|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Podklad Fleur de teint Guerlain NOWY - wymienie
nieaktualne
Podklad nawilzajacy Fleur de teint Guerlain, 560 beige moyen. 30 ml, kartonik z ulotka. Kupilam na allegro - 100% oryginal, nie trafilam jednak z kolorem. Ubytek wlasciwie zaden, tyle co polowa "lepetyny" od zapalki ![]() Tu oceny w KWC : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12857 Wymienie najchetniej na ten sam w odcieniu 210 badz 240, ciekawy zapach... Zapraszam ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-03-12 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podklad Fleur de teint Guerlain NOWY - wymienie
Jeżeli byłabyś zainteresowana, mogłabym zaproponować połowę pudru La Prairie odcień 01 translucent (dla mnie zbyt jasny) oraz tonik Biothermu Biosource, seria nawilżająca, różowy, 125 ml, zupełnie nowy.
Albo Lalique Le Perfum edp 40/50 ml. dorzucę jakąś miłą próbkę np. shiseido. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() bzuz - nic nie znalazlam. Layla79 - podklad La Prairie nie dla mnie niestety, ew. bylabym wstepnie zainteresowana Lalique, musialabym jeszcze niuchnac sobie go dla przpomnienia w perfumerii (bede dopiero w poniedzialek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dorota, z la prairie to jest puder sypki. Podkłady są bardzo gęste i kremowe, też mi nie leżą
![]() Beige Moyen - znam kolor, dla mnie byłby dobry, o ile pokrywa się z beige moyen pudru w kompakcie, jak oceniasz? Względnie mogłabym oddać sunset heat Escady 35/50 ml z kartonikiem, typowy słodziak na lato. Ale skoro używasz czarnej koszmary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pudrow sypkich u mnie narazie dostatek ![]() Niestety, nie wiem napewno czy kompakty Guerlaina maja takie same odpowiedniki plynne. Wydaje mi sie, ze powinny miec.... Le parfum jakis czas temu niuchalam i pamietam go jakos mgliscie... Do zapachow Escady nie palam szczegolna miloscia (wlacznie z oslawiona Collection, ktora jest dla mnie porownywalna w odbiorze jak sezonowki Escady) Czasami jednak lubie ponosic Magnetism ![]() Przypomne sobie Le parfum i odezwe sie w poniedzialek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
w załączeniu - zdjęcie Lalique
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.