|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Moderatoreska
|
Pielęgnacja, makijaż, paznokcie - Nuxe, IBD, Sephora, Mary Kay
Witam i zapraszam do wymianki, mam kilka kosmetyków, które nie są mi już potrzebne, może komuś się coś przyda.
W razie potrzeby mogę porobić dodatkowe zdjęcia. Osoby z ilością przekupek miejszą niż 5 wysyłają paczkę jako pierwsze. Zawsze wysyłam paczki dobrze zabezpieczone w kopercie bąbelkowej listem poleconym zwykłym lub piorytetowym w zależności od potrzeb. 1. Puder prasowany Vipera transculant, półprzeźroczysty 603 - nowy, machnięty raz pędzlem, porysowane troszkę opakowanie. Ważny do 2011 roku. 2. Nuxe Reve de Miel Gel - Body Foaming Bath & Shower Gel - pojemność wyjściowa 30 ml, zużycie na zdjęciu. 3. Nuxe Huile Prodigieuse - multi, usage dry oil - nie uzywany 10 ml.nie ma 4. Mary Kay Night Solution - regenerations gel pur die nacht - nowy nie uzywany 29 ml nie ma 5. Mary Kay Age Fighting Moisturiser - Nawilżająca emulsja przedłużająca młodość do cery normalnej i suchej. !00ml , zużycie może ze 2 ml.nie ma 6. Nuxe Emulsion Hydratation - nowe 15 ml. 7. Nuxe Nutrition Creme Mains Et Ongels - nowe 15 ml. 8. Lirene peeleng grubiziarnisty, pojemność wyjściowa 75 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. 9. Ziaja Sopot Spa receptura młodości 30+ - krem ochronny aktywnie nawilżający- pojemność wyjściowa 50ml , zuzycie ok 10% 10. IBD Intense Seal nabłyszczacz -pojemność wyjściowa 14 ml, zuzycie ciężko ocenić bo nie widać przez opakowanie, ale użyty był ok 5-6 razy. 11. Perfect Lady czarny żel UV pojemność wyjściowa 5 ml - zuzycie ok 20 % Edytowane przez eweska Czas edycji: 2009-08-11 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderatoreska
|
Dot.: Pielęgnacja, makijaż, paznokcie - Nuxe, IBD, Sephora, Mary Kay
12. LCN bondique żel uv - nowy nie używany 5 ml.
13. IBD Bonder 14 ml - użyty raz 14. IBD Bulider Gel Clear pojemność wyjściowa 14 ml - zużycie ok 50 % 15. SPN Cover Blush Gel pojemność wyjściowa 15g - zuzycie ok 10 % 16. IBD White Gel French Exstreme - pojemność wyjściowa 14g - zużycie ok 30 % 17. Szblony 18. Sephora Professionnel Creme De Repos Exstreme pojemność wyjściowa 30 ml - zuzycie ok 30 % 19. Sephora Professionnel Spray Flash Eclat pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie ok 10 %-brak zatyczki 20. Sephora puder w pędzlu nr. 03 - zużycie ok 5 % 21. Sephora podkład numer R20 pojemność wyjściowa 30 ml - użyty ze 3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatoreska
|
22. Peggy Sage Fond de Teint mat odcień Ivoire - podkład matujący, pojemność wyjściowa 30 ml, zużycie ok 30 %
23. Vipera podkład matujący odcień Medium 03 - nowy 24. Nuxe Eau Demaquillante Micellarie aux 3 Roses - pojemność wyjściowa 35 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. 25. Nuxe Teint Ultra Prodigieux - pojemność wyjściowa 30ml, zużycie ok 30% 26. Vipera puder duo - machnięty raz pędzlem 27. Inglot Transparentny Puder Matujący 211 - pojemność wyjściowa 1,5 g - raz użyty 28. Rimmel Renew&Lift podkład, odcień 103 - pojemność wyjściowa 30ml, użyty ze dwa razy, starte napisy z opakowania. Zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
3. Nuxe Huile Prodigieuse - multi, usage dry oil - nie uzywany 10 ml. 4. Mary Kay Night Solution - regenerations gel pur die nacht - nowy nie uzywany 29 ml
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() Inglot Transparentny Puder Matujący 211 - pojemność wyjściowa 1,5 g - raz użyty Nuxe Huile Prodigieuse - multi, usage dry oil - nie uzywany 10 ml.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za coś z listy poniżej:
10. IBD Intense Seal nabłyszczacz -pojemność wyjściowa 14 ml, zuzycie ciężko ocenić bo nie widać przez opakowanie, ale użyty był ok 5-6 razy. 11. Perfect Lady czarny żel UV pojemność wyjściowa 5 ml - zuzycie ok 20 % 12. LCN bondique żel uv - nowy nie używany 5 ml. 13. IBD Bonder 14 ml - użyty raz 14. IBD Bulider Gel Clear pojemność wyjściowa 14 ml - zużycie ok 50 % 15. SPN Cover Blush Gel pojemność wyjściowa 15g - zuzycie ok 10 % 16. IBD White Gel French Exstreme - pojemność wyjściowa 14g - zużycie ok 30 % 17. Szblony Zapraszam do siebie ![]()
[ori_bas]264661[/ori_bas] Edytowane przez patitkas7 Czas edycji: 2009-08-08 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
3. Nuxe Huile Prodigieuse - multi, usage dry oil - nie uzywany 10 ml.
4. Mary Kay Night Solution - regenerations gel pur die nacht - nowy nie uzywany 29 ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie:
5. Mary Kay Age Fighting Moisturiser - Nawilżająca emulsja przedłużająca młodość do cery normalnej i suchej. !00ml , zużycie może ze 2 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj! znajdziesz coś u mnie za:
2. Nuxe Reve de Miel Gel - Body Foaming Bath & Shower Gel - pojemność wyjściowa 30 ml, zużycie na zdjęciu. 3. Nuxe Huile Prodigieuse - multi, usage dry oil - nie uzywany 10 ml. 4. Mary Kay Night Solution - regenerations gel pur die nacht - nowy nie uzywany 29 ml 6. Nuxe Emulsion Hydratation - nowe 15 ml. 7. Nuxe Nutrition Creme Mains Et Ongels - nowe 15 ml. 8. Lirene peeleng grubiziarnisty, pojemność wyjściowa 75 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. 24. Nuxe Eau Demaquillante Micellarie aux 3 Roses - pojemność wyjściowa 35 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. 25. Nuxe Teint Ultra Prodigieux - pojemność wyjściowa 30ml, zużycie ok 30%
![]() |
#11 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Czy coś u mnie znajdziesz za te kosmetyki? Zapraszam, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Moderatoreska
|
KOREKTOR VANISH- najlepszy z korektorów !Korektor seledynowy do maskowania cieni, zasinień, zmarszczek i bruzd wokół oczu. Rozświetla okolice oczu, niewidoczny pod podkładem lub pudrem. Używany przez profesjonalistów w filmie i nasesjach fotograficznych, na pokazach.Z wymianki z asik123456789 pod koniec marca 2009r.Zużycie ok. 1/5, bardzo wydajny. Proszę pytać o stan zużycia.
http://www.kryolancitywarszawa.c om.p...uct-flyer.html Phenomen'Eyes Givenchy 7 g. Kolor czarny. Użyty ok. 4-5 razy. Chyba jednak ta kulkowa szczoteczka nie jest stworzona dla mnie - maluje fajnie, ale potrzeba do niej cierpliwości, której mi rano przed wyjściem do pracy brak.... ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,26032,givenchy-phenomeneyes-mascara.html U Ciebie podobają mi się te dwie rzeczy, ale to za dużo w stosunku do tego co ty sobie wybrałaś u mnie, może znalazłabyś sobie coś jeszcze u mnie w wątku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Cytat:
![]() No mi się jeszcze spodobał 4. Mary Kay Night Solution - regenerations gel pur die nacht - nowy nie uzywany 29 ml ale nie śmiałam o niego też zapytać, bo z kolei teraz ja nie wiem czy Ty nie poczułabyś się stratna na takiej wymiance ![]() Wybór i decyzję zostawiam Tobie ![]() EDIT: Aha, przypomniałam sobie o jednym - według kalkulatora dat wychodzi, że tusz był wyprodukowany w 2008 roku. Zakupiony jakieś pół roku temu - niecałe ( dokładnie gdzieś na przełomie maja - czerwca) ale dopiero niedawno otwarty, jakieś 2 m-ce temu własnie i wypróbowany ok 4-5 razy ( czyli 4-5 dni po jednej aplkacji na każde oko) - nie mam cierpliwości do tej szczoteczki, która jest kulką ![]() ![]() ![]() ![]() A zdjęcie poziomu zużycia korektora Vanish jest tu:
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-08-10 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hej
znajdziesz cos u mnie w zamian za:3. Nuxe Huile Prodigieuse - multi, usage dry oil - nie uzywany 10 ml. 6. Nuxe Emulsion Hydratation - nowe 15 ml. 7. Nuxe Nutrition Creme Mains Et Ongels - nowe 15 ml oraz mary kay? odpisz prosze u mnie, pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
Dziękuję za odp. u mnie
![]() Uważam, że nie jest to za dużo razem z czekoladką, z chęcią ją do wymianki z Tobą dodam ![]() Więc wymianka nasza przedstawiałabym się chyba tak: Moje: - KOREKTOR VANISH - tusz Phenomen'Eyes Givenchy - Biała czekoladka BOURJOIS Za Twoje: - Nuxe Huile Prodigieuse - multi, usage dry oil - nie uzywany 10 ml. - Mary Kay Age Fighting Moisturiser - Mary Kay Night Solution -regenerations gel pur die nacht ![]() Czy może tak być ? ![]() Jeśli nadal jesteś w 100% chętna na taką wymiankę to proszę o potwierdzenie, wtedy zaatakuję Cię na PW ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem coś u mnie znajdziesz?
6. Nuxe Emulsion Hydratation - nowe 15 ml. 7. Nuxe Nutrition Creme Mains Et Ongels - nowe 15 ml. 8. Lirene peeleng grubiziarnisty, pojemność wyjściowa 75 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. 24. Nuxe Eau Demaquillante Micellarie aux 3 Roses - pojemność wyjściowa 35 ml, 25. Nuxe Teint Ultra Prodigieux - pojemność wyjściowa 30ml,
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
27. Inglot Transparentny Puder Matujący 211 - pojemność wyjściowa 1,5 g - raz użyty
23. Vipera podkład matujący odcień Medium 03 - nowy 20. Sephora puder w pędzlu nr. 03 - zużycie ok 5 % 21. Sephora podkład numer R20 pojemność wyjściowa 30 ml - użyty ze 3 razy 1. Puder prasowany Vipera transculant, półprzeźroczysty 603 - nowy, machnięty raz pędzlem, porysowane troszkę opakowanie. Ważny do 2011 roku. moze znajdziesz cos u mnie za te rzeczy ![]() ciuszko https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364188&page=2 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=3 w razie czego odpisz u mnie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.