|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowka i pielegnacja+zapraszam!
1. Loreal, mleczko nawilzajaco-brazujaco-wyszczuplajace, z wymianki, zostala napewno polowa, nie wiem gdzie jest data, ale wazny
2. Garnier, Ambre Solaire, SPF 15, uzyty 2 razy na dlonie, znow nie widze daty, ale byl kupowany na jesieni 2007 3. Coty, Green Tea, body spray, zostalo tyle ile widac, kupiony niedawno 4. Dove, antyperspirant Silk Dry w sztyfcie, "dostany" w zestawie na Wielkanoc, mozna zdrapac wierzchnia warstwe ze wzgledow higienicznych 5. Bielenda, Sexy Look, serum wygladzajace okolice ust, zostalo 3/4, z wymianki+"powiekszacz" do ust w zestawie, zostal prawie caly, jest bardzo wydajny! 6. Avon, taka szminka-walentynka, ale pachnie owocami lesnymi, kolor Pretty Berry, kupiona 2 miesiace temu, uzyta 2 razy 7. Vipera, 2 blyszczyki Maxi Lips-rozowy(peknieta zakretka-dam gratis) i bezowy, troche starte napisy 8. Vipera, korektor zielony na naczynka, uzyty kilka razy w malych ilosciach 9. Flos Lek, zel ze swietlikiem i rumiankiem do powiek i pod oczy, prawie caly, kupiony 2 miesiace temu, wyszlo uczulenie na rumianek (radze sprawdzic przed wyborem czy nie ma uczulenia) 10. Wibo, blyszczyk czerwony chlodzacy, zostala napewno polowa 11. Inglot, blyszczyk w odkrecanej kostce w kolorze zywej maliny, jest wglebienie, ale sporo zostalo 12. Mon Ami, kredka czarna, 4 razy temperowana, dam gratis 13. Carlo di Roma, eyeliner czarny uzyty kilka razy 14. Paski do frencza, zuzytych 13, wiec opakowanie prawie cale odp u mnie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
znalazlam calkiem sporo rzeczy u Ciebie
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
1. Loreal, mleczko nawilzajaco-brazujaco-wyszczuplajace, z wymianki, zostala napewno polowa, nie wiem gdzie jest data, ale wazny 2. Garnier, Ambre Solaire, SPF 15, uzyty 2 razy na dlonie, znow nie widze daty, ale byl kupowany na jesieni 2007 3. Coty, Green Tea, body spray, zostalo tyle ile widac, kupiony niedawno 5. Bielenda, Sexy Look, serum wygladzajace okolice ust, zostalo 3/4, z wymianki+"powiekszacz" do ust w zestawie, zostal prawie caly, jest bardzo wydajny! 9. Flos Lek, zel ze swietlikiem i rumiankiem do powiek i pod oczy, prawie caly, kupiony 2 miesiace temu, wyszlo uczulenie na rumianek (radze sprawdzic przed wyborem czy nie ma uczulenia) 11. Inglot, blyszczyk w odkrecanej kostce w kolorze zywej maliny, jest wglebienie, ale sporo zostalo 15. Avon, kredka do ust w kolorze Nude Pink, dam gratis coś u mnie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie:
1. Loreal, mleczko nawilzajaco-brazujaco-wyszczuplajace, z wymianki, zostala napewno polowa, nie wiem gdzie jest data, ale wazny 5. Bielenda, Sexy Look, serum wygladzajace okolice ust, zostalo 3/4, z wymianki+"powiekszacz" do ust w zestawie, zostal prawie caly, jest bardzo wydajny! 13. Carlo di Roma, eyeliner czarny uzyty kilka razy 7. Vipera - bezowy
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
wymienisz sie za cos z tego?
7. Vipera, 2 blyszczyki Maxi Lips-rozowy(peknieta zakretka-dam gratis) i bezowy, troche starte napisy 8. Vipera, korektor zielony na naczynka, uzyty kilka razy w malych ilosciach 9. Flos Lek, zel ze swietlikiem i rumiankiem do powiek i pod oczy, prawie caly, kupiony 2 miesiace temu, wyszlo uczulenie na rumianek (radze sprawdzic przed wyborem czy nie ma uczulenia) 11. Inglot, blyszczyk w odkrecanej kostce w kolorze zywej maliny, jest wglebienie, ale sporo zostalo 12. Mon Ami, kredka czarna, 4 razy temperowana, dam gratis
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
nr 3 i 4. zapraszam do siebie.
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
moze cos u mnie?
szczegulnie chetnie przyjme Carlo di Roma, eyeliner czarny uzyty kilka razy Vipera, 2 blyszczyki Maxi Lips-rozowy(peknieta zakretka-dam gratis) i bezowy, troche starte napisy Avon, taka szminka-walentynka, ale pachnie owocami lesnymi, kolor Pretty Berry, kupiona 2 miesiace temu, uzyta 2 razy Bielenda, Sexy Look, serum wygladzajace okolice ust, zostalo 3/4, z wymianki+"powiekszacz" do ust w zestawie, zostal prawie caly, jest bardzo wydajny ale rowniez chetnie jako calosc pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Loreal, mleczko nawilzajaco-brazujaco-wyszczuplajace, z wymianki, zostala napewno polowa, nie wiem gdzie jest data, ale wazny
4. Dove, antyperspirant Silk Dry w sztyfcie, "dostany" w zestawie na Wielkanoc, mozna zdrapac wierzchnia warstwe ze wzgledow higienicznych 12. Mon Ami, kredka czarna, 4 razy temperowana, dam gratis cos u mnie? |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny!
odpisalam u Was ![]() do Bzuz jeszcze sie odezwe, tylko czekam na decyzje jednej z Wizazanek
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
czyli u mnie nic? bo odpowiedzi brak...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
coś za"
7. Vipera, blyszczyk bezowy 2. Mon Ami, kredka czarna, 4 razy temperowana, dam gratis 13. Carlo di Roma, eyeliner czarny uzyty kilka razy 14. Paski do frencza, zuzytych 13, wiec opakowanie prawie cale
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
2. Garnier, Ambre Solaire, SPF 15, uzyty 2 razy na dlonie, znow nie widze daty, ale byl kupowany na jesieni 2007 3. Coty, Green Tea, body spray, zostalo tyle ile widac, kupiony niedawno 5. Bielenda, Sexy Look, serum wygladzajace okolice ust, zostalo 3/4, z wymianki+"powiekszacz" do ust w zestawie, zostal prawie caly, jest bardzo wydajny! 1. Inglot, blyszczyk w odkrecanej kostce w kolorze zywej maliny, jest wglebienie, ale sporo zostalo 15. Avon, kredka do ust w kolorze Nude Pink, dam gratis moze znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
12. Mon Ami, kredka czarna, 4 razy temperowana, dam gratis
13. Carlo di Roma, eyeliner czarny uzyty kilka razy 7. Vipera, 2 blyszczyki Maxi Lips-rozowy(peknieta zakretka-dam gratis) i bezowy, troche starte napisy cos za to ;> ??? u mnie dokladki na stronach : 1,3,4,7,8,9,11
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jestem zainteresowana paskami do francha, kredką do oczu z Mon Ami (czy mogłabyś podać ile ma cm?) i może błyszczykiem z Vipery, ale nie jestem pewna (czy mogłabyś podać jaki ma numer ten brzoskwiniowy?)
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Avon, taka szminka-walentynka, Dove, antyperspirant Silk Dry w sztyfcie, Coty, Green Tea, body spray, ?????
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

znalazlam calkiem sporo rzeczy u Ciebie
65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55