|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Głównie małe rozmiary 34od Agucy (MNG, Lee, Wrangler, Next, PLAYLIFE i wiele innych!)
Hejka zrobiłam porządek w szafie i chcę się pozbyć kilku fajnych ciuszków
![]() ![]() Długie rękawy *koszulka z kapturem PLAYLIFE 100% bawełna made in italy rozm. S szerokość pod pachami 44 x2 w pasie 43x2 dł 47x2 rękaw od pachy 49x2 *koszulka czerwona z długim rękawem MANAV/WALES rozm 34 100% baw szer pod pachami 37 x2 na dole 37 x2 dł 62 od kołnierzyka *Bluza polarowa WRNAGLER granatowa materiał rozm s 100% poliester szer pod pachami 50x2 szer na dole 48x2 długość 52 długość rękawa od pachy 46 *Kardigan SAINT TROPEZ beżowy rozm M 82% rayon 18% spandex szer pod pachami 41x2 szer na dole 40 x2 długość 51 długosć rękawa od pachy 47 *Bluzka z długim rękawem FIRE TRAP 93% baw 7% elastan rozm s kolor czarny z szarym sprayem szer pod pachami 41x2 szer na dole 38x2 długość 47 długoś rękawa od pachy 53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Głównie małe rozmiary 34od Agucy (MNG, Lee, Wrangler, Next, PLAYLIFE i wiele in
Krótki rękaw
*Koszulka w kratę COWBOY STYLE rozm M/L przypomina bawełnę ale chyba poliester szer. Pod pachami49 x2 szer na dole 49x2 dł od kołnierzyka 67 x2 dł rękawa od pachy 9 *top czarny NEXT z krótkim rękawem rozm 36 dopasowany materiał 100 %baw szer pod pachami 39 x2 szer na dole 39x2 dł 52 *Białe koronkowe bolerko MANGO (MNG Suit) rozm L(pasuje też na M i S ) skład prawdopodobnie wiskoaza i bawełna szer po pachami 39x2 szer na dole 33x2 dł 35(bez koronki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Głównie małe rozmiary 34od Agucy (MNG, Lee, Wrangler, Next, PLAYLIFE i wiele in
Bez rękawów
*top VODKA CONNECTING PEOPLE rozm. S mat 100% baw Szer pod pachami 37 x2 na dole 36 x2 długość 52 niewielkie dwie lekko ciemniejsze plamki wielkości 3 mm na samym dole *top MISS SELFRIDGE rozm 38 (wg mnie 34/36) 100 % baw szer pod pachami 30 x2 szer na dole 33 x2 dł 51 z bliska maluteńkie jaśniejsze plamki na całej koszulce, chyba fabryczne ![]() ![]() *Top DUNNES STORES pomarańczowy z uroczym kotkiem i napisem rozm 36/38 skład 100% bawełna (a la boxerka) szer pod pachami 40 x2 szer na dole 41x2 dł 48 *Top LEE wiązany na szyi czarny bez pleców bardzo sexy! świetnie się dopasowuje i rozciąga ![]() rozm s 95% bawełna 5% elastan szer pod pachami 33x2 szer na dole 32x2 dł z przodu 27 z tyłu 15 *Bardzo oryginalny czarny top E-PLAY z filcową aplikacją rozm S 96% wiskoza 4% elastan szer pod pachami 40x2 szer na dole 41x2 dł 50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Bielzna
*Figi EVANDALE INTIMATES biodrówki NOWE Z METKĄ 100% poliester rozm L szer w pasie bez rozciagania 38 x2 po 57 x2 *Stanik kąpielowy, różowy, z ozdobnymi koralikami przy ramiączkach PRINCESSE TAM TAM rozm 65A skład 72% poliamid 28% elastan szer pod biustem 31x2 bez rozciągania, 38x2 po rozciągnięciu dł ramiączka 40 Spodnie *spodnie MONSIEUR B bojówki piaskowe mat 100% baw rozm 36 zer pasa: 36x2 szer bioder:46x2 dł od kroku do pasa 27 z przodu i 32 z tyłu szer na wysokości kroku 49x2 dł nogawki od pasa 99 cm szer nogawki na dole 24 cm troszkę wyblakłe, ale to tylko dodaje im charakteru *Szorty czarne we wzór geometryczny rozm 36 skład chyba bawełna i wiskoza szerokość w pasie 38 x2 max 46 x2(gumka) szer w biodrach 50 x2 dł od pasa do kroku 31 dł nogawki po zew stronie 29 świetnie się noszą, bardzo przyjemny materiał aż chce się nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() moze cos u mnie za *Figi EVANDALE INTIMATES biodrówki NOWE Z METKĄ *Stanik kąpielowy, różowy Pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za koronkowe bolerko mango i figi w panterkę?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cześć, czy znajdziesz coś u mnie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1218148939 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1218150742 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1218150742
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1218147811
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie, za majtki z panterką
![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Do Irji:
jak narazie interesuje mnie " z książek "pieprzony los kataryniarza", z ubrań "Granatowa bluzeczka, nowa z metkami, z wymianki, na mnie niestety za duża Bardzo ubolewam bo jest śliczna, Rinascimento. Rozmiar S." <--- jakie ma wymiary? z kosmetyków "czarna kredka do ust i oczu" <--- twarda czy miękka? bardziej granatowa czy szara? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 09.09.08!!!!
![]() * różowy top Dorothy Perkins rozm 38(wg mnie 36) szer po pachami 41x2 szer na dole 42x2 dł. 49 100% bawełna *koralowy top OBJECT rozm. xs(pasuje też na s) szer pod pachami 32,5x2 szer na dole 35x2 dł. 58 UWAGA top posiada małą brązową plamkę widoczną na zdjęciu bawełna z lycra *Śliwkowy top NEW LOOK podszyty białą taśmą przy dekolcie i na dole rozm 40 wg mnie 36 szer pod pachami 42x2 szer na dole 43x2 dł. 53 100% bawełna *biały top z dekoltem w łódkę szer pod pachami 40x2 szer na dole 40x2 dł 40,5 bawełna z lycra *zielony top NEW LOOK rozm 44 ale wg mnie M/L szer pod pachami 36x2(dobrze się rozciąga bo są gumeczki) szer na dole ok 76x2 dł bez ramiączek 45(ramiączka można regulować na dowolną długość) 96% wiskoza 4% elastan *koszula z krótkimi rękawkami w stylu safari ONLY ONE rozm M szer pod pachami 43x2 szer na dole 44x2 dł bez kołnierza 51 55% len 45% wiskoza *Błękitny bezrękawnik STOP z mięciusieńkiej bawełenki z żabotem/falbaną rozm S szer pod pachami 38x2 szer na dole 39x2 dł 50 wycięłam metki ale to najprawdopodobniej wełna z dodatkiem moheru *beżowo oliwkowa spódnica ołówkowa z podwyższonym stanem, posiada podszewkę szyta u krawcowej, bez metek rozm S szer w talii 33x2 szer w biodrach 47x2 szer na dole 47x2 dł 51 materiał przypomina len *seksowne brazylijskie szpilki RAVEL w bardzo dobrym stanie choć używane(gdzie nie gdzie mikroskopijne, jaśniejsze kreseczki, kilka mini nie widocznych zadrapań) dł wkładki 23,9 cm -polskie 37 obcas 8 cm skórzane na zewnątrz i w środku podeszwa i fleki w b. dobrym stanie Edytowane przez aguca Czas edycji: 2008-09-09 o 22:01 Powód: dokładka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Długość bransoletki razem z zapięciem to 18,5cm.
Niestety nie wiem z czego jest zrobiona, bo to prezent. Nie doszukałam się pieczątki potwierdzającej, że to złoto. Wydaje mi się, że to sztuczna biżuteria, ale z trochę lepszego tworzywa. ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Mogłabyś zrobić wyraźniejsze zdjęcie tej bransoletki?
PS: wklejam tu jutro zdjęcia bucików, bo jest miejsce!!! ![]() Edytowane przez aguca Czas edycji: 2008-09-11 o 19:37 Powód: dokładka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Próbowałam, ale nie za bardzo mi to wychodzi, bo do dyspozycji mam tylko komórkę. Wszystkie dodatkowe zdjęcia, które robie są takiej samej jakości jak te w wątku. W rzeczywistości bransoletka jest ciemniejsza, tak jak pisałam miedziane złoto. Ten element ozdobny można dowolnie przesuwać.
W miarę możliwości prosiłabym o odpisywanie u mnie, bo nie zaglądam do Twojego wątku. ![]() EDIT: Zrobiłam takie wyraźniejsze foto. ![]()
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2008-08-12 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
barbo przepraszam, ale musze zawiesić kontakt do września, bo wyjeżdżam!! do zo!!! (bedzie dokładka)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam słonika i grę za bolerko.
Wymiary słonika to 3,5x3cm. ![]() Jakie wymiary ma bolerko? Mogłabyś zrobić zdjęcie na osobie? Dobierzesz coś jeszcze za figi?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.