|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Co Jeanette83 by chciała...Witam! Najchętniej wymienię sie na kosmetyki, perfumy i dodatki. Jesli chodzi o ubrania to interesuja mnie praktycznie tylko zreczy z poniższej listy bo mam pełną szafę ![]() ![]() ![]() Ubrania:
Możecie mnie skutecznie skusić rzeczami Lacoste, Tommy Hilfiger, Fred Perry, H&M. Moje rozmiary: - góra 36 lub S-małe M; - dół 38-40 lub M-L, jeansy 28/34, 29/34 - buty 37,5-38, z sieciowek (h&m, Zara) raczej 38-39 Zainteresuja mnie tez rzeczy w stylu marynarskim ![]() Kosmetyki:
Bardzo lubie kosmetyki Bourjois, Lancome. Inne
Moje ubrania sa nowe albo malo uzywane, dlatego wymieniam sie na ciuszki w takim samym stanie. ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-05-15 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co Jeanette83 by chciała...
foto1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
foto2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oj, niestety taka wymiana nie wchodzi w grę.
Jeśli już wymieniamy ceny to moja szara torba kosztowała 70 zł (miałam ją ze sobą kilkanaście razy), bluzka w grochy 60 zł, a spodnie Mango 200 zł (byłam w nich kilka razy), co daje 330 zł. Twoje sandałki 40+torebka 90=130 zł, co oznacza, że torba z H&M musiałaby kosztować 200 zł ![]() Jak widzisz, to zupełnie nie jest dla mnie opłacalne.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jedyne co mam poza wątkiem w Twojej tematyce to :
sukienkę z przewiewnej tkaniny - podwójną - dolna część zakończona falbanką cienie lancome, cień w kremie, zostalo go jakieś 20% ale jest świetny, więc jestem gotowa go dorzucić do czegoś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
mam dove do ciemnej karnacji jakies 50-70% musze spr
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
szkoda, z wishlisty raczej nie mam nic, poza tym nie mam do tego głowy, jutro jadę nad morze, po powrocie zrobię u siebie sporą dokładkę, więc może wtedy zadziałamy..pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
koszula jest z bawełny + elastan, jest firmy orsay i nowa, rozmiar z metki 42, rzeczywisty 38, w domu zmierze ile ma w pachach. kosztowała 80 zł, 2 bluzeczka jest z 100% bawełny, rozmiar 38 kosztowała 60 zł, firma orsay. Tuniczka jest z bawełny, 2 warstwowa, stan bdb z - , ma malutki kulki pod pachą , jak sie przyjżeć, tak to nie widać, firma Camieu, kosztowała 100 zł. moge Ci oddać 1 i 2 bluzeczke, bo za tuniczke chciałabym coś ekstra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.