![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: JOICO, L'Oreal Prof. CHANEL, LANCOME RENERGIE, BIODERMA ,GIVENCHY-Amarige, ESCA
a moze za 1. BIODERMA Sensibio H2O Płyn micelarny do oczyszczania twarzy i zmywania makijażu, do cery wrażliwej - ok. 1/2
zainteresowałaby cie pianka do włosow tigi ubytek trudno ocenic, ale mysle, ze tak 20% jest z wymiany z mamichałka. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: JOICO, L'Oreal Prof. CHANEL, LANCOME RENERGIE, BIODERMA ,GIVENCHY-Amarige, ESCA
K.Moss,ale musiałabym jeszcze niuchnąc
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To do jutro poprosze o rezerwacje i wypisze wszystko nazwe i jeszcze sprawdze dokładny ubytek. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
LALIQUE LE BAISER EDP 30ml z wymiany z mimblą, ubytek widoczny na zdjęciu 6. DOUGLAS puder sypki matująco-rozświetlający, odcień najjaśniejszy z tej serii (żółte pudełeczko) użyty kilka razy2. LANCOME NUTRIX ROYAL BODY - 15ml ,kartonik, nieotwierane ?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ESCADA, Magnetic Beat 25ml (kartonik )ubytek widoczny na zdjęciu
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8297 może DKNY red delicious ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
słoniku, u Ciebie podoba mi sie sporo
![]() ++ Fekkai – Maska do włosów z masłem shea. Pierwotna pojemność 125 g, zostało koło 1/3 Yves Rocher – Żel pod prysznic o zapachu kalifornijskiego migdała – nowy Sephora Brown – scrub do ciała 200 ml – zużycie koło 1/4 Kadus – Amulett dimensions – pianka do układania i modelowania suszarką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Hej Pianka Tigi Catwalk STRONG MOUSSE ma strebrne opakowanie z niebieska nakretka ciezko jest mi stwierdzic ubytek, ale oceniam go od 20 do 30%. Poszukam jeszcze w sieci zdjecia i wkleje link, jesli znajde. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Tutaj masz zdjecie pianki http://cgi.ebay.pl/Tigi-Catwalk-Stro...QQcmdZViewItem
opis EXTRA STRONG MOUSSE BEZALKOHOLOWA PIANKA, BARDZO MOCNA Pianka pozwala na wykreowanie wyjątkowej tekstury i dodanie objętości włosom. Doskonale utrwala fryzurę na długi czas. Brak zawartości alkoholu jest*usem-produkt nie wysusza włosów, co jest ważne szczególnie w przypadku, gdy wchodzi w rachubę praca z suszarką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
micel Biodremy już nieaktualny
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hej nie chcesz pol elizejsckich ok 80ml??
chetnie oddam.. do tego jestem z warszawy...papa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie...chanel roż, revlon cien sliwkowy, isadora roz, puder syki dauglasa i perfumy lalique....
mpje chmps-elyseea ok 80 czekam na znak o wymiance...chetnie sie spotkam od pon osobiscie... pozdrawiam ps w sumie wiolalabym perfumy za perfumy ale tearza potzrebuje koloorowki....daj znak papa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie:
2. L'Oreal Professionnel, Silver, Szampon do włosów rozjaśnianych, siwych - z 250ml zostało ok. 100ml DOUGLAS puder sypki matująco-rozświetlający, odcień najjaśniejszy z tej serii (żółte pudełeczko) użyty kilka razyRESERV 1. ZALOTKA DOUGLAS złota Znajdziesz coś wzamian u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.