|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kosmetyczne Bajery :)
NIEAKTUALNE!!!
Witam po raz 2 ![]() ![]() Rzeczy wymienione będę zaznaczać na ten kolor dużo rzeczy nie zdążę opisać więc ewentualne pytania prosze kierować tu lub na pw. Pozdrawiam serdecznie ;* 1 i 2. woda toaletowa dla nastolatek lub innych kobietek jest z tej serii "For Fun Party" , są dla mnie zbyt..hmm tandetne ? ![]() 3. kulka Blue Rusch dla niej, firmy Avon. o ile się nie mylę została jakaś połówka. dawno jej nie używałam 4. emulsja do opalania Kolastyna SPF12. oddam całą lub odlewkę. 5. Brokat firmy avon o zapachu perfum Little black Dress. zostało tyle ile na focie ![]() 6. Serum rozślwietlające Sake i ryż Avonu, zostalo jakieś połowa lub mniej, bez korka. 7. niektórzy zbieraja wiec ..:P puste pudełeczko po cieniach ![]() 8. roletka Marine Yennefer. pierwotnie bylo 8 ml. daty ważności nie ma zapachu nie potrafię ocenic, myśle ze to kolejna tandeta :P 9. blyszczyk z Ori. przeźroczysty z drobinkami na niebiesko jest z wymianki,nie używałam go nawet 10. i 12. jakieś cienie w kredce, wysówane, opakowanie strasznie popękane, dostałam przy okazji jakiejś wymiany. złoty i srebrny. 11. Nowiuśka kredka Miss Sporty brązowa, nie używana! 13. jakieś resztki błyszczyka z gazety ![]() 14. błyszczyk Colour Fix eveline cosm. z jeden transparent z dorbinkami z drugiej kolorek, używany 15. błyszczyk SensiQue czy jak to tam Pytać się o datę bo pisze na szybko i nie mogę sprawdzić, kolorek cukierkowy różowy przynajmniej tak przez opakowanie, bo nie używałam go, ma jakieś malutkie drobinki 2 zdj to próbki, mam ich sporo, pytajcie sie moze mam taką jaka was interesuje ![]() 3 zdj. woda toaletowa, pisać jeśli ktoś zainteresowany, myślę że ma ładne pare lat ale zapach mi się bardzo podoba...Pariss coś tam :P ta w prostokątnym opakowaniu. 4 zdj. cień do powiek Visions 2g. odcień Mr&Mrs Smith. jest cały pokruszony, otworzyłam tylko aby cyknąć fotkę. Oriflame 5 zdj. fajny, pokrowiec na komórkę, pomarańczowy na rzep, praktycznie nie używany, był z jakąs gazetką. Puder prasowany "kolor z opakowania-beżowy"-cosmetics powder z okrągłą gąbeczką która jest zużyta z jednej strony i 2-ma przekładkami foliowymi, użyty na tyle że pierwotny wzorek na pudrze jest już mniej widoczny . fotka dla zainteresowanych (ten puder to raczej tanizna, już nie pamiętam) Zapraszam ![]() Edytowane przez misia10095 Czas edycji: 2009-02-17 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyczne Bajery :)
bizuteria hand-made
prosze pytać o szczegóły. 1. kolczyki w odcieniu tzw, "dymnego brązu". posrebrzane elementy i szklane koraliki 2. koraliki szklane w odcieniach ametysty i el. posrebrzane 3. koraliki aluminiowe disco i akrylowe bączki oraz el. posrebrzane 4. niebieska brasoletka z drobnicy i szklanych perełek, el posrebrzane + żyłka jubilerska., na fotce bez zapięcia jednak zapięcie to jest i to regulowane :P ps.później dodam więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
troszkę ciuszków zamieszczam tu bo nie chce zakładać osobnego wątku w ciuchlandii,mam nadzieje że to nikomu nie przeszkadza ;P przeważnie będą dla małych dziewczynek (są po mojej kuzynce która jest jeszcze za mała na targowisko :P) oraz trochę dla starszych dziewczyn.
Większość to stan +/- bdb. Oddam za niewiele ![]() 1.czarna bluzeczka na krótki rękawek z motylkiem na środku, na 9-10 lat, raczej dopasowana 2.czerwona bluzka na 10-11 lat z długim rękawkiem (158 chyba). 3.różowa bluzeczka z rękawkami 3/4 na lat z dekoltem podobnym do łódki (nie znam sie na tym :P) "S-ka" 4.zielone sztruksowe <chyba ?> spodnie z plamką w kolorze brązowym, nie wiem od czego nie mogę jej sprać, są te czarne drobne plamki na nogawkach. ja te spodnie nosiłam pod długie tuniki które zakrywały te plamy, a te czarne mało widoczne są ![]() 5.koszula w paski niebieskie, białe itp. rękawek na 3/4 . 6.spódnica granatowa, na szczupłe laski ![]() Edytowane przez misia10095 Czas edycji: 2008-01-27 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
można już pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
6. Serum rozślwietlające Sake i ryż Avonu, zostalo jakieś połowa lub mniej, bez korka jak z data waznosci?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Serum rozślwietlające Sake i ryż Avonu, zostalo jakieś połowa lub mniej, bez korka., 5. Brokat firmy avon o zapachu perfum Little black Dress. zostało tyle ile na focie, próbki :1, 4, 6, 7, 8, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6393921
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, odp. u was ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, odp. u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
oj szkoda
![]() HOP! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
zapraszam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
HOP hop!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odzew, ale niestety nic, a szukam głównie innych półfabrykatów i koralików. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ODP. u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
będę czekała na zdjęcia, też postaram się dziś wkleić fotki do mojego wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
zapraszam, zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Napisałam u siebie, zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
odp. u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Jeśli dobrze zrozumiałam interesuje Cię tylko to: -perełki szklane kaszmirowe 4 szt. - białe 3 szt (czwarta jest, ale uszkodzona) -kropelki kaszmirowe 2 szt - białe 2 szt -przekładki 2 szt - bigle para - gruszki karbowane 4 szt Czy coś jeszcze? Mnie się podoba to: -wszystkie kulki drewniane jasne, jeśli masz to również czarne i brązowe - drobne niebieskie, złote, z czarnym środkiem - brązowe kulki ze zdjęcia większe i mniejsze - 3 kulki niebieskie Masz może jakieś lampworki czy minerały? Ja mam trochę kamyczków poza watkiem. Jeśli coś masz to może zrobiłybyśmy trochę większą wymiankę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Taaa... to źle zrozumiałam, myślałam że są to numery linków po kolei
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
odp. u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.