![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Mad
![]() Jestem zainteresowana Innocentem i brązerem Clinique ![]() Zajrzyj do mnie(link w podpisie).... zaraz jeszcze dodam dokładkę...
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ogromniasty styczniowy wątek - ratujcie, bo nie mam gdzie tego trzymać !!!
Znajdziesz coś u mnie za:
peeling antycellulitowy Lierene ERIS, Etiaxil roll-on do skóry wrażliwej Innocent TM LRP Cicaplast krem Toleriane wersja do cery tłustej i mieszanej płyn do demakijażu twarzy i oczu AquaIce Oceanic AA cienie poczwórne Illuminance Powder Shadow Revlon
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ogromniasty styczniowy wątek - ratujcie, bo nie mam gdzie tego trzymać !!!
Może coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mad, znajdziesz coś u mnie za bazę ArtDeco?
Kiedyś podobały Ci się cienie Deborah (przed erą Clinique'a ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...57#post6152757
![]() |
#10 |
Paul's girl
|
coś u mnie za:
tusz do rzęs 2000Calorie Dramatic Look - nowy, 2 razy uzyty, kupiłam wspominkowo po 5 latach nieużywania, ale jednak nie wrócę do niego pianka do golenia Isana brzoskwiniowa, raz użyta kulka wielkości mandarynki, niestety zapach brzoskwini nie dla mnie Farmona, Magic SPA, Wygładzający miód do ciała ubytek ok. 15 % z 200 ml ? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mad, czy z paznokci chcesz tylko Nail Teka?
Moze skusisz sie na Alessandro: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...l-hardner.html |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cienie Collistara nr 22 i 26 - jutro potestuję odcienie pomadka YSL Rouge Pur 74 - tez muszę zobaczyć na żywo serum Tigi Control Freak DIanne Brill Pearl Blush Cedre SL Cytat:
niestety, ale również nic Cytat:
![]() Cytat:
Irsin, szukam tylko tego jednego NailTeka podkładowego, bo odżywek mam w domu sztuk 3 plus krem różany Alessandro |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
puder sypki Revlon New Complexion w odcieniu naturalnego beżu Light 01, waga 30 g, zostało ok. 25 g, dostałam właśnie z wymiany, ale dla mnie za ciemny podkład NIVEA Beauté Beauty Protect Make-up średni beż, niestety dla mnie za ciemny, odcień Ivory beige, pojemność 30 ml, ubytek ok.1/6, podkład zawiera kompleks witaminowy, wygładza, liftinguje i chroni skórę baza rozświetlająca Loreal LumiBase- ta najnowsza brzoskwiniowo-złota, użyta kilka razy, ubytek w granicach 10% ?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej,
Jestem zainteresowana: Terracotta Guerlain wersja mozaikowa dla blondynek. Z Twojej wish listy mam Bleded Face Powder Clinique, kolor 02 Transparency 2. Jest naprawde bardzo jasny - idealny do jasnej karnacji. Niestety pozostała tylko połowa z 35g, ale wciąż mam do niego kartonik. Ponieważ wartośc terracoty jest wyższa niż mojego pudru, może zainteresuje Cię coś jeszcze z następujących rzeczy: - raz uzyty filtr Anthelios 50+ Fluide Extreme LRP, - Clinique, Surge Eye Shadow - odcienie: 101 buttermilk (beżowy matowy) 308 sparkling sage (błyszczący jasny zielony, ale taki spokojny, stonowany odcień) 206 frosted blossom (jaśniutki róż delikatnuie błyszczący) Każdy z tych cieni był uzyty najwyżej kilka razy - ubytek jest praktycznie niezauważalny, a waga każdego z nich to aż 2,5 g, do wszystkich mam tez kartoniki. - Estee Lauder - podwójne cienie do oczu w wersji NFISw kolorach: 24 apricot - taki jasny łosoś matowy, 14 twilight - jasniejszy łosoś wpadający w beż, Uzyte kilka razy. Oczywiście gdybyś była zainteresowana wkleję fotki tych rzeczy.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka czy znajdziesz cos u mnei za:
połowa turkusowego sypkiego cienia Inglot potrójne cienie Bourjois perłowy ecru, miedź i brąz, używane, najjaśniejszy zużyty w 1/3 pozostałe w granicach 10% potrójne cienie IsaDora w odcieniu 83 Antique Jewels - maźnięte zaledwie, brak aplikatora, fajne są, ale wszystkie kolory z paletki już mam w innych cieniach pojedynczy cień IsaDora - odcień iskrzącej bieli, użyty kilka razy, ubytek ok. 10% tusz do rzęs 2000Calorie Dramatic Look
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie >
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Co do Cedre i Dianne Brill to chyba się nie dogadamy,bo Dianne kupiłam za sporą sumkę w Douglasie ,a pewnie Innocenta i trochę brązera nie miałabyś ochoty wymieniać na sam róż ![]() ![]() Reszta leży i czeka na Ciebie ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
miniaturka Joy - 5 ml, (jaka ma buteleczke?)
lakier Inglot nr 9 - blady transparentny różowo-brzoskwiniowy, 16 ml ubytek ok. 10% balsam brązujący Dove do jasnej karnacji, zostało trochę więcej niż połowa opakowania baza rozświetlająca Loreal LumiBase- ta najnowsza brzoskwiniowo-złota, użyta kilka razy, ubytek w granicach 10% cos u mnie za ktoras z tych rzeczy?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie wynajdziesz, bo u Ciebie podoba mi sie sporo rzeczy:
np SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER nabłyszczacz w sprayu, pojemność 250 ml, użyty kilka razy, ubytek niewielki delikatny płyn do demakijażu oczu Galenic PUR 150 ml, ubytek ok. 10%, kupiony niecały miesiąc temu, świeżutki róż Clinique Blushing Blush Powder Blush w odcieniu 101 Aglow, kartonik, pędzelek, użyty 3 razy, kupiony latem tego roku w Sephora, waga 6 g - cienie sypkie Inscene Light up!, waga 3 g, każdy użyty 2 razy, odcienie 38 - iskrzący brąz i 64 srebrno-zielonkawy, oba niesamowicie połyskują i iskrzą, niemiecka marka, mało u nas znana
troche duzo tego, ale moze dojdziemy do porozumienie bądź zrezygnuje z czegos...
Dziękuję Ci za miłość prędką bez namysłu za to że nie jest całym człowiek pojedyńczy za oczy nagle bliskie i niebezimienne(...) J.Twardowski Takie moje szydełkowanie... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...zyde%B3kowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Pamietam, że pisałam w twoim poprzednim watku,ale spróbuje jeszcze raz, moze cos cie u mnie interesuje bo mnie u ciebie wiele rzeczy.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
to już nie zawracam głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusz Lancome Paris - Mascara DEFINICILS PRO Kolor: Black - czarna Pojemność: 2.g Mascara znanej firmy Lancome - niezwykle wydłużająca i podkręcająca rzęsy. Mascara jest oryginalna, jak nowa, użyta TYLKO JEDEN RAZ! Wersja miniaturka 2g. Błyszczyk Sally Hansen z BRYLANCIKIEM! diamond lip treatment, odcień spun honey, kupiony wczoraj, ale w domku okazało się, że zlewa się z moimi ustami. Piękny kolorek, łosoś, beż z różem, ma drobinki maleńkie. otwarty i raz maźnięty Cytat:
![]() cienie Clinique fajne, ale wszystkie mam, a EL nie lubię Cytat:
![]() -TONI&GUY Guma do modelowania włosów, mucia18 goosia agziem 1stLaDy nadia07 zaakrecona niestety dziewczyny, ale nic mi się nie przyda ![]() żadne zawracanie głowy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
czy u mnie by Cię coś zainteresowało? U ciebie mi się podoba pół wątku to nie wiem czy warto pisać jak u mnie nic nie znajdziesz
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
3 cienie ArtDeco
paletka 4 cieni Helena Rubinstein Shiny Pearls to cos na oczy i policzki Mascara Clinique Black/Brown Co mogłabyś oddać za gumy? Chcesz obie czy jedną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Shiny Pearls to cos na oczy i policzki" - nie wiem, o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.