|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Amor Amor za Lacoste
nieaktualne!!
Witam ![]() Mam Amor Amor Cacharel ok. 50-60 ml ze 100ml. Już nie mogę ich zmęczyć i chętnie oddam za Lacoste Pour Femme o podobnej pojemności.
Edytowane przez jn007 Czas edycji: 2008-03-02 o 00:17 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Amor Amor za Lacoste
Hej,
Nie mam Lacoste, ale może spodoba Ci się coś w moim małym wątku
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ło mamo!
ile ty masz rzeczy fajne ![]() chciałabym zapytać o tą torebkę nr 2 jaki to kolor, wymiary i stan oraz torebkę nr 4 coś jakby czarna, lakierowana węzowa skórka pytania jw. |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
tej 2 nie mam
podaje wymiary wezowej: szerokosc=25 wysokosc=14 grubosc=9 cm wysokosc z raczka=45 cm mam jeszcze takie torebki poza watkiem: fotka 1- w/w wezowa fotka 2 -z czaszka fotka 3- brazowa z bambusa Rosetti fotka 4- Azure skorzana
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ta z bambusa jest urocza
jak ona sie spisuje w czasie deszczu? nie przemaka? jaki jest jej stan? jakie ma wymiary? za lacoste mogę też oddać Lanvin Eclat d'Arpege- ok 65-70 ml ze 100 ml |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
z zewnatrz stan bardzo dobry w srodku lekko przybrudzona koło zamka no i na wiekszej kieszonce z przodu od srodka jest ryska na materiale
a co do deszczu to jakos nie zauwazyłam wiec na 100% nie powiem, ale ta "siateczka" jest na materiale podaje wymiary: szerokosc na dole=30cm wysokosc=20 grubosc=8 wysokosc z raczka=34 w srodku ma kieszonke po srodku i z boku, z tyłu tez ma kieszonke
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
sure
może być jutro??? bo dzisiaj nie dam rady, ale jutro wieczorem pstryknę i wstawię, przepraszam, proszę o cierpliwość, właśnie usypiam dziecko, mam do zrobienia rogaliki drożdżowe, a jutro rano pracuję, a potem na szkolenie- załamka bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam lacoste... ale amor amor bardzo chętnie przygarnę
Może coś u mnie wyszperasz?
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Basiulku- miałaś 212 Sexy, ale już poszlo
nic więcej nie znalazłam, przykro mi. |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
moze u mnie cosik?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

i chętnie oddam za Lacoste Pour Femme o podobnej pojemności.

ile ty masz rzeczy