| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-04-16, 14:22 | #1 | 
| Zadomowienie | Odchudzona Jennefer Love Hewitt Jednak można- jak się chce to można zrzucić paręnaście kilogramów  Przykład- Jennefer Love Hewit: Przed i jeszcze jedna fotka i PO Schudnięciu Nasuwa się tylko jedno pytanie- ile w tych zdjęciach po schudnięciu jest Photoshopa   
				__________________ Moje życie   ->http://www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ http://www.v10.pl Narodowa strona Polaków-> http://www.narzekalnia.pl | 
|     |   | 
|  2009-04-16, 15:19 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Dot.: Odchudzona Jennefer Love Hewitt

Cytat: 
 Pamiętam jak Catherine Zeta-Jones miesiąc po urodzeniu dziecka powróciła do swojej dawnej figury a przecież podczas w ciąży wyglądała jak wieloryb   | |
|     |   | 
|  2009-04-16, 15:29 | #3 | 
| Rozeznanie | 

To że użyto Photoshopa to nie ma żadnej wątpliwości, choć wydaje mi się, że użyto go przy fotkach zarówno jak i "przed" tak i "po"   :P

__________________ 'Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni.' Carlos Ruiz Zafón "Cień wiatru" | 
|     |   | 
|  2009-04-16, 15:53 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-04-16, 16:14 | #5 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 Photoshopa pewnie co nieco na tych fotkach jest, to fakt. Cytat: 
  Co nie zmienia faktu, ze niewiadomo jak do takiej figury wrocila. 
				__________________ Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. | ||
|     |   | 
|  2009-04-16, 16:43 | #6 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Widziałam lepsze metamorfozy na naszej fitnessowej galerii   (moim zdaniem "przed" nie wyglądała tez jakos tragicznie, mimo cięższej o kilka kilogramów wagi zachowała kobiece kształty, piekną talie, zero brzucha) | 
|     |   | 
|  2009-04-16, 16:50 | #7 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

te zdjecie pierwsze juz gdzies widzialam. to nie jest ps. nie wiem czemu niektorych dziwi jak ktos slawny zgrubnie lub ma cellulit i jest wielkie zwalanie na programy      az takiej drastycznej roznicy nie ma, spodziewalam sie czegos bardziej spektakularnego. zdjecia z sesji napewno podrasowane w ps. ale wiecie, zagraniczne gwiazdy maja osobistych trenerow, dopasowane diety, i chemiczne wspomagacze wiec co sie dziwic   
				__________________ do twardego stąpania po ziemi nie nadają się buty z miekką podeszwą. .. . ... | 
|     |   | 
|  2009-04-16, 16:56 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Dokladnie tak jak Deborah100 napisala, oni maja tyle pieniedzy ze moga sobie pozwolic na najdrozszych trenerow i na najlepsze odzywki, robia sobie miesiac wolnego i wracaja do formy... ale nie wiem czy takie nagle chudniecie jest zdrowe.. ja bym wolala nie probowac : P

| 
|     |   | 
|  2009-04-16, 16:57 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

swoją drogą ma dziewczyna fajną urodę taka mała głowa i długa szyja ...   
				__________________ Małgoszova Entertainment presents:  overcoming imperfectionsEpisode I: Killing the ogre  Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć | 
|     |   | 
|  2009-04-16, 18:00 | #10 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Nic nie widzę na tych zdjęciach sesyjnych. Pomijając prosty fakt, że ona jest hollywoodzką aktorką, z Olimpu  jeśli nie trzymasz buzi na kluczyk widząc ciasteczka, wypadasz. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2009-04-16, 18:14 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

GMozna miec dietetyka, trenera i wygladac jak wieloryb.. rozchodzi sie glownie o samokontrole i zaangazowanie w cwiczeniach

__________________ "Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug | 
|     |   | 
|  2009-04-16, 22:23 | #12 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cytat: 
 meczy mnie moda chudzinek i anorektyczek | |
|     |   | 
|  2009-04-19, 13:48 | #13 | 
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Właściwie na tych zdjęciach "po" to w ogóle nie widać jej figury, tak ją upozowali. A że można schudnąć to jasne, w końcu nawet na wizażowym forum albo na vitalii można zobaczyć takie przemiany   | 
|     |   | 
|  2009-04-19, 14:31 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

A mnie wcale nie odstrasza Jej wygląd przed odchudzaniem, po prostu miała więcej krągłości   Nie wiem, co przeraża w takiej sylwetce? Trzeba być szkieletorem, żeby seksy wyglądać   
				__________________ 10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 | 
|     |   | 
|  2009-04-19, 15:18 | #15 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Ehhh ta Jennifer...   Mój TŻ ma do niej przeogromną słabość.  Chyba przez to trochę jej nie lubię...  Ale schudła rzeczywiście ładnie. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-04-19, 15:27 | #16 | |
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
   Zresztą mnie też jej zdjęcia nie przerażają, ot przytyła i odłożyło jej się akurat na pupie  Ale za to jest na tym zdjęciu roześmiana i nie wygląda jakby się wstydziła na plażę iść, jak to czasem dziewczyny się wstydzą pójść na plażę czy basen. | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.