|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ***Poszukiwany - Versace Cristal Noir, Filtry apteczne, puder supki lub w kamieniu***
I znalazlam
![]() ![]() Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-01-24 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Poszukiwany - Versace Cristal Noir, Filtry apteczne, puder supki lub w kamie
Witaj...
puder rozswietlajacy z polskiej naklejki( z orginalnej nazwytransulecent face power-compact finale) dr. hauschka, dla mnie dobry matujacy puderek niesty za jasny dla mnie. ---JEST WOLNY z tym , że nic specjalnie nie zainteresowalo w twoim wątku---- może masz coś z pielęgnacji poza wątkiem na zbyciu???? pozdarwiam anna
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Poszukiwany - Versace Cristal Noir, Filtry apteczne, puder supki lub w kamie
Cytat:
bardziej z pielegnacji do ciala mam np. krem do biustu pullany, balsam (krem) z firmy Bath&Body works o zapachu cherry blossom... mialabym troche probek np. filtry biodermy 3 tubki po 5ml, troche LRP redermic i inne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
kiedys go testowalam i niestety mnie uczulil...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hmmmm.. to może na spkojnie, zrób zestawienie co możesz ew.oddac za puderek.
albo ew. może masz na zbyciu cos z ciszkowego?? ( spodnie, spodnca czy torebka) pozdarwiam anna
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki jest ubytek tego pudru?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bylabym zainteresowana
![]() a czego szukasz w zamian?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
z zapachow tylko to co w watku... nie wiem czy Twojej mamie jakis przypad by do gustu??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w rachubę wchodziłyby Magnetism oraz Attraction; obdydwa te zapachy moja Mama lubi ![]() W przypadku Attraction .. hmm ... jest go 50 ml ... więc jeśli kupowałaś w "regularnej cenie", to wymiana na puder (który kosztowała 158 zł i ma pewne zużycie) może nie być dla Ciebie opłacalna ![]() W przypadku Magnetismu zastrzegasz, że szukasz czegoś wyjątkowego na wymianę, a nie wiem czy puder Diora'a spełnia to kryterium ![]() Napisz proszę, jakie warunki wymiany byłyby dla Ciebie do rozważenia Ja poza wątkiem nie mam juz niestety zbyt wiele do zaoferowania ![]() Mam miniaturki jakieś pielęgnacji aptecznej .... na pewno Avene Cold Cream w zaspawanych tubkach, coś z linii Toleriane LRP (kremy, mleczko) Poza tym miniaturki pielęgnacji Shiseido Skincare (nawilżacz na noc, pianka) Poza tym mam jeszcze miniaturkę Miracle Lancome, z atomizerkiem, pojemność 7 lub 7,5 ml (nie pamiętam dokładnie) Mogłabym też rozważyć oddanie 5-mililitrowego słoiczka kremu pod oczy Clinique Repairwear oraz nowej pomadki EL w neutralnym beżoworóżowym kolorze. I to by chyba było na tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o escade to pomysle - bo moze bylabym sklonna oddac ja za puderek (najpierw jednak musze przetestowac kolor bo mam pewne obawy ze moglby byc za ciemny) Jak wyglada na twarzy - nie jest ciezki ? Niedlugo wyjezdzam na wakaje i chcialabym miec ze soba tylko jeden kosmetyk (zamiast podkladow,pudrow sypkich itp) ktory by zmatowil skore ale jednoczenie nei byl widoczny ![]() U Ciebie w watku zainteresowala mnei tez ta Maska" do wlosow R.Furterer |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Ziaja - maslo do ciala 2/3 zawartosci - Bath&body works - Body cream - krem do ciala o zapachu cherry blossow 2/3 z 228G - 1/3 podkladu Unifiance LRP kolor 22 - mam 4 tubki kremu Bioderma spf 50 po 5ml z pielegnacji do twarzy (pelnowymiarowej) to nie znajdze za wiele. Mam mnostwo probek - nuxe, LRP. - Granatowa kredka do oczu lancome (zostala polowa bo polamalam ja zaraz po kupieniu- ale byla zabojczo dluga) - 1/2 kremu pod oczy nivea visage. - krem pod oczy biodermy Sensibio - 5ml w tubce - mam polowe kremu Ducray, A-Derma, Epitheliale A.H, Creme Reparatrice (tu data waznosci niestety do 01.2008 ale byl przechowywany w prawidlowych warunkach) Jesli chodzi o ciuszki to moglabym poszperac - tylko powiedz jaki nosisz rozmiar. - Mam np. prawie nowa spodniczke NEXT rozmiar 10 - granatowa z lnu w lekki trapez do kolanek. - Mam lniane spodnie bezowe w rozmiarze 38 (u dolu na nogawkach maja hmm jakby to nazwac - takie aplikacje) - Torebka czarna vero mody - tu musialabym zrobic zdjecie bo ciezko mi ja opisac ![]() Mialabym tez nowy staniczek intimissimi rozmiar 75B (TG3) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Napiszę jedynie, że na francuskim odpowiedniku naszego KWC to jeden z najlepiej ocenionych pudrów prasowanych http://www.beaute-test.com/poudre_co...stian_dior.php Testując go zwróc uwagę, aby na pewno testować puder, a nie pudrowy podkład. Te dwa produkty ze względu na podbieństwo nazw bywają mylone nawet przez kosultantki. Jeśli chodzi o Magnetism, to (gdybyś rozważała jego oddanie) prosiłabym o wklejenie fotki z aktualnym zuzyciem oraz podanie kodu z naklejki na spodzie flakonika (czy zapach ma kartonik?). Gdybyś była zainteresowana maską RF, to może dałabyś się namówić na wymianę pudru i maski na Attraction ? ![]() Maska kosztowała 150 zł (ma nawet naklejkę z cena na kartoniku) ![]() Gdybyś rozważała taki wariant to prosiłabym od razu o podanie kodu Attraction, powinien być wytłoczony na spodzie kartonika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o puder to w sumie musze tylko kolor przetestowac bo jak najbardziej przekonuja mnie opinie na jego temat ![]() Wszystkie kody podam wieczorkiem jak wroce do domku. Dodam tez zdjecie escady ze zuzyciem - staralam sie je zrobic w poziomie ale nei wiem czy bedzie dobrze widac...Do escady nie mam kartonika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witaj-- postaram sie potem wklić dokladnie zdjecie pudru, uzywany był max, kilkanaście razy ( pod kątem widac jeszcze napis na powierzchni).
jak możesz to wrzuć fotke spodniczki (10 powinna być ok) zresztą napisz ile ma w pasie i biodrach i torby. ( staniczek to nie-- nosze miseczkę D) pozdarwiam anna
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale na francuskim "odpowiedniku KWC", do którego link podałam Ci w związku z pudrem, możesz rzucic okiem również na maskę: ma również doskonałe recenzje ![]() A zatem czekam na dalsze wieści i ewentualne konkretne propozycje warunków wymiany ![]() W przypadku Magnetism prosiłabym o info na temat stanu flakonika, atomizera, itp oraz o info kiedy mniej więcej zapach został otwarty i gdzie został zakupiony. Przepraszam za dociekliwość, ale wolę wyjasniać na takie szczególy na etapie negocjacji niż narazać siebie i swoja Kontrahentkę na powstanie jakichś niesympatycznych sytuacji juz po sfinalizowaniu wymiany ![]() Prosze o zrozumienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o flakonik to jest w idealnym stanie - ostatnio pociagnelam za mocno i teraz korek jakos ciezko sie zamyka. Escade zamienilam z kolezanka (jej sie juz znudzila a ja szalenczo poszukiwalam - niestety jak juz ja zaczelam na sobie nosic to jakos sie nie polubilysmy) ona z tego co wiem zakupila ja na lotnisku. Co do maski to wydaje mi sie ze mialam kiedys probke - musze poszperac w domku i zobacze czy to ta wlasnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłoby fanatystycznie, gdyby przypadły Ci do gustu i maska i puder, poniewaz ja osobiście skłaniałabym się ku wymianie na Attraction (rozumiem, że ten zapach nabyłaś osobiście) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dam znac jak przetestuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
Załącznik 1278933
Załącznik 1278934 wkleilam zdjęcia --- ale są beznadzijene( moj apart jest na feriach z dziećmi a tym "cudem techniki" Tż to nie potrafię zrobić dobrych zdjęć --- niestety ![]() pozdarwiam anna
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-05-05 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
attraction niestety wymienie na poszukiwane przeze mnie crystal noir...ale escada nadal aktualna
i tak - zdjecia ponizej, kod E3583 Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-01-22 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymiary spodniczki zaznaczylam na zdjeciu. Troche blado wyszla ale oryginalnie jest granatowa, mialam ja na sobie ze 2 razy i raz pralam. Torebka kupiona w te wakacje, kilka razy nosilam.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Moze ktos ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
![]()
witaj.....
Puderek Dr.Hauschka polecial do ciebie za zestawik kosmetyków. pozdarwiam anna Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej... zdjęcie...
Załącznik 1321032
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-05-05 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.