![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Mac, Inglot, Bourjois, Essence, Perfumy, YSL, Lancome, Dior, L'Oreal, itp. :)
Szukam:
Mac, Odsypki pigmentów Mac, Błyszczyki Mac, Cienie prasowane Mac, Podkład w tonacji żółtej Mac, pędzle Bourjois, Czekoladka - każda Bourjois, Róż Bourjois, kredki w kolorach : turkus, soczysta zieleń, czerń Bourjois, Cienie Inglot, Cienie Inglot, Paletki Inglot, Pędzle Inglot, Błyszczyki Inglot, Rozświetlacze Inglot, Brązery Inglot, Pomadki Inglot, Brązer do twarzy i ciała Lancome, Paletka cieni Lancome, Adaptive Lancome, Teint Idol Dior, Icone Dior, Paletki cieni L'Oreal, Mineralny podkład L'Oreal, Glam Shine YSL, Podkład Essence, AOH Essence, Mineralny podkład Kenzo, Słoń Kenzo, Amour Naomi Campbell, Cat Deluxe at night i wieeeele innych W zamian to co w wątku!! Czekam na propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: Mac, Inglot, Bourjois, Essence, Perfumy, YSL, Lancome, Dior, L'Oreal, itp. :)
to ja bym była zainteresowana wszystkim
![]() co byś za to chciała? masz jakieś pędzelki jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Dot.: Mac, Inglot, Bourjois, Essence, Perfumy, YSL, Lancome, Dior, L'Oreal, itp. :)
Jowitko, powiedz mi jeszcze czy odsypki są napewno oryginalne i czy sprawdzałaś na wątku Maca sprzedawcę? Jeśli nie poprosiłabym o nick jeśli to nie problem oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
A mogłabym prosić zdjęcie
Avon, Kuleczki rozświetlające, zużycie góra 20% - będę wybredna Inglot, Podkład równoważący, cały, odcień: 25, KOD: GC09PB Podkład średnio/mocno kryjący, jest w ciemniejszym kolorku, tonacja ciepła, wydajny ?? ![]() Mam pędzelek do cieni z Sephory, ale być może poleci do kogoś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
nie mam aparatu póki co
![]() ale tu jest zdjęcie kuleczek i dokładny opis - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...#review-253321 a tu Inglot: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oundation.html z tym że nie oddam tych dwóch rzeczy za róż i odsypki w woreczkach strunowych, mogę oddać jedną + jakiś drobiazg Podkład jest nowy, jedynie przetestowany kolor, ciemniejszy beżyk w ciepłym odcieniu ![]() Kuleczki od czasu do czasu używane jednak wiadomo że są baaaaardzo wydajne ![]() Mogę oddać te dwie rzeczy za roz odsypki i pedzel pluuus cos dorzucę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Z pędzlem się narazie wstrzymam bo tak jak mówiłam poleci może do kogoś innego.
A odsypki maca jasny róż i zieleń chciała rozwielitka to może ty byś wzieła tylko te 3 ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
ewentualnie 1/5 colorstaya, tusz w kamieniu, paletke blyszczykow z sephora pink
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
jest rozciągliwy, jednak jest zarezerwowany dla bialej malpeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie
![]() Poza wątkiem mam - odsypki maca, mogę coś oddać ze swojej kolekcji ![]() -cienie inglota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.