![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maaddzziiaa zaprasza na wymianki. Różności.
Witam serdecznie.
![]() Chętnie wymienię ciuszki, znajdujące się w moim wątku ![]() Uwaga !! W postach 22,23 i 24 znajdują się ciuchy mojej koleżanki na wymianę. Jeśli do rzeczy, która Was interesuje nie ma wymiarów, piszcie- podam je ![]() Koleżanka poszukuje ciuszków w małych rozmiarkach (XS / S) Czego szukam ? Noszę ciuchy w rozmiarach M/L więc ciuszki w takich rozm. proszę mi proponować ![]() Szukam ciekawych ciuszków, a także butów(rozm 40) Lubię styl retro ![]() Jeśli chodzi o kosmetyki, to interesują mnie cienie ze średniej/ wyższej półki (chętnie inglot) Pilnie poszukuję : - WAX'a dla blondynek (nie musi być cały) - czarnego eye-liner'a (z w miarę dobrej firmy) - czerwonych cieni do oczu (tylko nie bazarkowe) - dużej torby (A4) najlepiej kolorowej, w kwiaty ![]() DOKŁADKA W POŚCIE NR 20 !! Dokładka !! 1. Śliczna, nowa torebka kupiona za granicą. Jest bardzo solidnie wykonana. W rzeczywistości wygląda lepiej ![]() 2. Świetna koszulowa bluzeczka rozm. ok M Jest koloru różowego(?) w kratkę. Stan bdb. Mam ją z wymianki, okazała się za mała ![]() ![]() ![]() Za coś fajnego. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-04-05 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maaddzziiaa zaprasza na wymianki. Różności.
DOKŁADKA KOSMETYKÓW W POŚCIE 21
![]() Kosmetyki 1. Balsamik do ciała (LIPIKAR) z LA ROCHE POSAY. Nowy, jest go 15 ml 2. Resztka świeżych perfum firmy BINGO - Nie ma !! 3. Tusz do rzęs AVON (zostało chyba ok 50/60%- ciężko to ocenić) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-04-01 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki cd.
1. Szminka CLARINS (zostało tyle, ile widać) - NIE MA !! 2. Dwie szminki- pierwsza z firmy AVON - color trend druga- z BIOTHERM - szminek zostało tyle, ile widać. 3. Szminki od góry ![]() 4. Bezbarwna pomadka ochronna CANTARE 5. Próbeczki ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-15 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bluzki
1. Bokserka ATMOSPHERE, kolor khaki (ciemniejszy), z siateczką. Rozm ok M. Nie oddam łatwo ![]() 2. Czerwona, ładna bluzeczka. Rozm oceniam na M/L stan db ( miała 2 plameczki nie do sprania, to doszyłam w te miejsca po cekince) 3. Różowa bluzka, rozmiar uniwersalny. Opada na ramionka ![]() Stan db (troszeńkę zmechacona) 4. Czarna, ładna bluzeczka/ tunika(?) na skos ![]() ![]() 5. Zielona (?) a może turkusowa :P bluzeczka z koralikami przy dekolcie. Taka jakby gnieciona. Rozmiarek to L ( na metce XL) Można przewiązać paskiem w talii i będzie też super ![]() 6. Różowa, krótka bluzka, wiązana na szyję. Rozm S/M Stan bdb Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-02 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluzki cd
1. Czarna bluzeczka do spania, ze śliskiego materiału. Rozm M 2.Męska bluzka. Żółto- zielona (żywe kolory) Taka piłkarska ![]() Stan -bdb (pozaciągana w 2 miejscach bodajże, ale nie widać prawie ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-02 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bluza, sweterek
1. Czerwona bluza TOP SECRET z łososiowymi(?) wstawkami. Bardzo ładna. Wymiary na zdjęciu. Stan: db (jakby się uczepić, jest troszkę sprana, widać, że nie jest nowa;] ) 2. Nowy sweterek TERRANOVA Rozmiar S, kolor taki jakby.. kawa z mleczkiem.. Trudno ocenić ![]() Jest wart 89 zł ! Oddam za coś fajnego ![]() ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-13 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Spodnie
1. Szare spodnie, stan: -bdb Zamieszczam wymiary i zdjęcie od tyłu. 2. spodnie MISS SIXTY Bardzo ciekawe. Ich oryginalność polega na tym, że mają po bokach, przy tyłku ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-02 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Spodnie
1.Szare spodnie NEW LOOK. Fajne ![]() Stan db (nogawki troszkę przetarte) Zamieszczam wymiary i zdjęcie od tyłu. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-02 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Majtochy
![]() ![]() ![]() Wszystkie nowe, tylko przeleżały w szafie !! 1. Białe , rozm S/M 2. Białe stringi , z metką. rozm 40 3. Jasno różowe , marszczone, z brokatowymi paskami - śliczne ![]() rozm M - nie ma !!! 4. Turkusowe(?) stringi, jaki widać są wysokie. rozm M - nie ma !! 5. Zielone H&M ! rozm. 40, całe prześwitujące ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-04-03 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Biustonosze
1. Biały rozm B75 stan bdb (o ile pamiętam, miałam go może 2 razy na sobie) Nie ma !!!!!!!! 2. Czarny rozm większe A 75 Śliczny jest ![]() Stan -bdb 3. Czerwony TRIUMPH !! rozm B75 Nieusztywniany, koronkowy, śliczny !! 4. Niebieski rozm A/B75 usztywniany. Nigdy nie używany. Na jednej miseczce ma śliczne serduszko z cyrkonii ![]() ![]() 5. Różowy rozm B80 nie mam do niego ramiączek ! Stan -db oddam za drobiazg Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-21 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dodatki
Oddam te rzeczy za niewiele. 1. Ładne, brązowe, skórzane rękawiczki. Są zdecydowanie na szczupłą rękę. Ich stan oceniam na dostateczny, z powodu przetarć. Nie będę za nie wybredna, mogę oddać za drobiazg ![]() 2. Paski do spodni : Kolorowego nie ma !!! ** niebiesko- biały stan -db (przybrudzony troszkę) 3. 3 torebki Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-04-03 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Brązowe stringi rozm M
Czarny pasek z muszelkami i niebieskimi kamyczkami, nigdy nie noszony (na zawiązywanie) ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-16 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
1. Kolorowa bluzka, na gumeczce, rozm uniwersalny 2. Klapki PUMA rozm 40 raz założone - nie ma !!!!!!! 3. Buty na obcasie rozm 41 stan -bdb 4. Fioletowe getry ADIDAS - poleciały w świat ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-03-16 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dokładka !
1. szaro białe getry, (w drobne, poziome paski) rozmiar oceniam na M (biodróweczki ![]() 2. Śliczna tuba. Kolorowa, w paseczki. Rozm S, stan bdb Firma : LIQUID 3. Błękitna tuba DOROTHT PERKINS rozm S/M stn +db (posiada 2 mało widoczne, małe plamki) 3. Czarna torebka, nie używana. Bardzo fajna. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-04-05 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA KOSMETYKÓW!
1. Balsam do ciała AVON mandarynkowo- korzenny (boski, słodki zapach ! ) ![]() 2. Balsam do ciała ZIAJA- Sopot. Brązujący ! (ma sporo pozytywnych opinii na wizażu) Zostało trochę. Na wypróbowanie akurat ![]() 3. Szampon do przetłuszczających się włosów FARMONA - SEBORAVIT. Z czarnej rzepy. Z 300 ml zostało ok 40/50 nie ma !!!!! 4. Peeling krystaliczny BIELENDA. Mam jego "odlewkę" w białym, plastikowym opakowaniu. Jest go 50g (Ślicznie pachnie ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-04-03 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witam
znajdziesz cos rózowa bluzeczke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6770826 odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisałam u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie woda termalna i maseczka tołpy. ale raczej ci za to nie oddam bluzki z bufkami...
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
no niestety tylko to
![]() za okulary spoko, tylko że moje są czarne, a nie takie brązowe jak ze zdjęcia i mają małe ryski, zresztą jak chyba każde używane okulary, nie widoczne podczas noszenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.