|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oddam Biała Perła, wybielający żel stomatologiczny, 2 x 65g
Witam!
Szukam w zamian zapaszków ![]() 1) Mam na wymienke 2 tubki żelu biała perła. Zakupilam w aptece orginalny żel Biała Perła. Potrzebowalam nakładek z niego a żele obydwa zawierające po 65 g są nie ruszone. ![]() BIAŁA PERŁA z FLUOREM wybielający żel stomatologiczny. BIAŁA PERŁA to profesjonalny system do wybielania zębów z użyciem aplikatorów (nakładek na zęby). Doskonale usuwa przebarwienia powstałe podczas palenia papierosów, picia kawy i herbaty. BIAŁA PERŁA zawiera peroksydy, które wybielają zęby oraz fluor, który wzmacnia ich szkliwo i zabezpiecza przed próchnicą. 2) Puder prasowany rozświetlający nr 104 Sensique- nowy 2 razy maźniety 3) Aksamitny róż na policzki nr 101 sensique - nowy tylko sprawdzony kolor 4) Astor -kohl kajal pencil kolor grey 082-popielaty -zostało 3/4 5) odżywka do paznokci z jedwabiem -levelyc-zostało 3/4 -data ważnosci do06.03.08 6)lakier do zdobienia paznokci-nowy to jest taki bezbarwny lakier ze srebrnym brokatem i z cieniutkim pędzelkiem do zdobienia pzaurków 7) cien do powiek fioletowy constance carrol - cały tylko rąbek sie odłamal 8) biosilk - w tej małej buteleczce orginalny zużyłam jedynie ok 1/5 9) Sensique - Wzmacniająca odżywka do paznokci z keratyną -nowa 10) nowe cienie lancome tylko wypróbowane kolorki (brąz, złoty, miedziany oraz biały )2g. Edytowane przez agatkad Czas edycji: 2008-02-29 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oddam Biała Perła, wybielający żel stomatologiczny, 2 x 65g
cos u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie za nie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
a u mnie ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
magda03_mm, rozwydrzona, matinne - niestety nic
Nulka - tak potrzebne są nakładki, ale niestety i tak nic nie znalazlam Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
oryginalny.czy moglabym prosic o jakies zdjecia kosmetykow kolorowych?i farouka?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
a moglabys znalezc w necie fotki tych konkretnych kolorow/produktow?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Nie znalazlam fotek sensique ani innych akurat. Najlepiej samemu w drogerii sprawdzic - nr kolorku podalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za preparaty wybielające?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.