|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobry podkład - La Roche Posay?
Czy ktoś używał podkładów La Roche Posay? Jak się sprawdziły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry podkład - La Roche Posay?
Poczytaj recenzje na KWC na temat interesujących Cię podkładów. Znajdziesz na pewno wiele wskazówek, jednak musisz zawsze brać poprawkę na to, że każdy podkład na innej buzi będzie się inaczej sprawował.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry podkład - La Roche Posay?
Poczytaj na KWC opinie.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html Ja używam od wielu lat tego podkładu i jestem zachwycona - bez parabenów, SPF 25, wydajny, dobrze kryje, ale bez maski. Cena : od 70-85 zł w zależności od miejsca zakupu. Przetestowałam wiele podkładów i ten mnie nie uczula (mam alergię na przeróżne kosmetyki, parabeny i inne cuda). Najlepiej poproś w aptece o próbkę, bo nie każdemu przypasuje. Jest o nim również wiele negatywnych opinii, np. wśród osób z tłustą cerą. Ja mam suchą i sprawdza się idealnie. Poza tym mają bardzo małą gamę kolorystyczną - 4 kolory (10,11,13,15) Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-01-29 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.