![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Shalimar, Grain de folie -> oddam wiele;)
cześć
![]() właściwie jak w tytule : poszukuję perfum Guerlain 'Shalimar' (wersja edp, light/legere/ zarówno pełnowymiarowe, jak i miniatury) oraz Gres 'Grain de Folie' czarny - aktualne liliowy - wymiana w zamian, do zaoferowania mam: pełnowymiarowe : ~L.Lempicka 'Lolita Lempicka' 5o ml, edp, połowa, (kartonik) * ~Kenzo 'Kashaya' 25 ml, edp, bez paru psików, (kartonik) * ~Oriflame 'Nomadic Her' 5o ml, połowa ~S.Zaitsev 'Maroussia' 5o ml, bez 2 psików, (kartonik) ~Kenzo 'Jungle Elephant' 3o ml, odlewka z atomizerem mniejsze pojemności : ~C.Klein 'Eternity' 8-9ml/15ml, z atomizerem ~Givenchy 'Pi' 15ml, z atomizerem (kartonik) * ~Maboussin 'Histoire d'eau' 9ml, odlewka z atomizerem ~Ch.Dior 'Poison' ok.5ml, odlewka z atomizerem miniatury: ~Chopard 'Wish' 5ml, miniatura, ~Avon 'Crystal Aura' 5ml, edp, miniatura, ~V.Westwood 'Boudoir' 5ml, edp, miniatura, (kartonik) ~Gres 'Cabaret' 7,5ml, miniatura bez atomizera (kartonik) * - do perfum oznaczonych tym symbolem jestem przywiązana, zanadto rozstawać się z nimi nie pragnę ![]() Edytowane przez bazylmistrz Czas edycji: 2008-12-24 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Shalimar, Grain de folie -> oddam wiele;)
Hmmm co prawda nie mam żadnego z Twoich zapachów, ale coś może wypatrzysz za miniaturę Cabaret Gres? hm
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hm, właściwie jestem zainteresowana. tyle, że boudoir to miniatura, 5ml. pisząc 'albo' miałaś na myśli, że rzeczywiście interesuje Cię albo slon albo boudoir, czy miałam to w domyśle zrozumieć jako 'najlepiej oba'? :P
btw: załączysz, proszę, zdjęcie? ![]() Edytowane przez bazylmistrz Czas edycji: 2008-10-29 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może zerkniesz do mnie.Co prawda nie mam zapachów,których szukasz,ale może coś ci się spodoba. [U Ciebie nęci mnie Lolita]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
tylko książka do fizyki - z tym 'każdy zrozumie' to było na własnym przykładzie czy wyłącznie w celach marketingowych? ;P
![]() pytam, bo mam z nią straszne problemy, a Twój opis do niej dołączony brzmi w obliczu powyższego conajmniej zachęcająco^^ Edytowane przez bazylmistrz Czas edycji: 2008-10-29 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Jutro dołączę zdjęcie Gres Cabotine. Skoro Boudoir to 5 ml, to chciałabym razem ze Słoniem. Jeżeli masz inną propozycję, to negocjujmy
![]() Mój Gres Cabotine był w zestawie z żelem pod prysznic i balsamem do ciała (wszystko po 50 ml). Jedno z nich lub oba mogę dołączyć do mojej oferty. Dla niektórych Wizażanek to ważne, więc zaznaczam: mam zestawowe pudełko w idealnym stanie. Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2008-10-30 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
na własnym przykładzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hisoka : hm, to wiesz, decyduję się
![]() ![]() czy próbki perfum/pomadek interesowałyby Cię w zamian? czy niebardzo, bo kosztowała fortunę?;P KomEwa : no 5 - tak jak pisze w początku wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
książka jest z 2000r. [mam nadzieję ,że zwróciłaś uwagę,że książka ma podniszczoną okładkę [zaznaczyłam to w opisie]]
Co do probek, to już wolałabym odlewkę tej Lolitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hisoka : tak, ale stan okładki jest mi obojętny, w przeciwieństwie do jej zawartości
![]() z odlewek, (obok tych wyszczególnionych w wątku) mam jeszcze 3ml YR 'Neonatura Cocoon', tak, to same próbki w standardowych pojemnosciach (1,1.5,2ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a za odlewkę Maroussi?
EDIT: Albo za Poisona ![]() Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2008-10-31 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hisoka : maroussia - to samo co w przypadku lolity. poison'a mogę rozważyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to zależy co rozumiesz przez fajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hisoka : preferowane : komunizm, socjalizm (lenin, trocki, kropotkin, bakunin) itp, klasyka, literatura rosyjska, v.woolf, j.austen, pamiętniki z czasów wojny etc. (to takie główne aktualne obszary zainteresowań
![]() czekam więc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oj nie sądzę-jeśli nawet jest coś takiego w domu, to nie moje [babci,albo taty :/]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jak się zdecydujesz ,to odpisz [ewentualnie zerknę jeszcze jutro w domu na te książki,ale szansa jest nikła]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
poszukałam i nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
o.To co za te 4 książki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no właśnie za te 4 książki to poison, to trochę mało [tym bardziej,że standardowego poisona nigdy nie wąchałam...wąchałam pure, hypnotic i midnight
![]() Jestm gotowa zamienić się na: -Lolitę -Maroussie lub -Poisona + Boudoir |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.