![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Co ostatnio upolowaliście? Część II.
Otwieram kolejną edycję wątku dla Samochwał
![]() ![]() Zapraszam do wpisów, fotki również mile widziane ![]() (link do pierwszej części wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67148)
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część II.
Hehe...
![]() Mnie Czarna Manka wpadla z wymiany z Maja ![]() A juz myslalam ze NIGDY....!!! ![]() Never say never ![]() TZ Nemo ustrzelil ![]() Nat
#3 |
Zakorzenienie
|
No to bede pierwsza
![]() ![]() Odebralam dzisiaj osobiscie od JAREKMIKI moja swiezo (bo wczoraj) upolowana Hot Couture EDP i jestem po prostu zachwycona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Yhhh. Gratuluję ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradź proszę po cichutku ![]() ![]() - nie wiem dlaczego hehehe, ale mój prosty umysł bawi sie w takie skojarzenia, skoro gośc ma tyle perfum (i zakładam, ze je tez kocha)...to musi być szaleńczo interesujący ![]() A ja (tak w temacie) upolowałam (tzn. kupiłam w sephorze korzystając z 15% zniżki) basale dla mojego TŻ....a może dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nat gratuluję Mańki, a Tobie Lalesiu Hot Countre, powiem Ci, że rozsiałaś wielką ciekawość w mym żądnym wrażeń serduszku. Już kiedyś zastanawiałam się nad ustrzeleniem HC w ciemno, ale nie zazryzykowałam. Skoro Tobie się podobają to myślę, że ja również mogłabym się w nich zakochać
![]() ![]() Edytuję, bo właśnie doczytałam kochana Mulierko, że kupiłaś Basalę. Gratulacje wielkie Ci składam, przyjemnego obwąchiwania TŻ, albo siebie ![]() Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za gratulacje dotyczące mojego Flowerbombikowego zestawu. Dziś wpadła do mnie ciotka, która gratulowała mi tak pięknej kolekcji perfum ![]() Golgie specjalne dla Ciebie wybitnie off topowy opis FlowerB ![]() Dla mnie zaraz po psiknięciu pachnie cukrem, gorącym, rozgrzanym do granic, karmelizującym się. Cudowna, lepka wata cukrowa. Później zaczyna przybierać coraz świeższe nutki, pachnąc jak egzotyczna herbata, wypijana w specjalnej herbaciarni w niezwykłej atmosferze, tajemniczej muzyki i przyciemnianych zasłon. Herbatka ze świeżej, owocowej (nie wiem dlaczego ja wyczuwam tam owoce) staje się coraz bardziej waniliowa i trwa i trwa i trwa. Im więcej wypijesz tym końcówka jest bardziej słodka, jak w kubeczku z nierozmieszanym dobrze cukrem. Obłędna jest ta słodycz, nie męczy ani trochę. Upaja.Rozwesela.Ogrzewa i otula. Jeśli lubisz Escadę Magnetism (a wydaje mi się, że lubisz) to dla mnie Flowerbomb jest jeszcze o wiele piękniejszy i szlachetniejszy. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() Niestety, nie powiem Ci co to za koles z tego Jarekmikiego, gdyz odbior osobisty robilam pod empikiem u jakiejs, z reszta bardzo sympatycznej laseczki (pewnie jego dziewczyna) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem dlaczego, ale zawsze ciekawiło mnie jak wyglada taki Jarekmiki, rotez, grycek itd. no i oczywiście czym pachną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kasiulo, Lalesiu, D'ou vient le vent gratuluję Wam
![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
Golgie specjalne dla Ciebie wybitnie off topowy opis FlowerB
![]() Dla mnie zaraz po psiknięciu pachnie cukrem, gorącym, rozgrzanym do granic, karmelizującym się. Cudowna, lepka wata cukrowa. Później zaczyna przybierać coraz świeższe nutki, pachnąc jak egzotyczna herbata, wypijana w specjalnej herbaciarni w niezwykłej atmosferze, tajemniczej muzyki i przyciemnianych zasłon. Herbatka ze świeżej, owocowej (nie wiem dlaczego ja wyczuwam tam owoce) staje się coraz bardziej waniliowa i trwa i trwa i trwa. Im więcej wypijesz tym końcówka jest bardziej słodka, jak w kubeczku z nierozmieszanym dobrze cukrem. Obłędna jest ta słodycz, nie męczy ani trochę. Upaja.Rozwesela.Ogrzewa i otula. Jeśli lubisz Escadę Magnetism (a wydaje mi się, że lubisz) to dla mnie Flowerbomb jest jeszcze o wiele piękniejszy i szlachetniejszy. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam ![]() Cholerka, no to wpadłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dyskusja o FLOWERBOMB --> Victor & Rolf - Flowerbomb.
![]()
#12 |
Zakorzenienie
|
Demoniku, dziękuje Ci kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
W imieniu mamy upolowałam dziś Sable Annick Goutal w Quality.
Wychodzi na to, że tak będzie pachniał mój tata w zimie ![]() Wprawdzie chętniej upolowałabym inne cudo ( nie AG ale Micallef ![]() Pani w Q nazwała je zapachem kasyna... |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
With Beauty In Love
|
Dziś sprawiłam sobie La Perlę Blue, po prostu powąchałm i nie mogłam bez niej wyjść z Sephory...
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
A ja 50-tkę Dolce Vita, zbliża się grudzień i święta, u mnie to już tradycja, że zaopatruję się wtedy w miodową kulę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim pachnących zdobyczy i spieszę się pochwalić, iż ustrzeliłam Shalimara edt w retro flakonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;3171337]A ja 50-tkę Dolce Vita, zbliża się grudzień i święta, u mnie to już tradycja, że zaopatruję się wtedy w miodową kulę.[/quote]
Ja też dziś ustrzeliłam Dolce Vitę i też z myślą o świętach ![]() ![]() Wszystkim gratuluję pięknych zdobyczy ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie ustrzeliłam sobie kolejną 100 ml (która to już.....
![]() ![]() jestem przeszczęśliwa ![]() ![]() ![]() nie ma to jak samej zrobic sobie mikołajkowy prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję dziewczyny pięknych zdobyczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musze zrobić foteczkę całej mojej pure poisonowskiej rodzinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ostatnio upolowalam: mira bai i casmir - cudnie pachną.
Czekam na mauboussin, mam andzieje, ze dzis dojdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Groszku... maboussin???!!! Gdzie???
![]() ![]() Gratulacje ![]() Nat
#25 |
Raczkowanie
|
łoj...
weszłam do yves rocher w celu przetestowania tego różanego cuda... i zamiast testować upolowałam 15ml w celu testowania ![]() a co tam! 30 parę złotych - oszczędzę na drugich śniadaniach (bo na pierwsze zapycham się owsianką - "zły" wpływ wizażu) Zdziwili mnie jak nie wiem bo chyba nie było nigdy miniaturek w regularnej sprzedaży (??) potem poszłam do sephory i kupiłam aqualinkę migdałową i sobie (może raczej małżowi...) love at first glow j. lo. (podobało mu się to niech ma!) i zapłaciłam 155 zł.. tylko że teraz jak wróciłam do domu to wyszło że mam o 100 zł za dużo w portfelu więc chyba 55 zł zapłaciłam... w sumie gdzieś w którymś sklepie zapłaciłam o 100 zł za mało... ![]() nie wiem czemu mnie się zawsze coś takiego przytrafia...
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Byłam w YR tydzień temu i pani mówiła, że będą jeszcze inne zapachy w 15ml flakonikach. Na razie było Ming Shu, Rose Absolue i Voile d'Ambre. Ale nie będzie serii Ode...
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dziś kochany Pan kurier przywiózł mojego Narciso. Boski jest, mój kochany ( Pan kurier i Narciso też ;P). Na mamie pachnie jak szare mydło, na małżu (który też się psiknął) jak miód prosto ze słoja, tylko na mnie jest taki piękny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję zdobyczy dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.