![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Paco Rabanne BLACK XS wymienię
Jak w tytule Paco Rabanne Black XS, 80ml, nowe, jeszcze w folii (choć delikatnie otwarte i raz psiknięte na sprawdzenie zapachu ) i kartoniku. Wczorajszy prezent, więc świeżutkie, 100% oryginalne z Douglasa,
oto link do KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20378 zamienię na perfumy o podobnej pojemności, najchętniej na: angela, innocenta oraz wszelkie warjacje i odmiany Muglera narciso rodrigez for her, flower bomb prada ale rozważę również wszelkie inne propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Paco Rabanne BLACK XS wymienię
muszę w poniedziałek powąchać ultraviolet idam Ci znać, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Postanowiłam odezwac sie w twoim watku jestem zdecydowana na wymiane od kilku godz nosze paco i jestem nim bardzo zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Agusiu, według objętośći to chciałabym cały
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
mucia, niestety nic nie znalazłam, dziękujęi pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Siek bedziemy pisac w twoim watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
agusiu, pozwól, ze przemyślę tę propozycję
![]() Napisz jeszcze proszę, jaki dokładnie jest ubytek muglera i jego pochodzenie, data zakupu, bo moje perfumki kupione w piątek w duglasie i raz psiknięte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Perfumy zostaly zakupione na allegro( postanowiłam napisac szczeze skad pochodza), sa na pewno w 100% oryginalne moge wkleic link do aukcji kosztowały 170zl plus 10zl za przesyłke i kupiłam u sprawdzonego sprzedawcy zrobiłam dodatkowo weryfikacje aukcji u nas na wizazu na forum perfumy. Zrozumiem jednak, jesli odmowisz przyjecia zapachu z allegro. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
agusiu bardzo dziękuję za szcera odpowiedź, to w porządku z Twojej strony, napisz proszę jeszcze jaki jest stopień ich zuzycia
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
siek ciezko jest mi stwierdzic ubyte oceniam go na 1 do 2 ml pozwole sobie wkleic zdjecie w twoim watku abys sama dokladnie zobaczyla ubytek. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
agusiu, bardzo Ci zdiękuję za zdjecia i cierpliwość do mnuie ,-), proszę gdybyś mogła mi jeszcez opisac ten zapach, bo ja nigdzie nie mogę go powachać :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Witaj nie umiem za bardzo opisywac zapachow mam nawet problem w KWC jak to robie. Jak dla mnie to mocno wyczuwam porzeczke i odrobine grejpfruta jest cierpki pieprzny nie ma w sobie tej słodyczy co pozostałe wariacje muglera jak wiadomo na kazdej osobie zapach inaczej sie uklada i jest inny. Nie ma sprawy cierpliwosc jest cnota |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
agusiu, czyli rozumiem, ze zapach raczej chłodny, pieprzny, świezy, niż ciepły? Ani kszty w nim czekoladki angelowskiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
czyli rzadnej nuty słodkości?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Może coś ode mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
atequilaaa i czarnaorchidea, dziekuję Wam z apropozycje, ale nie skorzystam, pozdrawiam,
agusiu, ponieważ mojego zapachu jest 80ml, a Twojego ciut mniej niz 50 mam jescze taką propozycje, moze dołoże 20ml gucci rush, a Ty mi oddałabyś całe flowerbomb, myślę, ze to byłoby dla Ciebie bardzo korzystne, o ile oczywiście gucci by Ci sie podobał, ja na siłe z nim nie muszę sie rozstawąć, bo to piękny i niepowtarzlny zapach... co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
siek przepraszam najmocniej, ale gucciego nie wezme testowałam nie podoba mi sie i dla mnie to plastik oblany wanilia. Podtrzymuje moja propozycje, ale rozumiem jesli odmowisz, bo bardziej zalezy ci na flowerbomb. Decyzja nalezy do ciebie, jesli potrzebujesz jeszcze czasu do zastanowienia sie to moge spokojnie zaczekac. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
agusiu, rozumiem i przepraszam, ze tak mieszam, zapachy muglera są jednymi z moich ulubionych, ale rocka nie mam gdzie powąchać stąd moje obawy, w środe jadę na pięć dni do Berlina, tam pewnie miałabym mozliwość sprawdzenia zpachu, nie wiem czy mogę Cie o to prosić, ale gdybyś na te dni zarezerwował mi muglera, to ja również wstrzymałabym xs dla Ciebie, w poniedziałek wieczorem dąłbym Ci znać, co o tym myślisz, mozesz ma tydzień potrzymać dla mnie rezerwacje, jeli tak, to ja będe trzymała swoje perfumy dla Ciebie, napisz proszę co o tym myślisz, jeszce raz przepraszam, ze tk marudzę, jesli Cie to denerwuje pisz wprost...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Rozumiem jak najbardziej, ze sie wachasz tylko chodzi o to, ze mam muglera wystawionego na allegro na sprzedaz i dlatego wolałam wczesniej wiedziec czy jednak dojdzie do wymiany, bo jesli ktos kupi to bede musiala wycofac go z wymianki oczywiscie aukcje moge w tej chwili zawiesic i zaczekac na twoja decyzje. Nie denerwuje mnie, ale sama rozumiesz czekanie na twoja decyzje czekanie czy ktos kupi raczje sie martwie, kiedy sie go pozbede, bo mi sie wybitnie nie podoba nie ma to jak kupowac w ciemno. Pozdrawiam
Ps Moge oczywiscie zaczekac tydzien chociaz nie ukrywam, ze wymienienie go w najbliszym czasie najbardziej by mnie satysfakcjonowalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
agusiu, ja nie chciałabym Cie wstrzymywać, powacham zapach podczas wyjazdu i zaraz po powrocie dma Ci znać, jeśli sie z nikim nie wymienisz, to ja będę trzymała xs dla Ciebie, a jak Ci sie trafi kupiec na allegro, to oczywiście zrozumiem, jak sprzedasz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
To bardzo fajnie, bo własnie sie obawiałam, ze jakbym sprzedala to byłby jakies zgrzyty i wolałam napisac o ewentualnym sprzedaniu. Ty spokojnie sobie przetestuj, a jesli nie bedzie kupca na muglera i zapach ci sie spodoba to sie wymienimy. Pozdrawiam serdecznie
Ps Nawet jesli ktos na targowisku by sie zainteresowal jest w rezerwacji dla ciebie, bo jestem bardzo chetna na tego paco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ok, cieszę sie, ze sie rozumiemy, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.