![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Lolita, Kenzo, Cacharel etc - zapraszam ;)
NIEAKTUALNE - WĄTEK PRZENIESIONY TUTAJ -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...12#post9471212 zapraszam
![]() cześć ![]() mam do wymiany następujące perfumy : aktualne wymiana ~Lolita Lempicka 'Lolita Lempicka' 5o ml, edp, połowa, (kartonik) * ~Kenzo 'Kashaya' 25 ml, edp, bez paru psików, (kartonik) * ~Cacharel 'Eden' 3o ml, edp, bez 2 psików, (kartonik) -> sasia73 ~Oriflame 'S8' 5o ml, edt, bez 2 psików (kartonik) -> ivanna ~Oriflame 'Nomadic Her' 5o ml, połowa ~Slava Zaitsev 'Maroussia' 5o ml, bez 2 psików, (kartonik) * - do perfum oznaczonych tym symbolem jestem przywiązana, wobec czego będę wybredna, za co z góry przepraszam ![]() pomadki : ~Oriflame, La Dolce Vita, kolor Coral Red, 3g, kilka razy użyta, ubytek znikomy -> kolor prześliczna czerwień, niestety nie dla mnie ;(( chętnie wymienię za odcień 'subtle peach' tej samej linii ![]() ~Avon, Cynthia Rowley, kolor Rose Petals, użyta raz - testy, więc praktycznie nowa -> kolor całkiem ładny, różany, niestety również nie dla mnie, jako, że gustuję w odcieniach naturalnych, beżach ;(( dla zainteresowanych: chętnie odpowiem na wszelkie pytania związane z oferowanymi przeze mnie kosmetykami, jak również zamieszczę zdjęcia interesujących pozycji ![]() poszukuję : ~Guerlain, 'Shalimar' ~V.Westwood, 'Boudoir' ~ !! Serge Lutens ~Gres, 'Grain de folie' i tysiące innych ![]() Edytowane przez bazylmistrz Czas edycji: 2008-10-25 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lolita, Kenzo, Cacharel etc - zapraszam ;)
witam, chetnie zamienilabym sie na Edendo oddania w zamian mam:
gucci rush 2 ponad połowa z 75 ml sicily jakies 75 ml sensi jakies 75 ml Esperys (cale 100 ml - bez 2 psików) Mosvhino I love love jakies 70 ml today Avon jakies 30 ml mogę zrobić też odlewki: Ungaro, Addict lub powyższych, bo z reguły kupuję duże butelki zapachów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz cos u mnie za lolke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mirra77 : mamy więc cechę wspólną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hmm.. a dasz mi czas do jutra?
![]() PS jakie jest pochodzenie lolki? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
mucia18 : niestety wciąż nic;( tzn 1 pomadka, ale napewno nie za lolitę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnei za den?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ivanna : czy interesowałyby Cię do niego jakieś miniatury Yves Rocher? mam 4, każda po 5 ml : eryo, ming shu, ode l'amour, neonatura souffle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
miniatury odpadają jakoś nie lubie ich używać wiesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ivanna : owszem, interesuje
![]() (edit) ivanna : bo wiesz, z drugiej str ja też zastanawiam się troszkę, na ile mnie się to kalkuluje(5o ml za 12ml). bo o ile oriflame to żaden górnopółkowiec nie jest - jednak aż takie tanie też nie były (89 w katalogu) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Aigner? Zapach jest piękny, elegancki ma to coś - wyczuwam w nim nunkę rodem z Flowerbombki ( oraz jeszcze jedna Wizażanka) jest warty poznania
![]() ![]() a mogłabyś czymś się podzielić za smoka ze mną? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ivanna : czy któraś z pomadek w wątku odpowiadałaby Ci? któraś z maseczek z oriflame(nie wyszczególnione w wątku) ? mgiełka różana ? z typowej kolorówki niestety nic nie mam (nie używam) ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.