko mi powiedz czy ten tonik to ten fo cery wrazliwej?? bo jest pare toników clean&clear...... wiec nie wiem
![]() co do tego kaszkiet.... hm... byl raczej drogi wiec wolalabym go oddac za cos czego poszukuje... PS- podoba mi się tez Pantene Pro-v- odżywka bez spłukiwania do włosów prostych i gładkich(połowa) ... bylaby mozliwosc abys mi ja dorzucila? mozesz sobie u mnie wybrac cos malego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, podobaly ci sie u mnie kordonki.
jezeli jestes zainteresowana wymiana to byłabym zainteresowana 2 maszynkami gilette i filmem Good Bye Lenin, odpowiadało by ci coś takiego? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.