|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Diacneal, Alverde, Weleda, ..
Wymienię
![]() - Alverde, Gesichtsölkapseln Wildrose (Kapsułki z olejkiem dzikiej róży) KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...kiej-rozy.html 5 z 7 kapsułek - nieaktualne - Diacneal, Avene, /pozbędę się szybko i z radością bo to jedna z większych pomyłek w moim zyciu ![]() data ważności: 05/10, zostało min. 80%, kupione w lutym - paragon - nieaktualne - Alverde, Pflegecreme Avocado 30ml, bio-krem z Avocado dla bardzo suchej skóry - data ważności: 01/10, uzyty 1 raz, skład: Aqua, Persea Gratissima Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus, Dulcius Oil, Cera ALba, Olea Europea Oil, Glycerin, Chamomilla Recutita Extract, Parfum, Bisabol, Alkohol, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Silver Citrate, Limonene, Linalool, Citral (jak tak dalej pójdzie, po Diacnealu, wszystkie moje bio-kosmetyki wyladuja w koszu ![]() - Weleda Baby&Kids, Calendula Gesichts-creme, 10ml - ważny do 04/2009, użyty 2 razy /jw./ - Avon, Incadessence, 30ml - dostałam w prezencie, 95%pojemności (foto) - Taft, Power Styling Gel, 150ml - 90% pojemności - Taft, Locken Gel-Creme, 150ml - do wlosów kręconych, 90% Kosmetyki (prócz Avene i Avonu) kupione w Niemczech. Wiem, jestem nowa ![]() Szukam kosmatyków pielęgnacyjnych do cery podrażnionej, wrażliwej, naczynkowej, dobrych nawilżaczy/ (i znów ten diacneal ![]() Edytowane przez mireia Czas edycji: 2008-03-30 o 18:34 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diacneal, Alverde, Weleda, ..
A ja bardzo chętnie Diacneal przygarne , może cos znajdziesz na wymianę?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Zaakrecona - ATMOSPHERE granatowa w białe groszki - jest słodka!
http://www.wizaz.pl/forum/ attachment...postid=56029 79 Jaki jest jest stan? i .. jest dosc szeroka, nie odstaje na dole ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jest troche sprana, pod pachami lekkie zmechacenia. ( fotki sa ciutke przejaskrawione)
Ja nosze 42 i u mnie nie odstale - jest luzna mam jeszcze taka sama co do kroju, ale mniejsza, brazowa i z gwiazdkami. Brazowej stan: bardzo dobry https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6505752
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Diacneal?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Diacneal?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233128 ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może coś jeszcze sobie dobierzesz? Bo toniku jest na prawdę na kilkukrotne wypróbowanie, zależy mi żebyś była zadowolona z wymiany ![]() Jeśli już nic więcej nie wpadło Ci w oko, to postaram się dołożyć jakiś miły gratis ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cześć :)
Jestem bardzo zainteresowana Diacneal, Avene :) Nie mam w tej chwili nic wystawionego poza podkładem Affinitone Maybelline (kolor Vanilla Rose) - jest nowiutki, tylko wypróbowałam 2 razy, ale niestety nie trafiłam z kolorem (w sklepie wydawał się ok). Mam jeszcze do wydania maseczkę nawilżającą z oliwką Avonu (chyba 2 razy użyta) i pewnie jeszcze coś by się znalazło. Napisz proszę czego szukasz :) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witaj, interesuje mnie Diacneal - moze cos ci sie spodoba?
Link do watku w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
jenesaispas- niestety, dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
cos za :
- Avon, Incadessence, 30ml - dostałam w prezencie, 95%pojemności (foto) ? lub odlewke ?
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.