|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
SIERPIEŃ Wymienię Chanel,Vichy,LRP,Eucerin itd.Witam
![]() Na wymianę posiadam 38 próbek, w większości są to próbki dermokosmetyków,próbeczki są świeże z długą datą ważności.Zależy mi na tym aby wymienić je wszystkie ![]() Z racji tego,że nie mam jeszcze żadnych przekupek wysyłam jako pierwsza w formie listu poleconego. Lista próbek: 1. Vineexpert fluide Bonne Mine Caudalie - tubka 3 ml 2. Xerialine fluide SVR - tubka 15 ml 3. Mleczko do demakijażu Caudalie - 30 ml 4. Anthelios XL 50+ SPF LRP - 7x2 ml 5. Cicaplast LRP - 4x2 ml 6. Hydreane LRP - 2x2 ml 7. Aqua Porin Eucerin - 1x1,5 ml 8. Hyal- Urea Eucerin - 1x1,5 ml 9. Renovation Siquens - 2x2 ml 10. MedExpert Siquens - 2x2 ml 11. Neovadiol Gf Vichy - 2x1,5 ml 12. Liftactiv Vichy - 1x1,5 ml 13. Bariederm Uriage - saszetka 5 ml 14. Sebium Pore Refiner Bioderma - 1x2 ml 15. Lierac Paris - saszetka 3 ml 16. Unifiance podkład matujący LRP odcień 03 - 1x1 ml 17. Krem przeciwzmarszczkowy 50+ Ziaja - 2 saszetki (2 ml?-nie jest napisane) 18.Krem przeciwzmarszczkowy nawilżający 40+ Ziaja - 4 saszetki (2 ml? - nie jest napisane) 19. Kremowe mydło pod prysznic pomarańczowe Ziaja - saszetka 7 ml 20. Żel brązujący Sensai z Kanebo odcień BG 62- tubka 3,5 ml 21. Miniaturka tuszu Chanel Inimitable Intense - świeżutki,nieotwierany, kolor Black 22. Błyszczyk powiększający usta Lip Injection Technocolor - 4,5 g 23. Szampon Biosilk - buteleczka 5 ml 24. Nawilżający żel Aquasource - 1x1 ml 25. Rozświetlający fluid Clarena odcień natural - 1x2 ml 26. Age-fighting moisturizer - 1x1 ml 27. Inside Synactive 30+ - 1x2 ml 28. Odlewka podkładu HR Clone Hydrol 30 - kilka ml 29. Lakier czerwony ELF - raz użyty 30. Mleczko do ciała Lait Corporel Biotherm - saszetka 6 ml Zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez blackangel88 Czas edycji: 2011-09-11 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Wymienię Chanel,Vichy,LRP,Eucerin itd.
Coś u mnie za:
3. Mleczko do demakijażu Caudalie - 30 ml 19. Kremowe mydło pod prysznic pomarańczowe Ziaja - saszetka 7 ml 21. Miniaturka tuszu Chanel Inimitable Intense - świeżutki nieotwierany, kolor czarny 22. Błyszczyk powiększający usta Lip Injection Technocolor - 4,5 g ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie bym przygarnęła:
Kremowe mydło pod prysznic pomarańczowe Ziaja - saszetka 7 ml 20. Żel brązujący Sensai z Kanebo odcień BG 62- tubka 3,5 ml 21. Miniaturka tuszu Chanel Inimitable Intense - świeżutki nieotwierany, kolor czarny znajdziesz coś?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nie odpowiada mi taka wymiana, byłabym stratna
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- którego pigmentu? i jakie ilości green tea i kide a pore by Cię interesowały? ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1308123377 tylko nie wszystkie są dostępne ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- tak: 49 i 52 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
trudno powiedzieć, ja używam jednej od jakichś 10 zastosowań i końca nie widać, bo są mocno napigmentowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie ? za:
1. Vineexpert fluide Bonne Mine Caudalie - tubka 3 ml 2. Xerialine fluide SVR - tubka 15 ml 3. Mleczko do demakijażu Caudalie - 30 ml 9. Renovation Siquens - 2x2 ml 10. MedExpert Siquens - 2x2 ml 14. Sebium Pore Refiner Bioderma - 1x2 ml 15. Lierac Paris - saszetka 3 ml 20. Żel brązujący Sensai z Kanebo odcień BG 62- tubka 3,5 ml 21. Miniaturka tuszu Chanel Inimitable Intense - świeżutki,nieotwierany, kolor Black ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.