![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Avon i inne... Cienie, lakiery i inne... :) Zapraszam w moje skromne progi kosm. :)Witam
w moim skromnym, kosmetycznym wątku. Nie szukam niczego konkretnego, dlatego przejrze wszystkie propozycje, jeśli któraś z Was bedzie zainteresowana moimi rzeczami ![]() Mam nadzieje, ze komuś sie cos przyda ![]() ![]() Pozdrawiam I. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon i inne... Cienie, lakiery i inne... :) Zapraszam w moje skromne progi kosm
NIE MA AVON pudełeczko próbek - szminek powyższej firmy. różnorakie kolory. nie które sa nowe, a nie które maźniete tyle co na reke. moze komuś sie przyda
![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-05-09 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon i inne... Cienie, lakiery i inne... :) Zapraszam w moje skromne progi kosm
1) Woreczek próbek szminek również z AVONU tyle, ze inne kolory zapewne - nie porownywalam ![]() NIE MA 2,3) Pudełeczko probek perfum damskich i meskich z AVONU. oddam całosc lub jak ktos chce to na sztuki. w pudeleczku znajduja sie probki: 1. z meskich: FULL SPEED 4 SZT PERCEIVE INDIVIDUAL BLUE 4 SZT PRO SPORT SURRENDER 3 SZT 2. z damskich: SHEER ROSE PUR BLANCA 5 SZT TODAY TOMORROW ALWAYS 18SZT SURRENDER 4 SZT WOMEN OF EARTH EXTRAORDINARY 4SZT BE KISSABLE 3 SZT DREAM LIFE BLISS 5 SZT CELEBRE 6 SZT SURREAL 2 SZT TRESELLE 3 SZT RARE PEARLS SUMMER WHITE FAR AWAY SUNNY SKIES LYRICAL DREAM LIFE WINK PERCEIVE LITTLE BLACK DRESS NIE MA 4) Kuleczki brazujace z AVONU. rzadko uzywane. zakupione w grudniu 2007r. 5,6) Zestaw do frencha. uzyty pare razy, zreszta stan widac na drugim zdjeciu ![]() zakupiony w grudniu 2007r. Dokładeczka 5.05 nowe cienie do powiek:
- zloty/żółty z oliwkowym - ciemny róż z jasnym różem - jasna zieleń z ciemną zielenią Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-05-05 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1,2,3) Kolejne próbki perfum, tym razem z ORIFLAME. TOGETHER 3 SZT MOON 2 SZT FIRE MIDSUMER MĘSKI 2 SZT SERENE 3 SZT AROMANCE GIORDANI GOLD/WHITE 3 SZT/2 SZT DE MARCO 3 SZT DIVINE 2 SZT SOLIDEN ECLIPSE 3 SZT FRESH COLOGNE (ORANGE BLOSSOM) ELVIE 2 SZT INDULGENCE VOLARE 4 SZT SAGA 2 SZT SUN FREYA 3 SZT AROMACARE 2 SZT SOUL NOMADIC 2 SZT AROMABLISS NOTHERN LIGHTS 2 SZT ECLAT FRESH COLOGNE (LEMON) ECLAT MĘSKI REBEL 2 SZT S8 MĘSKI? 4) LAKIERY idac od lewej str: MAGNETIC - kolor perlowy (wazny do 2007 ale przeciez lakiery sie tak nie psuja ![]() zuzycie minimalne CREATION - kolor biały (wazny do 12.2008) zuzyte ok 1/4 WIBO - kolor jak na moje oko to braz (wazny do 08.2008) zuzyte ok 1/4 WIBO - kolor biały z brokatem (wazny do 08.2008) zuzyte 2/4 NIE MA LEMAX - kolor ciemna perełka (wazny do 03.2009) raz uzyty ORIFLAME - kolor rózowy, ale pod katem swiatla mieni sie (wazny do 07.2008) zuzyte 1/4 NIE MA 5) Tipsy z klejem. z tego co pamietam to nie sa kompletne. 6) Naklejki do frencha.
ilość widac na zdjeciu. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-08-12 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1-4) LAKIERY idąc od lewej: LEMAX - kolor złoty, wazny do 03.2009, raz nim były maźniete paznokcie. NAIL COLOUR - kolorek ciemna śliwka, wazny do 04.2009, zuzycie minimalne jw. NAIL COLOUR - kolorek bordowy z brokatem, wazny do jw., zuzycie jw. Dokładeczka 5.05 nowe cienie:
- biały z czarnym - jasny szary z ciemnym szarym Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-05-05 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1-4) Błyszczyki idąc od lewej: AVON, kolor perłowy. Zostało jakies 1/4. Błyszczyk do ust. Na ustach efekt bezbarwny z małymi drobinkami. Zakupiony w tym roku. Zuzycie minimalne. MANHATTAN, kolor taki troche dla mnie dziwny roz, ale na ustach wyglada sympatycznie. Raz uzyty. Dokładeczka 5.05 nowe cienie:
- 2 niebieskie odcienie z fioletowym serduszkiem - fiolet z jak na moje oko z bardzo bardzo jasnym różem Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-05-05 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() dużo rzeczy mi się u Ciebie podoba. Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1-6) Głównie cienie do powiek. INGLOT - zintegrowany system perłowych cieni do powiek SLN. Zuzycie widac na zdj. Brazu zostalo ok 1/4, perłowego zostalo wiecej niz 3/4, brazu jasniejszego również zostało wiecej niz 3/4.
RUBY ROSE - bez mazniety palcem jeden raz, brau zostało ok 1/4. ROBERTO BORO - ciemny braz mazniety doslownie pare razy (w sumie do maja 2008, ale cienie mozna dlugo uzywac, ten nie jest zepsuty) NIE MA CARLO - wszystkie 3 kolory tylko raz mazniete. LOVELY - czarno bialy z drobinkami. Oba kolory raz mazniete. Wazny do 12.2008r. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-05-09 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cd. cieni do powiek: JOKO - kolor perłowy. Zostalo 3/4. Wazny do maja 2009.
AVON - kolor PINKY PEACH, sypki cien. Zostalo ok 2/4 badz 3/4. NIE MA INGLOT - kolor jasny roz z drobinkami. Zuzycie mniej niz 1/4. WIBO - bardzo ciemny braz, ciemny braz i cos pod kolor ciemnego bezu. Ogolnie wszystkich trzech kolorow zostalo ok 3/4. Byl wazny do grudnia 2007, lecz nie dawno sie nim malowalam i byl OK ![]() WIBO - kolorki jw, tyle ze o ton jasniejsze. Wazny do grudnia 2008. Kolor bezowy troszke sie ukruszyl, ale zostalo ich ok 3/4 z kazdego koloru. MISS SPORTY - kolor fioletowy. Raz mazniety do pomalowania powiek. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-05-09 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie męskie próbki z atmizerkiem. Znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
NIE MA 1) Nowy, sypki cien z AVONU. Nowośc bodajze z 5 katalogu? nie pamietam :P Kolorek: SMOOTH MINERAL. Nie uzywany, otwarty tylko. Kolor to bardziej bez. 2) AVON, czarny tusz wydluzajacy rzesy. Zostalo cos ok 2/4. Zakupiony w tym roku. 3) Lakiery do zdobien - nowe 4) Mini lakiery do paznokci - nowe 5) Wieksze od mini lakiery do paznokci, rowniez nowe (drugiego czerwonego już nie ma) Dokładeczka 5.05 nowe cienie:
- ciemny róż z bladym, nawet bardzo jasnym różem - 3 odcienie: złote serduszko i dwa jakieś podchodzące pod złoto/pomarańcz Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-05-10 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
FOTKA NR 1) NIE MA ORIFLAME soothing foot cream. Łagodzacy krem do stop. Zmiekcza i koi stopy. Zawiera składniki nawilzajace, skstrakty z rumianku i wiesiolka. Wazny do marca 2009. Zuzycie? z tego co pamietam to max 2 razy byl uzyty. ORIFLAME divine. Perfumy do włosow. Zostalo ok 1/4. Wazny do konca roku. FOTKA NR 2) AVON - PUR BLANCA. Bez atomizera, takie juz byly, wiec tak ma byc ![]() NIE MA AVON - kuracja parafinowa do rak i stop. Zostalo wiecej niz 3/4. AVON - odzywcza mgielka do wlosow normalnych - jablko i owies. Odzywia i przygotowuje wlosy do stylizacji. 2 raz uzyta. Na zdj mozna sie dopatrzec dokladniej zuzycia. AVON - jogurtowy nawilzajacy balsam do ciala z malinami. Zostalo 1/4 kremu. FOTKA NR 3) AVON Incandessence - zuzycie widac na zdj ![]() AVON Urban Flowers - zuzycie widac na zdj ![]() NIE MA ESCADA - zuzycie widac na zdj ![]() AVON SSS balsam oslabiajacy odrastajace po depilacji wloski. Zostalo wiecej niz 3/4. Dokładeczka 5.05 - nowy cień różowy z białym/perłowym
- 3 nowe błyszczyki (środkowego, różowego nie ma) Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-05-10 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
wiec tak, bardzo interesuje mnie to :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7430375 a potrafilabys nazwać jak nazywaja sie te pomadki ? ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za escade?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zainteresowalo mnie u Ciebie sporo rzeczy-probki perfum i szminek, zestaw do frencha, blyszczyki i kuracja parafinowa
Moze zajrzysz do mnie czy czegos nie znajdziesz? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2,3) Pudełeczko probek perfum damskich i meskich z AVONU.-całosc
4) Kuleczki brazujace z AVONU. LEMAX - kolor ciemna perełka (wazny do 03.2009) 1) Nowy, sypki cien z AVONU. Nowośc bodajze z 5 katalogu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7431493 - drugi z lewej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7431493 - zielony ,czerwony i niebeiski ESCADA - zuzycie widac na zdj czy to org czy podroba to sama nie wiem, dostalam w prezencie. BARDZO MI SIE TO PODOBA ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
a oddalabys mi probki zapachow ? 2 i 3 zdjecie ? za cos z watku ? cienie mam poza watkiem, ale raczej nie do wymiany
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Za escada Magnetic Beat - znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Za Escada Magnetic Beat - znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za escadę?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
duzo rzeczy mi wpadło w oko znalazłabys coś u mnie??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.