![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja pierwsza wymiana :) nowe perfumy Guerlain! DOKŁADKA!NIEAKTUALNE nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253709 PIELĘGNACJA --> Mleczko perfumowane Cacharel Amor Amor, 50ml, nowe --> CARMEX - balsam w słoiczku 7.5 g, zużycie ok.1/3, ale trudno to stwierdzić...może go być więcej ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15615 --> odlewki Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (jedwabisty preparat regenerująco - nabłyszczający) - jestem szczęśliwą posiadaczką 300ml a ten preparat jest MEGAWYDAJNY ![]() KOLORÓWKA --> Maybelline, Affinitone, Perfecting & Protecting Fundation with Vitamin E (Podkład 'Idealne dopasowanie') - zostało ok. 1/2, odcień 003 LIGHT SANDBEIGE --> Max Factor, Miracle Touch - odcień Golden 75, świeży, zużycie ok. 1/4 (na opakowaniu jeszcze cena z Super-Pharm) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21307 --> Bourjois, Poudre Compacte - odcień 72 Sable Rose, praktycznie nowy, użyty 4 razy --> Vichy, Normateint - odcień 25 Nude, zostało ok.10ml/30ml - w sam raz na wypróbowanie --> L'oreal, Lash Architect Carbon Gloss - zostało ok. 50%, jeszcze mokry --> Rimmel , Glam Eyes - ma miesiąc, zostało ok.60%, mokry WYMIENIONE PERFUMY --> Guerlain, With Love EDT - limitowanka, nieużywane (jedynie psiknięcie testowe), pojemność 50ml - ponownie nietrafiony prezent (co śmieszniejsze od tej samej ciotki ;-)) - niestety nie mam kartonika, wyrzuciłam, gdyż myślałam, że przekonam się do tego zapachu i zostanie ze mną na dłużej...niestety ![]() -->Guerlain, Champs-Elysees - nieużywane, pojemność 30ml, z kartonikiem, 100% oryginalne (nietrafiony prezent) --> lecą do Doroty-Coco DOKŁADKA 30.04 Paco Rabanne, Black XS Pour Elle - 80m., ubytek ok. 7ml - leci do Oika Salvador Dali, Sea&Sun in Cadaques - 30ml, ubytek jedynie testy - leci do Oika CIAŁO --> Garnier, Intensywna Pielęgnacja Ujędrniająca Skórę, Tonizujące mleczko do ciała - użyte raz, 230/250ml - leci do Doroty-Coco --> Soraya, Beauty Creator Body, Intensywne Ujędrnianie, Ujędrniający krem do ciała - użyty raz, 180/200ml - leci do Doroty-Coco --> Dove, Go Fresh Energise, Antyperspirant w kulce o zapachu grejpfruta i trawy cytrynowej --> użyty 2 razy, 45/50ml - leci do Doroty-Coco WŁOSY --> Schwarzkopf, Gliss Kur Oil Nutritive, Masło regeneracyjne z olejkami pielęgnacyjnymi - użyte 2 razy, 180/200ml - leci do Doroty-Coco TWARZ --> Bielenda, Seria kasztanowa, Mleczko & tonik kasztanowe - użyte raz, 195/200ml - leci do Oika SZUKAM Najchętniej przygarnę balsamy, kremy do rąk i błyszczyki. Czekam na propozycje ![]() Edytowane przez jolanda_vega Czas edycji: 2008-05-11 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja pierwsza wymiana :) nowe perfumy Guerlain!
Moze cos u mnie za ktores z perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może interesuje cie Truth CK?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
--> odlewki Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (jedwabisty preparat regenerująco - nabłyszczający) - jestem szczęśliwą posiadaczką 300ml a ten preparat jest MEGAWYDAJNY ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Sun Moon Stars Lagerfeld - 30 ml (ubytek kilka psikow) i
BLV Bvlgari - 40 ml; bez jednego "psika" ogólnie szukam perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
która to Marina de Bourbon edp-29/30 ml z kartonikiem ?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a które perfumy Cię interesują? muszę troszkę poczytać o Truth i sprawdzić zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jak widzialabys nasza wymianke?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie bardziej interesuje mnie Sun Moon Stars, ale wolałabym go najpierw sprawdzić w perfumerii jeśli nie masz nic przeciwko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...assic-edp.html Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
perfumove love
|
Ja bym wstępnie była chętna
![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może cos u mnie za to?
--> Schwarzkopf, Gliss Kur Oil Nutritive, Masło regeneracyjne z olejkami pielęgnacyjnymi - użyte 2 razy, 180/200ml --> odlewki Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (jedwabisty preparat regenerująco - nabłyszczający) - jestem szczęśliwą posiadaczką 300ml a ten preparat jest MEGAWYDAJNY --> Garnier, Intensywna Pielęgnacja Ujędrniająca Skórę, Tonizujące mleczko do ciała - użyte raz, 230/250ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
bardzo mi się podobają u Ciebie:
Plecione trójkąty - zieleń Czarne i srebrne koraliki na stalowej posrebrzanej lince, długość bez bigla 8cm Śliczne delikatne serduszka, długość bez bigla 3,5cm Prześliczne kolczyki z zielonych korali crackle, długość bez bigla 6cm i te fioletowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja pierwsza wymiana :) nowe perfumy Guerlain! DOKŁADKA!
--> Mleczko perfumowane Cacharel Amor Amor, 50ml, nowe --> Schwarzkopf, Gliss Kur Oil Nutritive, Masło regeneracyjne z olejkami pielęgnacyjnymi - użyte 2 razy, 180/200ml --> odlewki Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (jedwabisty preparat regenerująco - nabłyszczający) - jestem szczęśliwą posiadaczką 300ml a ten preparat jest MEGAWYDAJNY ![]() Cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Oddałabyś za kolczyki które podobaja ci sie u mnie te rzeczy?
--> Mleczko perfumowane Cacharel Amor Amor, 50ml, nowe --> Garnier, Intensywna Pielęgnacja Ujędrniająca Skórę, Tonizujące mleczko do ciała - użyte raz, 230/250ml --> Schwarzkopf, Gliss Kur Oil Nutritive, Masło regeneracyjne z olejkami pielęgnacyjnymi - użyte 2 razy, 180/200ml Z jedwabiu moge zrezygnować, mleczko amor amor bardziej mnie kręci ![]() Te fioletowe to te półkola? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja pierwsza wymiana :) nowe perfumy Guerlain! DOKŁADKA!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.