Vichy, LRP, Sephora, Dior, L'oreal, The Body Shop, Deborah i wiele innych. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-07, 14:58   #1
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
Arrow

Vichy, LRP, Sephora, Dior, L'oreal, The Body Shop, Deborah i wiele innych.

nieauktualne
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2008-02-22 o 23:13
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 14:59   #2
iceflower
Przyjaciółka KWC

Arrow Dot.: Vichy, LRP, Sephora, Dior, L'oreal, The Body Shop, Deborah i wiele innych.

PIELEGNACJA:

Dior J'adore, perfumowane mleczko do ciała, 90% z 50 ml

Dior J'adore, perfumowany żel pod prysznic/do kąpieli, nieużywany, 50 ml

Klorane, dwufazowa odżywka do włosów farbowanych z wyciągiem z granata i filtrem UV, bez spłukiwania, zostało 60% z 100 ml; mam ją z wymiany, ale jakoś nie używam, bardzo ładnie pachnie i ułatwia rozczesywanie, daty nie jestem w stanie odszukać, ponieważ napisy na etykiecie są napisane cyrylicą

L'oreal Body-Expertise NutriBronze, mleczko nawilżające, efekt stopniowej opalenizny, karnacja normalna i jasna, zostało ok. 70-75% z 200 ml (tubka nie jest napełniana do końca, balsamu jest do złotej kreski na opakowaniu), data ważności: 04.2010

L'oreal Dermo-Expertise Demaq'expert, Żel-krem musujący Intensywny demakijaż, preparat do demakijażu twarzy, ust i oczu, zostało ok. 75% z 150 ml, data ważności: 04.2010

La Roche Posay Lipikar Syndet, Żel-krem do mycia twarzy i ciała przeciw podrażnieniom, została 1/3 z 200 ml, data ważności: 12.2008

Oriflame Sun Spray spf 15, mleczko do opalania w sprayu, ubytek max. 1/5 z 150 ml, data ważności: 04.2010

Schwarzkopf Got2be Megalomania, pianka nadająca objętość włosom, praktycznie nowa, użyta kilka razy, 250 ml

The Body Shop Lip Butter, masełko do ust o zapachu orzecha brazylijskiego, zostało ok. 60-70% z 10 ml

The Body Shop Vitamin E, mleczko do demakijażu i tonik 2 w 1, miniaturka 15 ml, nowa, nieużywana; pochodzi z zestawu podróżnego z witaminą E. z wymiany (oddaję, bo nie lubię mleczek)

Tołpa Huminea Strefa T Maska korygująca, przeznaczona do cery mieszanej, tłustej i trądzikowej maseczka oczyszczająca, zostało ponad 1/3 z 50 ml

Vichy Capital Soleil, krem do twarzy z filtrem spf 50+, ciężko powiedzieć, ile go jest, bo nierówno rozlewa się w tubce, powiedzmy, że zostało 3/4 z 50 ml; mam go z wymiany, dostałam prawie nowy, nie mam do niego kartonika

PAZNOKCIE:

Deborah Shine-TECH, lakier do paznokci, kolor nr 13 Tecnologia Brevetata, piękna, intensywna czerwień, ubytek w granicach 5% (nawet pewnie mniej) z 8,5 ml; lakier kupiony w wakacje, przechowywany w lodówce, świeży, płynny

Eveline Professional French Manicure, zestaw do francuskiego manicure zawierający biały lakier do końcówek, naturalny lakier do pokrycia płytki paznokcia, utwardzacz lakieru, paski do malowania końcówek, ubytek minimalny - zestaw był raz użyty do wykonania pełnego manicure, brakuje 10 pasków, 3 x 4,5 ml; zestaw jest nowy, lakiery świeże i płynne, oddaję, bo źle mi się maluje takimi malutkimi lakierami

Sally Hansen Advanced Hard as Nails, trwały lakier do paznokci z nylonem i retinolem, kolor to jasny, mleczny beż (nie wiem, jaki to nr/nazwa - po zakupie usunęłam naklejkę, na której było to napisane), ubytek 1/4 z 13 ml; lakier jest świeży i płynny, kupiony ok. pół roku temu, przechowywany w lodówce

KOLOROWKA:

ArtDeco, pojedyńczy cień do powiek, kolor nr 223 (jasnopomarańczowy, bez drobinek), ubytek ok. 10% z 0,8 g

Deborah Colour Copy, korektor pod oczy w tubce, kolor nr 1 Light Beige, najjaśniejszy z dostępnych, ciepły, lekko żółtawy beż, ubytek max. 20-30% z 9 ml

H&M, sypki cień do powiek w kolorze Party Silver, bardzo ładny i mocno mieniący, z drobinkami, użyty 2 razy, wieć w zasadzie nowy, pojemność 2 g

Inglot, sypki cień do powiek, nr 33 (ciemna, opalizująca śliwka), 2 g, 2 razy użyty; zdjęcia: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=199

IsaDora Triple Eye Shadow, kolor nr 08 Patina (kremowy/jasny brąz/khaki; perłowe), każdy odcień użyty kilka razy, a więc prawie nowe (zużycie nie jest widoczne)

IsaDora Eye Shadow Quartet, kolor nr 35 Pearls (biały/kremowy/szary/fiol etowawy grafit; mocno perłowe), zużycie ok. 30% (najbardziej zużyte: kremowy i szary); mam je z wymiany - oddam za coś, co naprawdę mi się spodoba, jestem do nich bardzo przywiązana

L'oreal Color Appeal, pojedynczy cień do powiek, pochodzi prawdopodobnie z jakiejś limitowanej kolekcji (ozdobne kwiatki na wieczku), kupiona na Allegro, od pewnego sprzedawcy, kolor nr 163 Gris Fume/Smoke - ciemny, intensywny grafit z delikatnymi drobinkami (malutkie, nie przypominają brokatu), śliczny i idealny do smoky eyes, ubytek niewidoczny (max. 5%)

L'oreal Color Appeal Platinum, pojedynczy cień do powiek, efekt metalicznego połysku, kolor to jasne srebro (nalepka z tyłu opakowania się starła, nie mogę odczytać nr/nazwy koloru) - najbardziej srebrny cień, jaki znam, ubytek 5-10% (faktura cienia wciąż dobrze widoczna, przytarta z jednej strony); data ważności 03.2008

Nivea Beaute, cień do powiek nr 98 Cassis (fiolet), prawie nowy, kilka razy użyty

Nivea Beaute Lumillusion, rozświetlający podkład do twarzy, kolor nr 93 Beige Reflets, zostało ok 55-60% z 30 ml

Sephora Highlighting Compact Powder, słynny puder rozświetlający z gwiazdkami, kolor Ivory, ubytek minimalny (na środku pudru starte gwiazdki), 11 g, puder nowy, świeży, kupiony miesiąc temu w Sephorze

AKCESORIA:

ArtDeco, mała kasetka magnetyczna na 2 cienie, nowa, nieużywana z motywem z najnowszej kolekcji

Sephora, pędzelek do korektora nr 6; używany kilka razy, dokładnie uprany

--------------
WYMIENIONE:
Bourjois Blush, kultowy róż do policzków, w ślicznym i popularnym na Wizażu odcieniu nr 95 Rose de Jaspe, ubytek ledwo widoczny, max. 10%, róż na ułamany zawias i zepsute zamknięcie, poza tym wszystko z nim w porządku (oddaję tylko dlatego, ponieważ niezamykający sie róż jest dla mnie niefunkcjonalny) -> słonik
Zestaw kosmetyków -> słonik
Max Factor 2000 Calorie Curved Brush, tusz do rzęs w kolorze czarnym, zostało pewnie trochę mniej niż pół opakowania, tusz jest jeszcze dość mokry, w sam raz na wypróbowanie, dorzucę do wymiany -> agziem
We-Ma, pędzel do różu, zaokrąglony; użyty 2 razy, wyprany; mam go z wymiany, dostałam nowiutki -> agziem
Sephora Colorful Mono, cień do powiek, kolor chrome nr 05, jasny fiolet opalizujący na złoto, ubytek 5-10% (małe wgłębienie) -> agziem
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00233.JPG
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  66,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00235.JPG
Wyświetleń: 38
Rozmiar:  62,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00237.JPG
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  81,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00239.JPG
Wyświetleń: 39
Rozmiar:  77,4 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Czas edycji: 2008-01-12 o 15:41
Stary 2008-01-07, 14:59   #3
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Vichy, LRP, Sephora, Dior, L'oreal, The Body Shop, Deborah i wiele innych.

Zestaw kosmetyków do wzięcia tylko i wyłącznie w całości, w sam raz do przetestowania tych wszystkich kosmetyków:

Bourjois Doctor Glamour, szminka, kolor nr 17 Rose requinque, zostało ok. 60% z 3 g
Bourjois Rouge A Levres Puor La Vie, szminka, kolor nr 12 Touracine pour heroines (klasyczna ciepła czerwień), kilka razy uzyta
Rimmel Lasting Finish, szminka, kolor nr 091 Coral in Gold, pomarańczowa ze złotym połyskiem, zostało ok. 50%
L'oreal Color Riche Star Secrets, szminka, kolor nr 714 Blush Scarlett, jasny brzoskwiniowy róż sygnowany przez Scarlett Johanson, została resztka (niecały 1 cm) na wypróbowanie
Inglot, truskawkowy błyszczyk do ust w pudełeczku, ubytek 20%, data ważności: 07.2009
Bourjois Vernis Anti-Choc, lakier do paznokci, kolor nr 72 Violet Seduction (bardzo ciemny fiolet bez drobinek), ubytek ok. 1/5 z 12 ml, płynny, nie zgęstniał
Sally Hansen Nail Prisms, tęczowy lakier do paznokci, kolor nr 21 Scarlet Ruby, ubytek ok. 1 cm z 8,8 ml, data ważności: 07.2007, ale jest płynny, nie wytrąca się, nie zgęstniał, jest trwały; z wymiany
Nivea Beaute Flex & Strong with Bamboo, lakier do paznokci, kolor nr 38 Mystic Purple, ubytek ok. 1/4 z 10 ml, płynny
Maybelline Colorama, biały lakier do french manicure, pochodzi z zestawu, kupiony dość dawno, niedostępny w regularnej sprzedaży, ubytek ok. 40%, data ważności: 03.2007, ale wciąż jest płynny
Oriflame Lip Balm with beeswax, balsam do ust z zeszłorocznej serii bożonarodzeniowej, przypomina kremik uniwersalny Oriflame, zostało ok. 95% z 10 ml, data ważności: 07.2009
Pantene Pro-V Intensywna Regeneracja, ekspresowa maseczka odnawiająca - potrójna ilość aminokwasów, dla włosów zmęczonych i zniszczonych, zostało ok. 50% z 150 ml, data ważności: 10.2009
Avene krem spf 50+, jest to starsza wersja (nie ta z 2007r.), zostało 1/3 z 50 ml, data ważności: 01.2009
IsaDora, pędzel do pudru ze sztucznego włosia, używany, wyprany, na krótkiej rączce, nie najlepsza kondycja włosia
Bezimienny mały pędzelek, używany, wyprany, sztuczne włosie, nie najlepsza kondycja włosia
Max Factor Creme Puff, kolor nr 5 Translucent, zostało go niewiele, 20-30% z 21 g
H&M Shimmer Powder Pearls, rozświetlająco-brązujący puder w kulkach, są bardzo miękkie, dają ładny i wyraźny efekt, zostało ich ok. 75%; wyjściowa pojemność 17,5 g

Zdaję sobie sprawę, że kosmetyki z zestawu nie przedstawiają sobą wielkiej wartości, że kilka z nich jest przeterminowanych, a innych nie za wiele. Chętnie oddam to za drobiazg: chętnie krem do rąk albo stóp, balsam do ciała, płyn do kąpieli.

Zestaw jest tu na zdjęciu (bez Creme Puff):
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5782857
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Czas edycji: 2008-01-09 o 09:35
Stary 2008-01-07, 16:16   #4
sweetmadijka
BAN stały

Przekupka: 4 pkt / 83% pozyt.
GG do sweetmadijka
Dot.: Vichy, LRP, Sephora, Dior, L'oreal, The Body Shop, Deborah i wiele innych.

cos u mnie?mam puder rozswettlajacy No7
sweetmadijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 16:23   #5
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za
Bourjois Blush, kultowy róż do policzków, w ślicznym i popularnym na Wizażu odcieniu nr 95 Rose de Jaspe

i/lub

zestaw kosmetyków?
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 16:30   #6
Miśka84
BAN stały

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

Coś Za Korektor Deborah?
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 16:43   #7
efelka
Rozeznanie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
GG do efelka

hej.
interesuje mnie We-Ma, pędzel do różu, zaokrąglony; użyty 2 razy, wyprany; mam go z wymiany, dostałam nowiutki

moge zaproponowac cienie Golden Rose poczwórne:złoto, brąz, bakłażan i róż, cienie sypkie Carlo Di Roma 4 butelczki
cien Chanel - ombre essentielle - 42 berry - tester
Miniature Insolence - w pudelku, elegancka buteleczka

moge zrobic fotki gdybys byla chetna na wymiane.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 16:56   #8
bejbi19
BAN stały

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
GG do bejbi19

Mam dwie pianki dodajace objetosci Garniera i professional line ) interesuja cie moze?
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 17:33   #9
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez sweetmadijka Pokaż wiadomość
cos u mnie?mam puder rozswettlajacy No7
Niestety nic nie znalazłam.

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość
Coś u mnie za
Bourjois Blush, kultowy róż do policzków, w ślicznym i popularnym na Wizażu odcieniu nr 95 Rose de Jaspe

i/lub

zestaw kosmetyków?
Podobają mi się miniaturki micela Vichy i płyn do kąpieli Aquolina.

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Coś Za Korektor Deborah?
Podoba mi się puder YSL, ale taka wymiana w żaden sposób nie byłaby dla Ciebie opłacalna. Tak więc, niestety również nic.

Cytat:
Napisane przez efelka Pokaż wiadomość
hej.
interesuje mnie We-Ma, pędzel do różu, zaokrąglony; użyty 2 razy, wyprany; mam go z wymiany, dostałam nowiutki

moge zaproponowac cienie Golden Rose poczwórne:złoto, brąz, bakłażan i róż, cienie sypkie Carlo Di Roma 4 butelczki
cien Chanel - ombre essentielle - 42 berry - tester
Miniature Insolence - w pudelku, elegancka buteleczka

moge zrobic fotki gdybys byla chetna na wymiane.
Interesuje mnie miniatura Insolence, ale to chyba trochę za dużo za sam pędzel?

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Mam dwie pianki dodajace objetosci Garniera i professional line ) interesuja cie moze?
Interesuje mnie Garnier. Co byś chciała za niego?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-07, 17:39   #10
efelka
Rozeznanie

GG do efelka

Hm, a jeszcze napisz mi jaką długość ma ten pędzel?
a gdybym jeszcze byla zainteresowana L'oreal Dermo-Expertise Demaq'expert, Żel-krem musujący Intensywny demakijaż, preparat do demakijażu twarzy, ust i oczu, zostało ok. 75% z 150 ml, data ważności: 04.2010 - to dobrałabyś coś?

Stary 2008-01-07, 17:45   #11
iceflower
Przyjaciółka KWC

Pędzel ma długość 22 cm, włosie 3 cm.

Jaką pojemność ma ta miniatura i ile jej zostało? Rozumiem, że to oryginalne Guerlain Insolence?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 17:59   #12
efelka
Rozeznanie

GG do efelka

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Pędzel ma długość 22 cm, włosie 3 cm.

Jaką pojemność ma ta miniatura i ile jej zostało? Rozumiem, że to oryginalne Guerlain Insolence?

Kurczę, za długi ten pedzel.. tzn nie zmieści mi się do kosmetyczki Mam też tak długie pędzle i tylko używam 'stacjonarnie" Miniatura oczywiście że nowa - 5ml i oryginalna. Jesli mam podróbkę to informuje o tym )

Stary 2008-01-07, 18:21   #13
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin

L'oreal Body-Expertise NutriBronze
Sephora Highlighting Compact Powder

może znajdziesz coś u mnie?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 18:54   #14
miss natasha
Zadomowienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

hej
podobają mi się u Ciebie:

Cytat:
Deborah Shine-TECH, lakier do paznokci, kolor nr 13 Tecnologia Brevetata

Sally Hansen Advanced Hard as Nails, trwały lakier do paznokci z nylonem i retinolem, kolor to jasny, mleczny beż

Bourjois Blush, kultowy róż do policzków, w ślicznym i popularnym na Wizażu odcieniu nr 95 Rose de Jaspe,

Sephora Highlighting Compact Powder, słynny puder rozświetlający z gwiazdkami, kolor Ivory
+ pędzel do pudru IsaDora z zestawu, ale nie wiem czy chciałabyś go dorzucić osobno?
zajrzyj proszę do mnie

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 19:28   #15
słonik
Zakorzenienie

Cytat:

Podobają mi się miniaturki micela Vichy i płyn do kąpieli Aquolina.
Jaką ewentualną wymiankę byś zatem proponowała? Pozdrawiam!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 19:57   #16
1stLaDy
Wtajemniczenie

Przekupka: 24 pkt / 96% pozyt.

cos u mnie zaa zestaw?

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 20:15   #17
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez efelka Pokaż wiadomość
Kurczę, za długi ten pedzel.. tzn nie zmieści mi się do kosmetyczki Mam też tak długie pędzle i tylko używam 'stacjonarnie" Miniatura oczywiście że nowa - 5ml i oryginalna. Jesli mam podróbkę to informuje o tym )
Gdybyś się zdecydowała, albo chciała coś innego za miniaturkę, ja będę wciąż zainteresowana (przypomne sobie jeszcze w międzyczasie zapach).

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
L'oreal Body-Expertise NutriBronze
Sephora Highlighting Compact Powder

może znajdziesz coś u mnie?
Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
zajrzyj proszę do mnie
Niestety nic u żadnej z Was nie znalazłam.

Cytat:
Jaką ewentualną wymiankę byś zatem proponowała? Pozdrawiam!
Róż i zestaw za 3 miniaturki i żel. Mogłabym jeszcze od Ciebie chcieć 1 kulę musującą do kąpieli, bo ciekawa jestem takich wynalazków.

Cytat:
Napisane przez 1stLaDy Pokaż wiadomość
cos u mnie zaa zestaw?
Niestety, nic.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-07, 23:22   #18
annmarie
Wtajemniczenie

Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.
GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Klorane, dwufazowa odżywka do włosów farbowanych z wyciągiem z granata i filtrem UV, bez spłukiwania, zostało 60% z 100 ml; mam ją z wymiany, ale jakoś nie używam, bardzo ładnie pachnie i ułatwia rozczesywanie, daty nie jestem w stanie odszukać, ponieważ napisy na etykiecie są napisane cyrylicą

Bourjois Blush, kultowy róż do policzków, w ślicznym i popularnym na Wizażu odcieniu nr 95 Rose de Jaspe, ubytek ledwo widoczny, max. 10%, róż na ułamany zawias i zepsute zamknięcie, poza tym wszystko z nim w porządku (oddaję tylko dlatego, ponieważ niezamykający sie róż jest dla mnie niefunkcjonalny)

Nivea Beaute, cień do powiek nr 98 Cassis (fiolet), prawie nowy, kilka razy użyty

Sephora Colorful Mono, cień do powiek, kolor chrome nr 05, jasny fiolet opalizujący na złoto, ubytek 5-10% (małe wgłębienie)
Cytat:
Zestaw kosmetyków do wzięcia tylko i wyłącznie w całości, w sam raz do przetestowania tych wszystkich kosmetyków:
Iceflower - znalazłabyś coś u mnie za te rzeczy (lub za część)?
Chyba najbardziej zależałoby mi na cieniach...

Spoza wątku mogę jeszcze zaproponować:
- dwufazowy zmywacz do demakijażu YR (nowy)
- mleczko+tonik (w jednym) YR, z serii Pure Calmille
- krem do rąk YR z serii Arnica
- kuleczki Glazel (dwa odcienie różowych + dwa odcienie beż i brąz - mogę pomieszać)

Pozdrawiam
Stary 2008-01-08, 01:31   #19
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Róż i zestaw za 3 miniaturki i żel. Mogłabym jeszcze od Ciebie chcieć 1 kulę musującą do kąpieli, bo ciekawa jestem takich wynalazków.
Byłabym zainteresowana Dołożyłabym jedną kulę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 09:08   #20
iwoona
Wtajemniczenie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

interesuja mnie:
ArtDeco, pojedyńczy cień do powiek, kolor nr 223 (jasnopomarańczowy, bez drobinek), ubytek ok. 10% z 0,8 g
Bourjois Blush, kultowy róż do policzków, w ślicznym i popularnym na Wizażu odcieniu nr 95 Rose de Jaspe, ubytek ledwo widoczny, max. 10%, róż na ułamany zawias i zepsute zamknięcie, poza tym wszystko z nim w porządku (oddaję tylko dlatego, ponieważ niezamykający sie róż jest dla mnie niefunkcjonalny)

Spełnić marzenia . . .

iwoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-08, 10:12   #21
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Iceflower - znalazłabyś coś u mnie za te rzeczy (lub za część)?
Chyba najbardziej zależałoby mi na cieniach...
Interesuje mnie tylko krem do rąk YR z arniką, ale to byłoby zdecydowanie za mało do wymiany (chyba że za zestaw, ale on prawdopodobnie poleci już do Słonika).

Cytat:
Byłabym zainteresowana Dołożyłabym jedną kulę
W takim razie czekam na PW z adresem.

Cytat:
Napisane przez iwoona Pokaż wiadomość
interesuja mnie:
Niestety, nic nie znalazłam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-09, 12:47   #22
agziem
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
Wink Dot.: Vichy, LRP, Sephora, Dior, L'oreal, The Body Shop, Deborah i wiele innych.

Witam!
Może coś u mnie z róż borjois
i pędzel do rózu

J.Twardowski

Takie moje szydełkowanie...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...zyde%B3kowanie
agziem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-09, 17:37   #23
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez agziem Pokaż wiadomość
Witam!
Może coś u mnie z róż borjois
i pędzel do rózu
Podoba mi się u Ciebie miniatura Shalimar, ale niestety różu juz nie mam, a wątpię, żebyś chciała wymienić sam pędzel na miniaturę zapachu? Może coś jeszcze Ci się u mnie podoba?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-09, 23:06   #24
agziem
Raczkowanie

Cytat:
Podoba mi się u Ciebie miniatura Shalimar, ale niestety różu juz nie mam, a wątpię, żebyś chciała wymienić sam pędzel na miniaturę zapachu? Może coś jeszcze Ci się u mnie podoba?
Popatrzyłam, popatrzyłam i podoba mi się

We-Ma, pędzel do różu, zaokrąglony; użyty 2 razy, wyprany; mam go z wymiany, dostałam nowiutki

L'oreal Dermo-Expertise Demaq'expert, Żel-krem musujący Intensywny demakijaż, preparat do demakijażu twarzy, ust i oczu, zostało ok. 75% z 150 ml, data ważności: 04.2010

Deborah Colour Copy
, korektor pod oczy w tubce, kolor nr 1 Light Beige, najjaśniejszy z dostępnych, ciepły, lekko żółtawy beż, ubytek max. 20-30% z 9 ml

H&M, sypki cień do powiek w kolorze Party Silver, bardzo ładny i mocno mieniący, z drobinkami, użyty 2 razy, wieć w zasadzie nowy, pojemność 2 g
Max Factor 2000 Calorie Curved Brush, tusz do rzęs w kolorze czarnym, zostało pewnie trochę mniej niż pół opakowania, tusz jest jeszcze dość mokry, w sam raz na wypróbowanie, dorzucę do wymiany

Sephora Colorful Mono, cień do powiek, kolor chrome nr 05, jasny fiolet opalizujący na złoto, ubytek 5-10% (małe wgłębienie)

Trochę dużo tego wybrałam...
Może u mnie jeszcze coś podpatrzysz?

Bo tusz traktuję jako dorzutkę nie wiem czy słusznie...

Albo będę rezygnować
np. z L'oreala i z korektora

J.Twardowski

Stary 2008-01-11, 13:30   #25
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przepraszam za zwłokę. Za miniaturę mogę oddać pędzel + coś jeszcze + tusz, tak więc jeżeli jesteś zainteresowana, to wybierz, co najbardziej Ci odpowiada z tych wszystkich rzeczy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-11, 20:25   #26
agziem
Raczkowanie

Ok to niech bedzie pędzelek i tusz, i jesli to nie problem to proszę o zdjęcie cieni, bo na jeden z nich się zdecyduję, czy ten H&M to kolor srebny?? a jesli jest problem ze zdjęciami to wybieram
Poproszę o adres na priva.

J.Twardowski

Stary 2008-01-11, 21:15   #27
iceflower
Przyjaciółka KWC

Zrobiłam zdjęcie, dodałam jeszcze L'oreal Platinum, bo on jest całkiem srebrny, więc możesz porównać kolor H&M i jego. Czekam, co wybierzesz.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00232.JPG
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  103,6 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-11, 21:42   #28
agziem
Raczkowanie

Cytat:
Zrobiłam zdjęcie, dodałam jeszcze L'oreal Platinum, bo on jest całkiem srebrny, więc możesz porównać kolor H&M i jego. Czekam, co wybierzesz.
Wszystkie sa fajne
Ale wybieram

Chyba ze mogę Ci kupić nowy jakiś kosmetyk np. piankę i dokonać wiekszej wymianki

a jak nie to zostaje pedzel, cien i tusz za miniature
ok?

J.Twardowski

Stary 2008-01-11, 21:51   #29
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez agziem Pokaż wiadomość
Wszystkie sa fajne
Ale wybieram

Chyba ze mogę Ci kupić nowy jakiś kosmetyk np. piankę i dokonać wiekszej wymianki

a jak nie to zostaje pedzel, cien i tusz za miniature
ok?
Nie musisz, specjalnie kupować dla mnie pianki, chyba że bardzo chcesz ten cień H&M, jeżeli nie, to pędzel, cień Sephora i tusz polecą do Ciebie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-11, 22:12   #30
agziem
Raczkowanie

Cytat:
Nie musisz, specjalnie kupować dla mnie pianki, chyba że bardzo chcesz ten cień H&M, jeżeli nie, to pędzel, cień Sephora i tusz polecą do Ciebie.
No chcę, ale przeżyję bez

to zostaje tak jak było czyli 3 rzeczy, a jak się uda namówić Cię jeszcze na cień H&M to będzie super, wątpię byś jeszcze u mnie coś Ciebie interesującego znalazła...

J.Twardowski

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości